Ya butun erkekler aynı ,yada yaşı otuz aklı üç olan kısıma biz denk geldik ....Bildiğiniz üzere 8 9 gün önce eşim benimle tartıştı ve beni annesinden evinden kovdu 4 gün evimizde oğlumla bekledik sonra ailemin yanina geldim para ve yiyecek bittigi için
Eşimin bu süre içinde yaptıkları :
-pazar günü iki kardeşime de ulaşıp kavga ettiğimizi söyleyip telefonu kapatmış (bundan 3 4 gün sonra haberim oldu )
-beni tüm sosyal medya alanlarında arkadasliktan cikarip telden vs engellemiş bunuda iki gün sonra kiz kardeşim soyledi farkedip
-saçını sakalı ni kestirmis ve dün mazide kaldi yazmış (bunu ortak arkadaşım soyledi)
-ayriligimizin ikinci günü eltime mesaj attırmış boşanma davası ni acsin diye
-4.günü evi boşaltın ev sahibiyle kontrati bozdum (ki sözleşme vs yok) elektriği suyu kapatacagim demiş(elektrik bizden önceki kiracinin üstüne )
-7.günde ise anahtarı göndersin eşya alacağım diye yazdırmış eltime
Bende evi bosaltamam ve anahtarı gonderemem şimdi o çok istiyorsa açsın davayı yazdım
Sürekli resim paylasiyormus ki pek paylasmaz normalde
Bide gece 3 4 e kadar whatsapp da aktifmis (bunu bir akrabamiz söyledi)
Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Boşanmak isteyen kovan o neden açmıyor davayı ?
Artık kendi adıma bir duygu bir his beklenti kalmadı bitmiş yani içimde eskiden olsa bunları duysam ağlar krizlere girerdim
Oğlunu da götürecek misinEvde hazir duruyor yarin evime gideceğim giysi almak icin
Yüz yüze geleceksiniz yani???Oğlunu da götürecek misin
EvetOğlunu da götürecek misin
Bence bi gaza gelmiş sizi korkutup burnunuzu sürtmeye çalışıyo. Allah sabır versin sizeBildiğiniz üzere 8 9 gün önce eşim benimle tartıştı ve beni annesinden evinden kovdu 4 gün evimizde oğlumla bekledik sonra ailemin yanina geldim para ve yiyecek bittigi için
Eşimin bu süre içinde yaptıkları :
-pazar günü iki kardeşime de ulaşıp kavga ettiğimizi söyleyip telefonu kapatmış (bundan 3 4 gün sonra haberim oldu )
-beni tüm sosyal medya alanlarında arkadasliktan cikarip telden vs engellemiş bunuda iki gün sonra kiz kardeşim soyledi farkedip
-saçını sakalı ni kestirmis ve dün mazide kaldi yazmış (bunu ortak arkadaşım soyledi)
-ayriligimizin ikinci günü eltime mesaj attırmış boşanma davası ni acsin diye
-4.günü evi boşaltın ev sahibiyle kontrati bozdum (ki sözleşme vs yok) elektriği suyu kapatacagim demiş(elektrik bizden önceki kiracinin üstüne )
-7.günde ise anahtarı göndersin eşya alacağım diye yazdırmış eltime
Bende evi bosaltamam ve anahtarı gonderemem şimdi o çok istiyorsa açsın davayı yazdım
Sürekli resim paylasiyormus ki pek paylasmaz normalde
Bide gece 3 4 e kadar whatsapp da aktifmis (bunu bir akrabamiz söyledi)
Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Boşanmak isteyen kovan o neden açmıyor davayı ?
Artık kendi adıma bir duygu bir his beklenti kalmadı bitmiş yani içimde eskiden olsa bunları duysam ağlar krizlere girerdim
Eşimle konuştuk kötüyüm dedi sadece bekleyelim biraz dediÇocugunu göremeyecek istemeyecek duruma geldiyse hayatında yeni bir insan girmiştir. Bir insan herseyden vazgeçer ama çocugundan asla. Adam değilmiş eşiniz. Lütfen eşiniz neler yapıyor öğrenmeye çalişin. Varsa hayatında biri zina davası açıp bir güzel süründürün.
Oğlun ne alemde pekiEşimle konuştuk kötüyüm dedi sadece bekleyelim biraz dedi
Kotuyse herşeyi düzeltmek onun elinde çirkef anasindan mı korkuyormusEşimle konuştuk kötüyüm dedi sadece bekleyelim biraz dedi
Iyi cok şükür annemle beraberdi bugünOğlun ne alemde peki
Param yok borclular arıyor dedi sonrada gitti zatenKotuyse herşeyi düzeltmek onun elinde çirkef anasindan mı korkuyormus
EvetSuan dönüyor musun yani ailenin yanina
Annesiyle kalmiyormuşKotuyse herşeyi düzeltmek onun elinde çirkef anasindan mı korkuyormus
O zaman durumları duzeltmeyi mi bekliyor gunahini almak istemem ama başka bii var da çocuk falan mı var ara da acaba mecburum falanAnnesiyle kalmiyormuş
Kimle kaliyormusAnnesiyle kalmiyormuş
KardeşiyleKimle kaliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?