Ailem hic konusturtmuyor kimse ye anlatamiyorum delirecemSinirlenme canım sakınce senin ve çocuğun için plan yapalım
Hepsi kv denin işi zaten çocuk gibi eşime elbise vs almış pazardanPara yönünden davayı açmıyordur. Kusurlu bulunma hali falan.
Aklı sıra ben mutluyum iyi ki çıktınız hayatımdan pozları veriyor..
Bu akıllarıda büyük ihtimal kaynanan veriyordur :)
Annesi güya oğlunu motive ediyor şu an oğlum senin mutlu olman için elimden geleni yapıyorum düşünmemesini üzülmemesini istiyor.Hepsi kv denin işi zaten çocuk gibi eşime elbise vs almış pazardan
Pazar da alan olurda kosgep e başvur zaten nafaka alacaksınAilem hic konusturtmuyor kimse ye anlatamiyorum delirecem
Bebek orguleri orgu kolyeler kokulu sabun vs yapip satayım dedim kiz kardeşim kimse almaz dedi paran yok dedi malzeme için kosgebe başvuracağım dedim batirirsin dedi
Delirecem
Para yokki yüzümde tuylenme sorunum var ona bile gidemedimAnnesi güya oğlunu motive ediyor şu an oğlum senin mutlu olman için elimden geleni yapıyorum düşünmemesini üzülmemesini istiyor.
Annesi sıkı sıkı tembihliyordur şu an bak arama o senin ayağına nasıl gelecek falan etrafına haber saldırmalarının altında bunlar yatıyor olabilir güçlü görün güçlü dur sana tavsiyem sende git tarzını değiştir :)
Yapabilirim demi ?Pazar da alan olurda kosgep e başvur zaten nafaka alacaksın
Ben acacam da ailem bir engel olmasaSana bişey diyeyim mi kaynanan para göz biriyse bunlar seni boşamaz o dava falan açmaz açarsan sen açarsın.
Eltine de güvenme senin ağzından laf da arıyor olabilirHic birsekilde ben iletisime gecmiyorum arada elti kişisi bir yerlerden yazıyor bende sildim zaten hepsini
Eltimle hic muhattap olmuyormuyumEltine de güvenme senin ağzından laf da arıyor olabilir
Zerre kadar güvenmem eltime ben ..
Bekle o açsın davayı hem boşanmadan evlenemez nede olsa
Sanırım karşılıklı dava açmaması sebebiniz tamamen para sıkıntısına dan
Allah yardımcın olsun
Oğlunun video foto ses kaydı gönderme geri gelmek için acindirdigini düşünür daha da
Hatta iyi ki yapmışım bunu diye de içinden gecirir sen video artıkça
Tavrına sahip çık adamı düşünme laf getirene götüren de moralim bozuluyor ondan bahsetmeyin bana da..
Eğer merak edip de dinliyorsan taksan bilectakmamamis numarası yap bırak o pişman olsun
Oda mecbur garibim ses edemez ki anca yağ yakar gondermem deme hakkına sahip değilSu elti kişisine ağzının payını verde sussunlar . Resmen bir yerlerine kına yakacak durumdalar.Düşmanı uzakta aramıyacaksın.
Ben acacam da ailem bir engel olmasa
Evet onu avukatla görüştüm babam kızım biraz kafamızı toplayalim büyükler aile toplanip konuşalım hallederiz onu dediBoşanma davası açmasanız da çocuk için nafaka davası açabiliyorsunuz.
Nafaka iste evden attı diye zabıt tut evden gitdiyse eve gelmiyor diyeBen acacam da ailem bir engel olmasa
Şaka herhalde bu kardeşleriniz neden engellemiyor bu adamı pardon??Bilmem yoktur diyemem ama hic yakalamadim şüphe etmedim
Annem babam kardeslerim kuzenlerim ekli tek ben engelliyim kardeslerimin paylaştığı resim vs begeniyormus
Ne biçim ailen var ben de delireceğim şimdi. Ne istiyorlar senden?Ailem hic konusturtmuyor kimse ye anlatamiyorum delirecem
Bebek orguleri orgu kolyeler kokulu sabun vs yapip satayım dedim kiz kardeşim kimse almaz dedi paran yok dedi malzeme için kosgebe başvuracağım dedim batirirsin dedi
Delirecem
Onlar bekleyelim diyorŞaka herhalde bu kardeşleriniz neden engellemiyor bu adamı pardon??
Bırakın herkes engellesin hiçbir yerden ulaşamasın size çıldırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?