Eşimin sürekli uyuması

Cucuthecatt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
3.041
2.647
30
Eşim bulduğu her fırsatta uyuyor. İşe gidiyo yoruluyo diyebilirsiniz ama uzun bi dönem işsiz kaldı o zamanda günün 3te 2sini uyuyarak geçiriyodu. 6 yıldır birlikteyiz önceden takmıyodum hep böyleydi ama çocuk olduktan sonra nedense bana batmaya başladı bu durum. Kan değerlerine baktırdık bir şeyi yok ekstra vitamin falan aldım enerji gelir belki diye yok anam adam uykucu. Kayınvalideye yemeğe geldik yemek biter bitmez yine uyudu horul horul. İşten gelince de uyuyo izin günlerinde de uyuyo hep uyuyo. Ben gereksiz mi sinir oluyorum acaba?
(Uyanık olduğu sürelerde her işe yardımcı olur bu arada bebek bakımı ev temizliği vs.)

Psikiyatriye götürün, eğer ilaç yazılıp, ilacı kullanırsa uyumaz bu kadar fazla.

Yemek sonrası uyuyorsa, şekeri yükseliyor olabilir. Şekerine ve insülin direncine de baktırsın eşiniz.

Ben de eşin gibi uyku aşığı biriyim. Kaç vitamin denedim bilmem hiçbiri işe yaramadı sağlıksal olarakta problem yok. Bazı şeylerden kaçmak için strese bağlı kaçış yöntemini uyku olarak tercih ediyor olabilir mi acaba? Bu arada gereksiz sinir olmuyorsunuz ben bile bazen kendime sinir oluyorum çok uyuduğum için.

Ay ama çok sinir bozucu ya ben 24 saatin 20 saati uyanığım 4 aylık bebeğimiz var adam habire uyuyor. Her izin gününe bi program yapmsya başladım uyumasın da iki çift laf edelim diye

Böyle yerli yersiz uyuyan insana sinir olurum ben, taş mı taşıyor sanki sabahtan akşama kadar sağlık sorunu varsa çözsün yani, hele bebekli evde uyuyacaklar habire, uyutmam rahatsız ederim tepesinde süpürge açarım tencere tava çalarım yine uyutmam.

İş verin uyuyamasın. Siz az uyuyorsanız , uyandırın ve doktorlar süt üretebilmem için uyumam gerektiğini söylüyorlar . Şu bebeği al , karnı tok, sen uyut ve pışpışla, gazını çıkar. Uyandır , yemek yapacağım ama bulaşıklar var, bunları hallet ki yemek yapayım de. Market alışverişine gönder, emzirirken sürekli bişeyler iste, emziriyorum kalkamıyorum, su getir, çamaşırları as, çay koy, yemeğin altını kıs, pişmiştir yemek bi bak, fırını kapat, Buzşuktan eti çıkar gibi . Sen rahat bıraktığın için uyuyabiliyor, rahat bırakma.
Ayrıca şu şeker konusuna katılıyorum , şekerdeki dengesizlik çok uyku yapar, bir de kalbine falan baktırın . Sadece kan değerlerine baktırmakla kalmayın.

Evlendiğinizden beri uyuyor sanırım.Bekarken de bu kadar çok uyuyor muymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…