Eşimin tavırları

Ya butun erkekler aynı ,yada yaşı otuz aklı üç olan kısıma biz denk geldik ....
Benim ki de aynı şeyi yaptı sosyal medya hesaplarından engelleyip (sanki rahatsız ediyormusum gibi) üzerine ilişkisi yok yapmış (umrumdaymis gibi) ....
Egolarini başka türlü tatmin etmek zor olsa gerek

Ailesi falan seni boşanamaz tıpış tıpış gelecek özür dileyecek hadi açsa ya davayı neden açmıyor çünkü boşanmak istemiyor diye mi konuşuyor acaba

O yüzden sen boşanmak istemiyorsun diye düşünüp mu yapıyor bunları acaba o yüzden mi sana aç dava diye haber gönderdi acaba

Bence bi gaza gelmiş sizi korkutup burnunuzu sürtmeye çalışıyo. Allah sabır versin size

Çocugunu göremeyecek istemeyecek duruma geldiyse hayatında yeni bir insan girmiştir. Bir insan herseyden vazgeçer ama çocugundan asla. Adam değilmiş eşiniz. Lütfen eşiniz neler yapıyor öğrenmeye çalişin. Varsa hayatında biri zina davası açıp bir güzel süründürün.

Eşimle konuştuk kötüyüm dedi sadece bekleyelim biraz dedi

Engelleri falan kaldırıp adam akıllı bi konuşun bence Ailene anlatsın en azından durumları düzeltene kadar kalacak sonra yine birlesecegiz diye

Aradi konuştuk ve boşanma karari aldık
Bundan sonrası için neler olacak bilmiyorum
Dua edin
(telefonda benim seni kovmamdan ötürü yüzüm yok ama keşke gelsen seni seviyorum )dedi
Biz beceremedik ailelerin suçu yok ikimiz de suç dedi
Şimdi birleşsek aileler kinlendi düzen tutmaz dedi
Borçlar dan zaten evimiz yıkılıp ailelere siginacaktik böylesi iyi oldu dedi
Kapatti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…