- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.249
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde hem benim ailemin hem kendi ailesinin yanında yapmaya bayılır bu davranışları. Benimkide 2 yil sonra değişti aynı anlattığın gibi biri oldu ama ailelerin yanında özellikle yapmaya bayılıyo. Şimdide ayda 1e düştü bu davranışları. Sorunlular resmenBabamın evine gittim bir kez, babamla da konuştum. Herkesin içinde de yapıyor özellikle ailesinin yanında yapmıştı. Babam uyardı, değişti gibi bir süre dikkat etti sonra yine aynı. Başka biri var mıdır bilmiyorum? Saatinde evde, hafta sonu evde, telefonu hep ortada, bence de sevgisi bitmiş..
Sirke mucizesi bu olsa gerek. Ben bir de karbonat ekliyorum oyle de olur mu kiEvinizi sirkeli suyla silin silerkende bakara suresini acin dinleyin . Bir bardaga yariya kadar sirke ve su doldurun yatak odaniza koyun. .. evinize biri gelip gittikten sonra hemen sirkeli suyla silin. Belki is stresinden yorgunluktan oyle davraniyordur duzelir Allahin izni ile
:))) tıpkı beni tarif etmişsiniz.
ayağım taşa takılsa adamla çeneleşiyorum . çok aksi fevri mendebur oldum buara .
Ama sevgisizlikten değil yorgunluktan, stresten.
Eşinizin sizden sakladığı bir sıkıntısı olabilir.Çok fazla çalışıyordur yoruluyordur üstüne birde bebek eklenince ...
İşle ilgili veya maddi yönden sıkıntısı olabilirmi
Seni stres carkı bilmiş hayatında
Al karsına konus derdi ne öğren derim
Bence yaptıgı her seyi bir bir sıralayın ve artık kendi sabrınızında kalmadıgını kendine ceki düzen vermesini vs acık net konusunMaddi zaten vardı. Ben çalışıyordum bebek doğunca işten çıktım haliyle, bir taraftan bebek, bir taraftan maddiyat epey yordu bizi, ben dikkatli olsam o olmadı söyledim de kaç kez, olur olmaz şeylere sinirleniyorsun diye biliyor kendini, ben sinirli adamım der bir ortamda..
Bence yaptıgı her seyi bir bir sıralayın ve artık kendi sabrınızında kalmadıgını kendine ceki düzen vermesini vs acık net konusun
Ay ben katil olurdum herhalde bu ne rahatlıkBir gün çığırımdan çıkmıştım. Babam konuştu hatta ' bak x sen karına saygı göstermezsen kimse göstermez, milletin içinde azarlar, kötü davranırsan herkes davranır, önce sen saygı göstereceksin' demişti. Bununda nedeni ailesinin yanında beni çocuk yüzünden ciddi rencide etmesiydi. Hatta ondan yüz bulup abisinin azarlaması.
Çocuğu hastaneye götürüyoruz, kimliği çıkarıyorum tek seferde alamadım ya da yere mi düştü? Dövecek gibi bakar, agresif şekilde bir şeyi beceremezsin der. Kuzenlerim hatta x abi smuwila ablaya neden öyle davranıyor demiş bizi eve bıraktıktan sonra? Ya bir kadın 3 defa da yerden alamadı kimliği eşiyle gülüştüler, eşim için büyük sorun bu.
Bir kere çocuğun parmağı gözüme battı, retinam çizilmiş. Evde değildik abisindeydik, gözüm fena batıyor, yaşarıyor, uyumak mümkün değil. Saat gece 3 falan öncesinde söyledim çok kötü diye netten baktım 'retina çizilmiş olabilir' dedim de, hemen nereden anladın dedi ve yattı uyudu. Dayanamayınca kaldırmaya çalıştım defalarca tek gözle, uyanmıyor. Kalktım saat 4 taksi tutup hastaneye gittim.
Sabah öğrenince ne dese 'bilerek kaldırmamışım' ne olursa olsun kaldırmak zorundaymışım. Bilerek tek gitmişim. Ben acıdan kıvranıyorum orada, gitmemem lazımmış tek başına.
Ay ben katil olurdum herhalde bu ne rahatlık
Valla bi cinnet anı herşeyi cözer
Görsün n nasıl hissettigini
Sevgisi de bitmiş gibiTek gözüm 2 gün bandajlı durdu, solüsyonlar kullanarak 1 hafta da ancak geçti. Ama aynen bana dediği buydu. Ve hala daha tek gitmeyecektin der konusu açılınca, asla pişman değil. Hatta babamla konuşmama vesile olan olay da hastayım, cumartesi işten gelmişim ayakta duramıyorum ve düğün var pazar akşamına (çok yakın akrabamın) arkadaşıma gittim o halde masraf yapmayayım diye elbiseyi arkadaşımdan aldım. Nasıl geldim bilmiyorum? Düşüp bayılmamak için zor tuttum kendimi dedim yüzüme bakmıyor? Sonra sana müstahak dedi. Nedenmiş o dedim? Son güne bırakırsam böyle olurmuş. Kız tatildeydi hafta içi geldi e ben çalışıyorum hafta içi gidemem ki zaten gittiğim gün direkt hastalanmadım bir kaç gün öncesinde hastalandım. Yani sırf laf sokmak, beni bir şekilde suçlamak için konuşuyor diye düşünüyorum.
Sevgisi de bitmiş gibi
isleri tamamen size yikip bi kosede minder gibi oturmak istediginden sizi yildirip "birak ben yaparim tamam ben yaparim ben zaten yapmistim" dedirtmek
bence oyle yani
Sevginin bittiği saygısızlığın başladığı yer olarak gördüm ben. oturup ciddi ciddi tavırları hakkında konuşma yapmanız lazım. sesini ota boka yükseltmesi azarlaması çok yanlış.
Manevi temizlik icin bence sadece sirke eklemek daha iyi gibiSirke mucizesi bu olsa gerek. Ben bir de karbonat ekliyorum oyle de olur mu ki
Cvp vermediysem şımarmış olabilir herşeyin hırsını senden çıkarmaya alışmış Seviyeli davran üzüldüğünü söyle benm eşimde bi ara beni hep dışarda da azarlıyordu bi Pazar hadi yemeğe gidelim dedi ben gelmiyorum canm senin laf yiceme evde yapar yerim dedim çok üzüldü farkın da değilim dedi sen de tepki koy bence