- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 34
Ya butun erkekler aynı ,yada yaşı otuz aklı üç olan kısıma biz denk geldik ....Bildiğiniz üzere 8 9 gün önce eşim benimle tartıştı ve beni annesinden evinden kovdu 4 gün evimizde oğlumla bekledik sonra ailemin yanina geldim para ve yiyecek bittigi için
Eşimin bu süre içinde yaptıkları :
-pazar günü iki kardeşime de ulaşıp kavga ettiğimizi söyleyip telefonu kapatmış (bundan 3 4 gün sonra haberim oldu )
-beni tüm sosyal medya alanlarında arkadasliktan cikarip telden vs engellemiş bunuda iki gün sonra kiz kardeşim soyledi farkedip
-saçını sakalı ni kestirmis ve dün mazide kaldi yazmış (bunu ortak arkadaşım soyledi)
-ayriligimizin ikinci günü eltime mesaj attırmış boşanma davası ni acsin diye
-4.günü evi boşaltın ev sahibiyle kontrati bozdum (ki sözleşme vs yok) elektriği suyu kapatacagim demiş(elektrik bizden önceki kiracinin üstüne )
-7.günde ise anahtarı göndersin eşya alacağım diye yazdırmış eltime
Bende evi bosaltamam ve anahtarı gonderemem şimdi o çok istiyorsa açsın davayı yazdım
Sürekli resim paylasiyormus ki pek paylasmaz normalde
Bide gece 3 4 e kadar whatsapp da aktifmis (bunu bir akrabamiz söyledi)
Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Boşanmak isteyen kovan o neden açmıyor davayı ?
Artık kendi adıma bir duygu bir his beklenti kalmadı bitmiş yani içimde eskiden olsa bunları duysam ağlar krizlere girerdim
Benim ki de aynı şeyi yaptı sosyal medya hesaplarından engelleyip (sanki rahatsız ediyormusum gibi) üzerine ilişkisi yok yapmış (umrumdaymis gibi) ....
Egolarini başka türlü tatmin etmek zor olsa gerek