ben bu numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenicem facebooktan baktırdım yokO zaman bekleyecen ki telefon açılsın. açılmazsa da konuyu kapa inkar eder varsa da aldatma falan.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin telefon görüşmesi
- Konu Sahibi oD2808
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ne olacak senin bu halin bilemedim damla..ben bu numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenicem facebooktan baktırdım yok
ya ben gerçekten inanamıyorum size.kasım ayından beri sıklıkla sabah 10-11-12 akşamüzeri devamlı konuşulmuş.iş arkadaşıyla bu kadar niye konuşsun,niye hattı gizli niye aradığımda kapalıçok sıkıyosun adamı uçup gidecek bak benden söylemesi yapmasa bile bu hareketlerinden sonra nasıl olsa güvenmiyo yapsam nolcak dicek
hattı gizli değil o programı kullanmayan çıkmaz o cia programlarında telin kapalı olmasını bilemicem.ama mantıklı düşünürsen sende o saatlerde ara açık mı bak bu kdr şeyi düşünüp onu mu düşünemiyosunya ben gerçekten inanamıyorum size.kasım ayından beri sıklıkla sabah 10-11-12 akşamüzeri devamlı konuşulmuş.iş arkadaşıyla bu kadar niye konuşsun,niye hattı gizli niye aradığımda kapalı
kasım ayından beri hemen hemen hergün bir tek şubat ayında 2 kere konuşulmuş.mesai saatleri içinde akşam veya gece değil sms te yok,ama numara gizli ve kapalı,fatura öde olarak baktım yu ile başlıyor o kadarhımmmm her gün mü konuşulmuş?
en son ne zaman?
yok çıkmıyor kafayı yemek üzereyimEğer telefonun Android falansa "Kim Arıyor" diye bir program var indir numarayı gir orada çıkar büyük ihtimalle
rehbere kayıtlı değil iş arkadaşı olsa niye rehbere kayıtlı olmasın- eşin ne diye kaydetmiş?
- şu 80.. ile başlayan rehber telefonlarını ara
- başka bir telefondan mesaj at. mesaj iletildiğinde de ararsın...
nerden eklenicekEkleyince whatsup da gözükmüyor mu?
hımm baktım oda yok ben nasıl bulucam yaWhatsup kullanıyor musun? Eger kullanıyorsan o numarayı kaydettiginde onun da whatsupi varsa resmini görebilirsin