Eşimin sürekli uyuması

Ya uyandırsam falan kızmaz veya uyuma seninle işim var desem yine uyumaz ama mutlaka mızırdanır çok başım ağrıdı çok yoruldum vs der. Veya bi program yaptıysam yok ben uyucam demez bana katılır. Ben bu alışkanlığı bıraksın istiyorum çünkü çok sıkıcı ve sinir bozucu.

Kan değerleri nasıl? Kan değerlerinde bir sorun yoksa psikolojik olabilir, altında yatan bir sorun vardır illa ki.
Standart kan değerlerine baktırdık benden iyi çıktı yani hayatımız güzel gidiyo epeydir bebeğimiz de çok sorunlu bi bebek değil aşırı aşırı zorlamadı bizi bilmiyorum alışkanlık bence ama bunu nasıl bıraktırabilirim bana akıl lazım

Eee nasıl sosyallesip birşeyler paylaşıyorsunuz ki nasıl iletisim kuruyorsunuz bu kadar uykuya .Baştada böyleymiş gerçi şimdi sevgi o ilk heyecanini yitirdiği için gözünüze batiyordur.
Bi program vs yaparsak ben uyucam demiyo dışarı çıkcaksak vs çıkıyoruz evdeysek işimiz gücümüz yoksa bulduğu her fırsatı uyuyarak değerlendiriyo

Sadece vitaminlere mi bakıldı peki tiroit ve şekere bakildimi iki değerde aşırı uyku yapar sürekli uyumak ister insan yeri gelir gözünü acamaz bile.

Ayy bu ben, kesin benim eşim de hakkımda böyle düşünüyordur ama napayim uyumak çok güzel bende ilaç felan kullandım ama fayda etmiyor yani neyle alakalı bilmiyorum ama bende inanılmaz uyurum, eşimin babaannesinin vefat ettiği gün cenaze evinde yan odaya gidip yine uyumuştum o derece yani, ama işte insanın elinde değil ki bu. Eşinin de elinde değildir yani emin ol.

Kesinlikle alışkanlık ya bıraktırmam lazım benim bu gündüz uykularını

Aynı benim babam.misafirliğe gittiğimizde bile uyurdu.evde zaten her boş vakitte uyurdu.babamın da sağlık sorunu yok.normalde zayıf dinç biridir de.bence onunki aileden geliyor.annesi de öyle.seviyorlar.

Ama çok sinir bozucu kendimi yalnız hissediyorum evde mi değil mi belli değil annesine gidiyoruz herkes muhabbet ediyo benim koca uyuyo

Şeker ve insülin direncine baktırdınız mı? Birde ferritin değeri kaçtı?
Belki bir süre magnezyum desteği kullanabilir

Benimki de öyle ben de doktor doktor gezdirdim. Arkadaşların yazdığı her şeyi denedim, sonra eltimle konuştuk. Bunun abisi de böyle 10 senedir düzelmedi dedi bıraktım. Adamlar uykucu demek ki bazen de bir nedeni olmadan sürekli uyuyan insanları kabul etmek gerekiyor. Siz de aile yakınlarına şakayla karışık sorun hep mi böyleydi diye.

Ama çok sinir bozucu kendimi yalnız hissediyorum evde mi değil mi belli değil annesine gidiyoruz herkes muhabbet ediyo benim koca uyuyo
Normalde benim eşim uykuyu sevmez ama annesine gidince benim kide uyur nedense bilmiyorum ama normal zamanda ev içinde uyuması konusunda haklısınız ama uyuma dedikçe daha çok uykusunun geleceğini gözünün daha çok yatağa düşeceğine eminim nerden biliyorum çünkü bende öyleyim maalesef uyuma dedikçe uykum geliyor. Kan değerlerinde felan bir şey cikmadiysa bence bir psikologla görüşün

Neyse en azından sizinle program yapınca buna uymasi güzel birşey . Yinede sinir bozucu üyelerin dediği gibi bir sağlık sorunu yoksa eğer altında yatan isde aşırı yorgunluk yapmıyorsa vazgeçirmeye çalışın böyle bir ay falan her boşlukta uyumasına engel olsanız bilmem alisirmi kavgami çıkar Onuda bilemiyorum ki .Genede bu huyunu bırakmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…