Eşimin tavırları

Eşiniz dava açmıyorsa da bence siz açın en kısa zamanda.Cocugunun sesini duymak , gormek istememek ne demek. Yazik degil mi o cocuga.Bende anne babası ayrı bir cocuk olarak büyüdüm.Bir erkek çocuğundan bile vazgeçiyorsa hiç olmasın daha iyi.

Ayrılık sonrası büyük sorunlarınız oldu mu ?çocuk olarak

Ayrılık sonrası büyük sorunlarınız oldu mu ?çocuk olarak

Açıkçası olmadi desem kendimi kandırmış olurum.Hatta yaş olarak 16 yaşında olmama rağmen etkilendim.Cunku annemin aci cekmesini gormek zordu benim için.Tabi bir de babasına aşık bir kız çocuğu olarak en sevdiğim adam tarafından kandırılmış ve hayal kırıklığına uğramış hissettim.Ama insan bir şekilde atlatıyor.Annem sağolsun kendi kırgınlıklarını bir tarafa bırakıp bizim için herşeyi yaptı.Allah yardımcınız olsun.Insallah hayırlısı neyse o olur sizin içinde.

Bi an önce davayı aç sen ailenle de problemlerin var eski konularından biliyorum. Aileni ikna et. Kocan çok güzel dolduruşa geliyor. Anneciği yeter ona. Pişman olacak ama iş işten geçecek. Ondan da haber almamaya çalışın.

Kız eltıne esin değilde kaynanan yazdırıyor olmasın önceki konuna baktım evden kovulacak bosanmalara kadar gelınecek hiç bısey yok eksik anlatıyor olabilir mısın

Eşim haber gonderdi eltimle anahtar i göndersin yarin evi boşaltın dava açsın diye
Bende anahtarı gonderemem evi bosaltamam bavulu hazir gelsin alsin yazdım

Uzaklaştırma alabilirsiniz. Bi ise girin esyalara filan asla dokundurmayin kiranizi odeyin yasayin oglunuzla

Bi daha yazarsaniz dava açacağım dedim bakalim
Niye durup durup dava açsın diyor deli midir nedir? Çok istiyorsa kendi açsın bende para yok beş kuruş bırakmadan gitti çocuk aç deyin. Ama siz şu nafaka talebini mutlaka yapın.

Davayı siz açın diye bilerek söylüyor galiba nafakadan filan yırtmak için. Siz açmayın kendisi açsın. Bir de hadi sizi aramıyor oğlunu da mi merak etmiyor? Nasıl baba bu? Daha adam olamamış baba olmuş. Karakteri bozuk belli ki ailenizi filan ne diye arıyor. Öbür hareketleri de ergen sevgilisinden ayrılmış gibi. Bu tipler neden evleniyor anlamıyorum. Olan size ve çocuğa oluyor. Üzücü.

Çok mide bulandırıcı gerçekten,ufacık çocuğuna bile düşman olan bu öküzle lütfen siz kesin bütün alakanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…