- 6 Haziran 2018
- 65
- 37
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrılık sonrası büyük sorunlarınız oldu mu ?çocuk olarakEşiniz dava açmıyorsa da bence siz açın en kısa zamanda.Cocugunun sesini duymak , gormek istememek ne demek. Yazik degil mi o cocuga.Bende anne babası ayrı bir cocuk olarak büyüdüm.Bir erkek çocuğundan bile vazgeçiyorsa hiç olmasın daha iyi.
Ayrılık sonrası büyük sorunlarınız oldu mu ?çocuk olarak
Adam borctan batmış zaten nafaka davaları ödeyemeyecegi için boşa çıkar en fazla hapse girer adam.Boşanma davası açmasanız da çocuk için nafaka davası açabiliyorsunuz.
Nerde bavulu anlayamadimEşim haber gonderdi eltimle anahtar i göndersin yarin evi boşaltın dava açsın diye
Bende anahtarı gonderemem evi bosaltamam bavulu hazir gelsin alsin yazdım
Evde hazir duruyor yarin evime gideceğim giysi almak icinNerde bavulu anlayamadim
Adam borctan batmış zaten nafaka davaları ödeyemeyecegi için boşa çıkar en fazla hapse girer adam.
Uzaklaştırma alabilirsiniz. Bi ise girin esyalara filan asla dokundurmayin kiranizi odeyin yasayin oglunuzlaBildiğiniz üzere 8 9 gün önce eşim benimle tartıştı ve beni annesinden evinden kovdu 4 gün evimizde oğlumla bekledik sonra ailemin yanina geldim para ve yiyecek bittigi için
Eşimin bu süre içinde yaptıkları :
-pazar günü iki kardeşime de ulaşıp kavga ettiğimizi söyleyip telefonu kapatmış (bundan 3 4 gün sonra haberim oldu )
-beni tüm sosyal medya alanlarında arkadasliktan cikarip telden vs engellemiş bunuda iki gün sonra kiz kardeşim soyledi farkedip
-saçını sakalı ni kestirmis ve dün mazide kaldi yazmış (bunu ortak arkadaşım soyledi)
-ayriligimizin ikinci günü eltime mesaj attırmış boşanma davası ni acsin diye
-4.günü evi boşaltın ev sahibiyle kontrati bozdum (ki sözleşme vs yok) elektriği suyu kapatacagim demiş(elektrik bizden önceki kiracinin üstüne )
-7.günde ise anahtarı göndersin eşya alacağım diye yazdırmış eltime
Bende evi bosaltamam ve anahtarı gonderemem şimdi o çok istiyorsa açsın davayı yazdım
Sürekli resim paylasiyormus ki pek paylasmaz normalde
Bide gece 3 4 e kadar whatsapp da aktifmis (bunu bir akrabamiz söyledi)
Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Boşanmak isteyen kovan o neden açmıyor davayı ?
Artık kendi adıma bir duygu bir his beklenti kalmadı bitmiş yani içimde eskiden olsa bunları duysam ağlar krizlere girerdim
Niye durup durup dava açsın diyor deli midir nedir? Çok istiyorsa kendi açsın bende para yok beş kuruş bırakmadan gitti çocuk aç deyin. Ama siz şu nafaka talebini mutlaka yapın.Bi daha yazarsaniz dava açacağım dedim bakalim
Acamazmis nafaka bile veremez miş engelledim hesapları sildimNiye durup durup dava açsın diyor deli midir nedir? Çok istiyorsa kendi açsın bende para yok beş kuruş bırakmadan gitti çocuk aç deyin.
Sebep? Açamayacaksa artistlik yapmayacak boşanalım diye. Alsın anasından babasından parasını açsın davayı.Acamazmis nafaka bile veremez miş engelledim hesapları sildim
Tek kuruş vermezlerSebep? Açamayacaksa artistlik yapmayacak boşanalım diye. Alsın anasından babasından parasını açsın davayı.
Mecbur kalınca verirler. Siz nafaka talep edin bakalım boşanma davası olmadab da alınabiliyor yazmışlar. Can evinden vurun onları. Hem para kaybedip hem de oğullarını başkasıyla evlendireneyince görür onlar.Tek kuruş vermezler
Allah yarın güç verirse gideceğim baroya annemde ne derse desinMecbur kalınca verirler. Siz nafaka talep edin bakalım boşanma davası olmadab da alınabiliyor yazmışlar. Can evinden vurun onları. Hem para kaybedip hem de oğullarını başkasıyla evlendireneyince görür onlar.