Eşimin sürekli uyuması

Şekeri vardir, insulin direnci vardir, kolestrolu vardir, anemisi vardir, alerjisi vardir ya da depresyondadir, melankolik bir kişiligi vardir. Yani bi suru sebep olabilir. Annemde mesela kolestrol var, yemek yer yemez gider uyumaya, dikkat ediyor yediklerine ama bir yerden sonrada alışkanlık soz konusu olduğu için uyuyor.

Uyku apnesi olabilir ve

Ama çok sinir bozucu kendimi yalnız hissediyorum evde mi değil mi belli değil annesine gidiyoruz herkes muhabbet ediyo benim koca uyuyo
Sorun kocanızın çok uykuyu sevmesi ve uyuması değil. Ben de seviyorum ve siz de söylediniz seviyorsunuz uykuyu. Sorun kocanızın siz ve küçük bebeğiniz varken , uyumaya hakkı olduğunu düşünmesi. İlgilenmesi gereken yorgun bir eşi ve küçük bebeği varken, yorgun ve uykusu olduğu gerekçesi ile sizi ihmal edip uyku moduna girmesi.
Siz neden rahatça ve kesintisiz uyu ödüyorsunuz çünkü siz uyursanız bebeğe kim bakacak, evle kim ilgilenecek, kocanın çamaşırlarını kim katlayacak?
Siz de ona sorumluluk verin, zaten asıl hata bu zamana kadar vermemeniz. Yemek bulaşığı bitti mi, çamaşırları asmasını söyleyin. Çocuğu eline verin babası seni özledi diye.
Şimdi adamın mantığı şu, neden uykum varken uyumayayım ki? Uykun varsa uyursun. Şimdi ona uyumamak için neden ve gerekçe yaratacaksınız. Bir iki başım ağrıyo derse siz benim daha çok başım ağrıyor, şuram ağrıyor, buram ağrıyor diye üste çıkın. Hastalık veya çok önemli bir durum yoksa uyumasına vakit vermeyin.

Eklentiler

• GVKpqIeWgAA7MTa.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…