• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin telefon görüşmesi

çok sıkıyosun adamı uçup gidecek bak benden söylemesi :KK12::KK12:yapmasa bile bu hareketlerinden sonra nasıl olsa güvenmiyo yapsam nolcak dicek

çok sıkıyosun adamı uçup gidecek bak benden söylemesi :KK12::KK12:yapmasa bile bu hareketlerinden sonra nasıl olsa güvenmiyo yapsam nolcak dicek
ya ben gerçekten inanamıyorum size.kasım ayından beri sıklıkla sabah 10-11-12 akşamüzeri devamlı konuşulmuş.iş arkadaşıyla bu kadar niye konuşsun,niye hattı gizli niye aradığımda kapalı

ya ben gerçekten inanamıyorum size.kasım ayından beri sıklıkla sabah 10-11-12 akşamüzeri devamlı konuşulmuş.iş arkadaşıyla bu kadar niye konuşsun,niye hattı gizli niye aradığımda kapalı
hattı gizli değil o programı kullanmayan çıkmaz o cia programlarında telin kapalı olmasını bilemicem.ama mantıklı düşünürsen sende o saatlerde ara açık mı bak bu kdr şeyi düşünüp onu mu düşünemiyosun

Gsm opertrlernde tanıdıgn warsa öğreneblrsn çok basit sorgualamda çıkıyor ama biraz ön yargılımısım acaba :KK20:

hımmmm her gün mü konuşulmuş?
en son ne zaman?
kasım ayından beri hemen hemen hergün bir tek şubat ayında 2 kere konuşulmuş.mesai saatleri içinde akşam veya gece değil sms te yok,ama numara gizli ve kapalı,fatura öde olarak baktım yu ile başlıyor o kadar

Eğer telefonun Android falansa "Kim Arıyor" diye bir program var indir numarayı gir orada çıkar büyük ihtimalle

- eşin ne diye kaydetmiş?
- şu 80.. ile başlayan rehber telefonlarını ara
- başka bir telefondan mesaj at. mesaj iletildiğinde de ararsın...

sen çalışıyor musun çalışmıyorsan kendine hobi falan edin sürekli şüphelenmeni gerektiren bi durum mu oldu ya da kendini hırpalamak için yer mi arıyorsun

- eşin ne diye kaydetmiş?
- şu 80.. ile başlayan rehber telefonlarını ara
- başka bir telefondan mesaj at. mesaj iletildiğinde de ararsın...
rehbere kayıtlı değil iş arkadaşı olsa niye rehbere kayıtlı olmasın

şüphe çok tehlikeli bir duygu sağlığınız bozulur bu kadar stres ile bir kaç konunuza denk gelmiştim açıkça konuşup sorun tatmin oluyorsanızda ya ayrılın yada kabullenip devam eden böyle nereye kadar.hakkınızda hayırlısı olsun.

Whatsup kullanıyor musun? Eger kullanıyorsan o numarayı kaydettiginde onun da whatsupi varsa resmini görebilirsin

Back
X