- 17 Temmuz 2022
- 3.041
- 2.647
- 30
-
- Konu Sahibi Cucuthecatt
3 Saniyede horlamaya başlıyo inanılmaz bir şeyBöyle kafasını koyar koymaz uyuyanlara hayranım durup bekliyorum uykum teşrif etsin diye
Uyku apnesi olabilir veEşim bulduğu her fırsatta uyuyor. İşe gidiyo yoruluyo diyebilirsiniz ama uzun bi dönem işsiz kaldı o zamanda günün 3te 2sini uyuyarak geçiriyodu. 6 yıldır birlikteyiz önceden takmıyodum hep böyleydi ama çocuk olduktan sonra nedense bana batmaya başladı bu durum. Kan değerlerine baktırdık bir şeyi yok ekstra vitamin falan aldım enerji gelir belki diye yok anam adam uykucu. Kayınvalideye yemeğe geldik yemek biter bitmez yine uyudu horul horul. İşten gelince de uyuyo izin günlerinde de uyuyo hep uyuyo. Ben gereksiz mi sinir oluyorum acaba?
(Uyanık olduğu sürelerde her işe yardımcı olur bu arada bebek bakımı ev temizliği vs.)
Sorun kocanızın çok uykuyu sevmesi ve uyuması değil. Ben de seviyorum ve siz de söylediniz seviyorsunuz uykuyu. Sorun kocanızın siz ve küçük bebeğiniz varken , uyumaya hakkı olduğunu düşünmesi. İlgilenmesi gereken yorgun bir eşi ve küçük bebeği varken, yorgun ve uykusu olduğu gerekçesi ile sizi ihmal edip uyku moduna girmesi.Ama çok sinir bozucu kendimi yalnız hissediyorum evde mi değil mi belli değil annesine gidiyoruz herkes muhabbet ediyo benim koca uyuyo
Eşim bulduğu her fırsatta uyuyor. İşe gidiyo yoruluyo diyebilirsiniz ama uzun bi dönem işsiz kaldı o zamanda günün 3te 2sini uyuyarak geçiriyodu. 6 yıldır birlikteyiz önceden takmıyodum hep böyleydi ama çocuk olduktan sonra nedense bana batmaya başladı bu durum. Kan değerlerine baktırdık bir şeyi yok ekstra vitamin falan aldım enerji gelir belki diye yok anam adam uykucu. Kayınvalideye yemeğe geldik yemek biter bitmez yine uyudu horul horul. İşten gelince de uyuyo izin günlerinde de uyuyo hep uyuyo. Ben gereksiz mi sinir oluyorum acaba?
(Uyanık olduğu sürelerde her işe yardımcı olur bu arada bebek bakımı ev temizliği vs.)