Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ise gireyim tek sıkıntı borcsa dedim olmaz dedi bizim evliliğimiz düzelmez boşanalim dedi ben seni cok seviyorum ama bende bu anne sende bu tavir oldukca olmaz dediAdam borclardan bunalmis bence saga sola saldiriyor tabiki oncellikle size. Benim konularimi okursaniz bizde hemen hemen ayni durumdayiz borclardan dolayi ha biz ayrilmadik henüz ama surekli benim esimde kavga cikarip bagiriyor ben alttan almaya calisiyorum yapamiyorum 2 gun barisiksak 1 hafta kusuz sebebi hep maddiyat evimizin dagilmasi surekli arayan borclular. Size alttan alin demiyorum tabi ama durum borlardan ibaret ise sadece dagitmayin yuvanizi derim ben bir sure kayinvalidem de yasamayi kabul ettim mesela yapamam biliyorum ama sirf borclar yuzunden bana böyle davrandigini bildigim icin deneyecegim sizde elinizden gelen birsey varsa yapin derim ben.
Pasamda bir sorun yok yani.Sanki kayınvalide gelin çekişmesi den ibaret....merhametimden seninle evliyim diyen baskasi sanki?Alacaklılar sana aldığı pirlantalarin,götürdüğü tatillerin parasını istiyor sanki?Ben ise gireyim tek sıkıntı borcsa dedim olmaz dedi bizim evliliğimiz düzelmez boşanalim dedi ben seni cok seviyorum ama bende bu anne sende bu tavir oldukca olmaz dedi
Bosanma kararımız netleşti artık
Her gün ağladim ama oğlumu goremem bensizlige alışması lazım hayat onu şimdiden büyütecek çaresi yok dediBahne hepsi sizin eşiniz evliliği kafasında kalbinde bitirmiş aşık oldu biri var yoksa bir insan cocugunu neden görmek istemesin eşiniz kendine yeni bir hayat kurmakta sizde öyle yapın avukatla görüşün cocugunada sizede ödesin yok öyle rahatlık ergen gibi aynı
Hiç iyi değildi hali bilmiyorum ama yapacak birşey yok bittiPasamda bir sorun yok yani.Sanki kayınvalide gelin çekişmesi den ibaret....merhametimden seninle evliyim diyen baskasi sanki?Alacaklılar sana aldığı pirlantalarin,götürdüğü tatillerin parasını istiyor sanki?
Bu nasıl bir cevapdHer gün ağladim ama oğlumu goremem bensizlige alışması lazım hayat o şimdiden büyütecek çaresi yok dedi
Senden başkası yok şuan diye yeminler etti
Konusurken sabah yüzyüze görüştük
Sarıldı biraz bekleyelim ayrilmayalim dedi
Az oncede ayrilalim diye aradi
Her gün ağladim ama oğlumu goremem bensizlige alışması lazım hayat onu şimdiden büyütecek çaresi yok dedi
Senden başkası yok şuan diye yeminler etti
Konusurken sabah yüzyüze görüştük
Sarıldı biraz bekleyelim ayrilmayalim dedi
Az oncede ayrilalim diye aradi
Hayırlısı olsun...ben artık geriye değil önüne bak derim.Bosanma süreci,dava,nafaka,oğlanı göreceği zamanlar konusunda konuştu mu?Sonuçta seni evden kovunca sonucun boşanmaya gidebileceğini öngörerek bu davranışı yaptı.Hiç iyi değildi hali bilmiyorum ama yapacak birşey yok bitti
Ilac kullanıyor zaten bayramda goreyim bi kere dedi mahkemeye karar veremem dedimBu nasıl bir cevapd
Neden göremiyormuş ilk ayırlan siz değilsiniz sonda olmucaksınız ayırldınız diye eşiniz cocgu neden görmücekmiş sizden ayrılıyor cocugundan değil bir baba olarak sorumlulukları var ne sacma bir düşünce bu herşeyi sizin üzerinize yıkmaya calışıyor izin vermeyin babalık görevlerini yerine getirsin ne o öyle ayrılayalım yok ayrılalım cocuk oyuncagı mı bu bence eşinizin bir doktora görünmesi lazım
Bayramda 1 gün goreyim sonrada mahkeme ne derse o olsun zaten ırak a gideceğim borçları ödemek için dedi maaşım yükselince nafakayi da yukseltiriz dediHayırlısı olsun...ben artık geriye değil önüne bak derim.Bosanma süreci,dava,nafaka,oğlanı göreceği zamanlar konusunda konuştu mu?Sonuçta seni evden kovunca sonucun boşanmaya gidebileceğini öngörerek bu davranışı yaptı.
Hadi inşallah.Sonucta Irak T.C sınırlarında değil,umarım sözünü tutar.@Ber ra belki boşanmayı hiç istemiyorsun ama şimdi boşanmasan bir daha ne sen kendine saygı duyarsin,ne esin ne de ailesinden herhangi birisi.Bir gün gönlünü alırsa ,değiştiğini kanitlarsa tekrar bir araya gelebilirsiniz ama şu an onu affedersen yarın sana yasatacaklarina inanamazsin bileBayramda 1 gün goreyim sonrada mahkeme ne derse o olsun zaten ırak a gideceğim borçları ödemek için dedi maaşım yükselince nafakayi da yukseltiriz dedi
Ben ise gireyim tek sıkıntı borcsa dedim olmaz dedi bizim evliliğimiz düzelmez boşanalim dedi ben seni cok seviyorum ama bende bu anne sende bu tavir oldukca olmaz dedi
Bosanma kararımız netleşti artık
Artık adım atamam adımlar bitti bugün oğlum için gittim konusmaya artik yapacak birsey kalmadıHadi inşallah.Sonucta Irak T.C sınırlarında değil,umarım sözünü tutar.@Ber ra belki boşanmayı hiç istemiyorsun ama şimdi boşanmasan bir daha ne sen kendine saygı duyarsin,ne esin ne de ailesinden herhangi birisi.Bir gün gönlünü alırsa ,değiştiğini kanitlarsa tekrar bir araya gelebilirsiniz ama şu an onu affedersen yarın sana yasatacaklarina inanamazsin bile
Allah yardimciniz olsunİnşaAllah Rabbim güç versin bana ve oğlum a
Allah razi olsunAllah yardimciniz olsun
Niye sürekli boşanma, biraz zaman ver affedersin minvalinde tavsiyeler veriyorsunuz ki?Ben yine ayni seyi dusunuyorum cunku dedigim gibi durumunuz bizimkine cok benziyor. Adam eve bakamiyor evi dagitmak zorunda size annemlere gel dese gitmezsiniz annesi de istemez zaten artik onlarda sizi istemiyor onunda rest cekecek gucu yok. Yani bunlar yaptiklarina tabiki bahane olamaz ama erkekler boyle benim esimde aynisi oda kuveyte gitmeye karar verdi. Sıkıșınca isin icinden boyle cikmaya calisiyorlar bence sen birsey yapma suan gidecekse gitsin iraka borcları odesin kendini affettirip duzeldigine inandirirsa ondan sonra affedersiniz.
Aynen canimNiye sürekli boşanma, biraz zaman ver affedersin minvalinde tavsiyeler veriyorsunuz ki?
Illa barışması mi gerek?
Belki adam gidip borçlarını öderken, kadın çok güzel düzen kuracak. Eskisinden çok daha mutlu olacak, belki yeni biriyle hayat kuracak? Illa adamın neden yolunu gozleyip ömrünü çürütsün ki?
Hele de adam ısrarla istemiyorken?
Ber ra hiç canını sıkma. Bekle bayramı. Sonra boşanırsın. Kendine ve oğluna nafaka alırsın. Ileride ise başlarsın. Belki ailenden ayrı hayat kurarsın. Haa baktin esin çocuğuna çok iyi bir baba, sana çok iyi es olabilecek duruma geldi. Borçlarını odedi yeni bir hayat kurdu size, tekrar evlenirsiniz. Ama hiç zannetmiyorum. Çocuğun bir daha sesini bile duymak istemiyorum diyen adam uğraşır mi sanmam. En azından çocuğu istiyorum diye ugrastirmaz seni. Bu da iyi bir şey.