eşimin telefon görüşmesi

Evet aldatmış eşin. Bunu mu duymak istiyorsun?
Ne yapacaksın boşanacak mısın?
kadın çıksa hergün günde 3-4 defa bir bayanla ne konuşulabilir?kasımdan beri bakmadım bugün fark ettim.ben anlamıyorum ki hem hat gizli,hem kapalı,hem günde kaç kez konuşulmuş hala neler deniyor

hergün aynı saatlerde konuşma neden olur iş arkadaşı olsa mesai saatinde niye kapalı olsun,niye adını gizli tutsun zaten sorucam akşam

hergün aynı saatlerde konuşma neden olur iş arkadaşı olsa mesai saatinde niye kapalı olsun,niye adını gizli tutsun zaten sorucam akşam
ay yok sizin bizi anlamanız zor hakkınızda hayırlısı diyorum ve bir daha açtığınız hiç bi konuya yorum yapıp kendimi germiyorum

Dürüstçe anlatacağını mı sanıyorsun?
Elinde kanıtın yok boşuna huzursuzluk çıkaracaksın.
Madem her gün aynı saatlerde konuşulmuş o saatlerde aramaya çalış yakalarsın belki.

ister inanın ister inanmayın ben bayadır bakmıyorum bugün detaylı baktım numarayı fark edince son 6 aya kadar bakılıyor ben de baktım.zaten evliliğim çok kötü bende biliyorum psikoloğoda gidiyorum ama kimse bana hak vermiyor her gün aynı saatte normal birşey mi

kadın çıksa hergün günde 3-4 defa bir bayanla ne konuşulabilir?kasımdan beri bakmadım bugün fark ettim.ben anlamıyorum ki hem hat gizli,hem kapalı,hem günde kaç kez konuşulmuş hala neler deniyor

İşte bu da bir önyargı nereden biliyorsunuz "kadın" olduğunu da hemen bir kadınla ne konuşabilir diyorsunuz hala. Yani o kadar eminsiniz ki kadın olduğundan erkek çıksa bile kesin telefonu başkasına vermiştir diyeceksiniz. Nasıl bu kadar eminsiniz onu aklım almıyor benim. Hat gizli olabilir yahu benimde gizli eşim istedi hatta gizli olmasını alıp alıp abuk subuk yerlerden arıyorlar.

Kapalı diyorsunuz peki numara gizliyse zaten numarayı dökümde görmediniz mi nasıl gizli oluyor? hadi gizli dökümde tam numara yazmıyor diyelim siz numarayı daha bulamaduysanız ve numarayı bulmaya çalışıyorsanız telefonun kapalı olduğunu nereden biliyorsunuz çok çelişkili değil mi. Gizliyse zaten arayamadınız demektir aramadığınız numaranın kapalı olduğunu nereden biliyorsunuz hem kapalı hem gizli diyorsunuz..

Psikolog bile size hak vermiyor, davranışlarınız anormal diyor siz hala diretiyorsunuz farkında mısınız. İyi eşinize sorun yahu ama gerçekten doğruluğuna inanmıyorum artık konunuzun bir numara hem gizli diyorsunuz numarayı bulmaya çalışıyorsunuz, hem de telefonu kapalı diyorsunuz ulaşıp arayamadan kapalı olduğunu nasıl anladınız hepsini geçtim kesin ve kati olarak "kadın" diye nasıl konuşabiliyorsunuz.

telde cia programı var ya ordan aratmış canım ondan bahsediyo

ben anlatamıyor muyum eşimin operatöründe aradığı kişilerin numarası görünüyor numara belli ama sorguladığım zaman isim gizli tutulmuş yani numara var ama isim çıkmıyor

Kasımdan beri bakmadım deyip kendini mi kandırıyorsun bizi mi?
bu senin daha önce ki mesajın değil mi? "telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok "

Adamı adım adım takip ediyorsun zaten, nefes alamıyor bile ne aldatması?

Sizde o saatlerde ayni Numarayi arayin ,ya da hat nneyse o.hattin bayisine gidin numaranin kime ait oldugu belli olur belki

Ben de tam o saatlerde arayın dicektim numarayı ...Benim içinde böle bir durumla karşılaşmak şüphelendirirdi açıkcası. Umarım kötü bir durumla karşı karşıyada kalmazsınız ...

sik sik olmasa da başka numaradan arayıp kontrol et bir iletişim merkezinden ariyrum faln de isim öğrenmeye çalış sonrada eşine sorarsin bu ismi beni aradı faln diye tepkisini orcersin

ya ben gerçekten inanamıyorum size.kasım ayından beri sıklıkla sabah 10-11-12 akşamüzeri devamlı konuşulmuş.iş arkadaşıyla bu kadar niye konuşsun,niye hattı gizli niye aradığımda kapalı
belki sizin numaranızı engellemiştir. farklı bşr hattan deneyin. numara rehbere kayıtlı olmayabilir. bende kaydedilmesini istememiştim. normal bir şey.

2 dakika çok kısa bir zaman neden sorun ettiniz ki
arkadaşı da olabilir
eşinizin telefonundan o numarayı arayın ne diye kayıtlı ona bakın
şüpheniz varsa arayın gizliden yada arkadaşınızın telefonundan

Senin durumun iyi değil 2012 yılında bir kere arttığı insanı bile kafana takmışsın bu gidişle biri yoksa bile adam kaçıp gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…