- 17 Temmuz 2022
- 3.041
- 2.647
- 30
-
- Konu Sahibi Cucuthecatt
Ya uyandırsam falan kızmaz veya uyuma seninle işim var desem yine uyumaz ama mutlaka mızırdanır çok başım ağrıdı çok yoruldum vs der. Veya bi program yaptıysam yok ben uyucam demez bana katılır. Ben bu alışkanlığı bıraksın istiyorum çünkü çok sıkıcı ve sinir bozucu.Benim de erkek arkadaşım uykuyu çok sever. Ben de aksine fazladan uyumayı hiç sevmiyorum. Ben de aynı şekilde kan değerlerinden şüphelendim ama benden sağlıklı. Direkt uykuya düşkün birisi yani. En azından benim huyumu bildiğinden onu uyandırmama bozulmuyor, aksine kendisini uyandırmamı söylüyor. Sizin de eşiniz bu durumdan rahatsız değilse yardıma ihtiyacınız olduğunda ya da canınız sıkıldığında uyandırın. Tabii yeterince uyuduysa.
Standart kan değerlerine baktırdık benden iyi çıktıKan değerleri nasıl? Kan değerlerinde bir sorun yoksa psikolojik olabilir, altında yatan bir sorun vardır illa ki.
Boğa hanımlarına laf yok canım erkeklerini şey ediyorum ben dur.Bissunicole boğa olarak kırmızı görmüş gibi yorumunu bekliyorum noluyor boğa olunca
Bi program vs yaparsak ben uyucam demiyo dışarı çıkcaksak vs çıkıyoruz evdeysek işimiz gücümüz yoksa bulduğu her fırsatı uyuyarak değerlendiriyoEee nasıl sosyallesip birşeyler paylaşıyorsunuz ki nasıl iletisim kuruyorsunuz bu kadar uykuya .Baştada böyleymiş gerçi şimdi sevgi o ilk heyecanini yitirdiği için gözünüze batiyordur.
Yok kovaBurcu boğa mı?
(Değerli boğa hanımları benim herifin burcu boğa çıkarım yapmaya çalışıyorum eksilemeyin lütfen.)
Sadece vitaminlere mi bakıldı peki tiroit ve şekere bakildimi iki değerde aşırı uyku yapar sürekli uyumak ister insan yeri gelir gözünü acamaz bile.Standart kan değerlerine baktırdık benden iyi çıktıyani hayatımız güzel gidiyo epeydir bebeğimiz de çok sorunlu bi bebek değil aşırı aşırı zorlamadı bizi bilmiyorum alışkanlık bence ama bunu nasıl bıraktırabilirim bana akıl lazım
Ayy bu ben, kesin benim eşim de hakkımda böyle düşünüyordur ama napayim uyumak çok güzel bende ilaç felan kullandım ama fayda etmiyor yani neyle alakalı bilmiyorum ama bende inanılmaz uyurum, eşimin babaannesinin vefat ettiği gün cenaze evinde yan odaya gidip yine uyumuştum o derece yani, ama işte insanın elinde değil ki bu. Eşinin de elinde değildir yani emin ol.Eşim bulduğu her fırsatta uyuyor. İşe gidiyo yoruluyo diyebilirsiniz ama uzun bi dönem işsiz kaldı o zamanda günün 3te 2sini uyuyarak geçiriyodu. 6 yıldır birlikteyiz önceden takmıyodum hep böyleydi ama çocuk olduktan sonra nedense bana batmaya başladı bu durum. Kan değerlerine baktırdık bir şeyi yok ekstra vitamin falan aldım enerji gelir belki diye yok anam adam uykucu. Kayınvalideye yemeğe geldik yemek biter bitmez yine uyudu horul horul. İşten gelince de uyuyo izin günlerinde de uyuyo hep uyuyo. Ben gereksiz mi sinir oluyorum acaba?
(Uyanık olduğu sürelerde her işe yardımcı olur bu arada bebek bakımı ev temizliği vs.)
Kesinlikle alışkanlık ya bıraktırmam lazım benim bu gündüz uykularınıVitamin değerlerine baktırın. Bir de uyumak bazen alışkanlık oluyor bir kere uyumaya alışınca hep öyle devam edebiliyor. Sevdiği bir kahve çeşidi varsa ondan yap uykusu kaçar belkibazen de psikoloji bozuk olunca insan kendini uykuya veriyor
Aynı benim babam.misafirliğe gittiğimizde bile uyurdu.evde zaten her boş vakitte uyurdu.babamın da sağlık sorunu yok.normalde zayıf dinç biridir de.bence onunki aileden geliyor.annesi de öyle.seviyorlar.Eşim bulduğu her fırsatta uyuyor. İşe gidiyo yoruluyo diyebilirsiniz ama uzun bi dönem işsiz kaldı o zamanda günün 3te 2sini uyuyarak geçiriyodu. 6 yıldır birlikteyiz önceden takmıyodum hep böyleydi ama çocuk olduktan sonra nedense bana batmaya başladı bu durum. Kan değerlerine baktırdık bir şeyi yok ekstra vitamin falan aldım enerji gelir belki diye yok anam adam uykucu. Kayınvalideye yemeğe geldik yemek biter bitmez yine uyudu horul horul. İşten gelince de uyuyo izin günlerinde de uyuyo hep uyuyo. Ben gereksiz mi sinir oluyorum acaba?
(Uyanık olduğu sürelerde her işe yardımcı olur bu arada bebek bakımı ev temizliği vs.)
Yok ya onlara da baktıralım ondan da değilse geriye dayak kalıyo sadeceSadece vitaminlere mi bakıldı peki tiroit ve şekere bakildimi iki değerde aşırı uyku yapar sürekli uyumak ister insan yeri gelir gözünü acamaz bile.
Ama çok sinir bozucu kendimi yalnız hissediyorum evde mi değil mi belli değil annesine gidiyoruz herkes muhabbet ediyo benim koca uyuyoAyy bu ben, kesin benim eşim de hakkımda böyle düşünüyordur ama napayim uyumak çok güzel bende ilaç felan kullandım ama fayda etmiyor yani neyle alakalı bilmiyorum ama bende inanılmaz uyurum, eşimin babaannesinin vefat ettiği gün cenaze evinde yan odaya gidip yine uyumuştum o derece yani, ama işte insanın elinde değil ki bu. Eşinin de elinde değildir yani emin ol.
Şeker ve insülin direncine baktırdınız mı? Birde ferritin değeri kaçtı?Eşim bulduğu her fırsatta uyuyor. İşe gidiyo yoruluyo diyebilirsiniz ama uzun bi dönem işsiz kaldı o zamanda günün 3te 2sini uyuyarak geçiriyodu. 6 yıldır birlikteyiz önceden takmıyodum hep böyleydi ama çocuk olduktan sonra nedense bana batmaya başladı bu durum. Kan değerlerine baktırdık bir şeyi yok ekstra vitamin falan aldım enerji gelir belki diye yok anam adam uykucu. Kayınvalideye yemeğe geldik yemek biter bitmez yine uyudu horul horul. İşten gelince de uyuyo izin günlerinde de uyuyo hep uyuyo. Ben gereksiz mi sinir oluyorum acaba?
Gece hariç işten 5 buçuk gibi geliyo yemek bulaşık vs bitince 8 gibi uyuyo 10 11 de kalkıyo sonra 12 1 gibş tekrar uyuyo. İzin günlerinde de mutlaka 2 3 saat bi öğlen uykusu ve yemek sonrası uykusu var yineHaftaici kac saat uyuyor?
Normalde benim eşim uykuyu sevmez ama annesine gidince benim kide uyur nedense bilmiyorum ama normal zamanda ev içinde uyuması konusunda haklısınız ama uyuma dedikçe daha çok uykusunun geleceğini gözünün daha çok yatağa düşeceğine eminim nerden biliyorum çünkü bende öyleyim maalesef uyuma dedikçe uykum geliyor. Kan değerlerinde felan bir şey cikmadiysa bence bir psikologla görüşünAma çok sinir bozucu kendimi yalnız hissediyorum evde mi değil mi belli değil annesine gidiyoruz herkes muhabbet ediyo benim koca uyuyo
Evet evet önceden umursamıyodum ama artık sinirimi bozuyoBence siz çocuk olunca doğru düzgün uyuyamamaya başladınız o nedenle bu kadar gözünüze batıyor.