Eşimin sürekli beni denetlemesi

Az yesin kendine uşak tutsun. Yapma sende. Yani yapmazsan ne yapabilir. Zaten yaptığın gözle görünmüyor, en iyisi yapma. Zaten hergün evde temizleyecek ne bulunur hiç bilmem. Ev hanımı olsam haftada bir büyük temizlik yapar, kırıntı dökülürse süpürge açar,birde yemek yapardım. Aynı şuan gibi. (çamaşır bulaşık biriktikçe yıkarız) geri kalan zamanlarda da kendime ayırırım

Eşinizi elinden tutup doktora götürmek için, neyi bekliyorsunuz?

Yakında hortumu çamaşır suyuna bağlayıp tazyikli tazyikli evi yıkayacak adam

Ay şiştim ilk mesajı okurken diğer mesajlara bakmadım ama mutlaka bu yazdığımı yazmıştır herkes lütfen bırakın ya kendi yapsın ya da size bir yardımcı tutsun şöyle haftanın her günü gelecek ve yatılı olacak ama.

Abbboooow adam başak burcu belli .. diceksin ki bu evin hanımı benim sen susacaksın oturcaksın köşere tvni izlicelsin benim işime gücüme karışmıcaksın
Degilmis degilmis . Bayan esi koc burcu. Bu arada başaklarin cogu boyle degildir diye biliorum. En azindan basaklar yardim ederler eslerine

Eşini başaşağı ayaklarından tutup silkele,içine kaynana kaçmış:))

Okudukca hayattan sogudum. Bu kadar temizlik yapmak kadini yipratir, hele bi de karsisindaki kiymet bilmeyip dir dir ederse komple delirtir. ALLAH sabr versin ...

Artık bu iş inceldiği yerden kopsun bi zahmet.ev işi yapmayı bırakın.yapmayın bi süre.bakalım ne dicek.
Işine gelmezse defolsun gitsin.böyle erkekleri memnun edemezsin bacım.bunun hamilelik süreci ve çocuk bakma işi var.hayatindan bezersin.ayrıl bacım.

Tedavi olmasi sart bosanilcak bisey degil esiniz hasta tedavi olnazsa siz tedavi olmak zorunda kalirsiniz. Allah klaylik versin

Bir gün sinir krizi geçir
Her şeyi pimpis bırakıp evden git baksın temizlik kolay miymis zor muymuş

Bir arkadaşımin böyle bir eşi vardı her şeyi söylenirdi
bir gün utu böyle mi yapilir diye 1 saat söylenmiş adam kadın utuledigi onca çamaşırı yere atıp birbirine katmış madem beğenmiyorsun sen yap bundan böyle diye

1 ay eline ütü sürmemiş adam ondan sonra gik diyemez olmus

Yarısını okudum.. sakın onun istediği gibi olmaya çalışma çok yorulursun.. beğenmiyorsa kendi temizlesin.. ne kadar versem o kadarını ister.. alıştırma..

Allah yardımcın olsun cnm

Temizlik takıntısı var, rahatsızlık duyan o madem o zaman o temizleyecek. Valla benim de takıntılı olduğum konular var, işle ilgili. İşimi kendim yaparak, başkasının insiyatifine bırakmayarak çözüyorum sorunu. Siz ev hanımının yapması gerektiği kadarını yaparsınız fazlasını çok istiyorsa o yapar. Her gün duvar, cam silmeye gelmediniz bu dünyaya.

Ay siz çıldırdınız mı ya bu ne böyle ömür akıp gidiyor hayat küt diye bitiyor vaktinizi temiLik ve bi adamı mutlu etmeye harcıyorsunuz neden eşinize rest çekmiyorsunuz yapmıyorum deseniz ne olacak siz onun hizmetçisi misiniz eşi mi kaldı ki o ev yaşnız onun evi mi de her şey onun zevkine göre oluyor saklama kabına kadar o karar veriyor siz o evde necisiniz aşiniz sizi ne olarak görüyor bunu bir düşünün lütfen

kusura bakmada kadin gibi dirdirmeden adami ciddiye dahi alamam. Gaymi bu adam? Hangi ERKEK buladar temizlige dikkat eder ki?
Üstelik niye hizmetci gibi kulandiriyorsunuz kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…