- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Umarım cigerimi yaktı çünküSalak oluyor bunlar ya oyle boyle degil gazla calisiyorlar bizim bir tanidigimiza arkadaslari (koylusu kentlisi iste uzaktanda akrabalariymis galiba gecmis zaman ben ufaktim aklimda kaldigi kadariyla yaziyorum )surekli gaz verirlermis adami surekli bekar gibi piknige kahveye cagirirlarmis sohbetlerde herkes evlilik kotulerya iste napicaksin kariyi bosansan hergun bir guzel ooo senin karin cok baskici bak bizimkilere hot diyoruz hot zot diyoruz zot olum sen cok yakisiklisin paranda var karin yakismiyor yanina kizin biraz kilosu var diye lkap takmislar falan fitne fesat buda alip gazi evde huzursuzluk havalanma afra tafra kadin en son bosaycam diye birakip gitmis babasinin evine bize epeyi gel git yaptilar erkek tarafi kizin babasi babami cok seviyor kirmaz diye araya gir falan olmadi kiza aldigi gazla sen benim yanimdami duruyorsun ne giyim ne kusam biliosun falan filan demis horlamis kotu davranmis aklimda kalan kizda inat etti donmedi bosandilar
O gazi verenler sonra acik acik sen artik bekarsin bizim ortamimiza gelme karimiz kizimiz var uygun kacmaz demis varan bir
İsigucu batti madfi olarak cok eksilere dustu varan 2
Hakikaten eli yuzu duzgun biriyken evlenemedi kismeti kapandi saka gibi varan 3
Karisi evlendi yurtdisina gelin gitti imkanlari cok iyiymis duydugumuz kv gelin gittigi aile faln el ustunde tutuyor diyorlar 3 uzu de olmus varan 4
Hala genclere evlilere evleneceklere arkadas es dost aklina uyulmamasi gerektigi konusunda ders niteliginde bak x ortada iste diye ornek gosterilir kulak cekilip tahtaya vurulur varan 5
Yani konu sahibi diycegim bosver gazi doldurusu isteyen istedigini desin akli olan kullanir bilerek yapiosada ilahi adalet var basiyor tokadi kalkamiyorsun
heleki kibirde dahada pis carpiyor benim gozlemledigim senin kocada coook vurur kafayi taslara