Eşimin sürekli beni denetlemesi

Siź çalışırken de aynımıydı o zaman nasıl yetiştiniz. Şimdi belki enerjiniz gücünüz var ama yeniden ise başlayacaksınız ua da çocuğunuz olacak.. o zaman nasıl yeteceksiniz .. Hadi yettiniz diyelim ya kendinize nasil yeteceksiniz? Bu tempoda giderseniz bir külkedisine dönüşeceksiniz ne ne yazık ki bu masalda bir prens olmayacak..
Anlattıklarıniza bakılırsa bir de memnuniyetsiz. Ne kadar yaparsaniz daha fazlasını istiyor..bence artık ya kendiniz durun.ya onun isteklerini durdurun..

Cok asiri yapiyorsun.
Sen normalsin esin anormal

Yapma
Alistirma
Cocuk olunca bu kadarini numkun degil yapamazsin

Begenmiyorsa kendisi yapsin

Kendine aci
Sana kimse acimaz

Neden bu durum olağanmış gibi davranıyorsunuz? Beğenmedikleri yapmam ben olsam, al sen yap da öğreneyim diyip bütün işi yavaş yavaş yıkarım üstüne, omdan sonra da yaptığım kadarına razı olasıya kadar beklerim. Sen de insansın be güzel kardeşim, beğenmeyen anasının evine gitsin yani.

Abooo kız robot olsam bu kadarını yapamam Kendini bu kadar sıkma yazık canına tamam temiz olursunda bu kadarı da öldürür insanı yarın çocuğun olursa bunların çoğunu yapamaz hale geleceksin eşini bu kadarına alıştırırsan çocuk olunca hiç memnun edemezsin

Eşiniz net temizlik hastası ve tedaviye ihtiyacı var. Kişisel algılamayın diyeceğim ama zor.

Oha diyorum eşin az yesinde bir hizmetçi tutsun böyle ömür geçmez perişan olursun hasta olursun kendine bunu yapma neticede zaten beğenmiyor sal çayıra

Annesi nasilmis? Hani annesinden boyle gorduyse hadi bi ihtimal normal karsilarim alismistir derim. Mesela annesi hergun cammi silermis? Hergun dipkose temizlik yapip balkonmu silermis? cvp verirmisinz L Lavanta13

Canım benim eşimin annesi, kızkardeşleri hepsi hastalık derecesinde titiz insanlar evlerine girince koltuğa bile oturtmazlar mutfakta sandalyede oturulur düşünün daha neleeer neleeer.. eşim annesinin evine ya da kızkardeşlerine gidildiği zaman inanılmaz değişiyor ve benim evimde sağladığım düzeni beğenmeyip söylenmeye başlar sonra birkaç gün sonra etkisinden cıkınca dışarda giydiği kıyafetle yatağa girmeye kalkan bir adama dönüşür. Zaman zaman bende aynı problemleri yasıyorum belki senin eşinin ailesi ona bu düzene alıştırmıştır sende yavaş yavaş ona kendi düzenini alıştır. Mesela pzt günleri genel temizlik günüm salı günleri şu Çarşamba su vs gibi

Sizin anlattiginiz temizlik değil ki hastalık resmen nasıl kabul ediosun bu muameleyi sakın ama sakın normal karsilayip alıştırma esimde ilk sene bi takti bu temizlik olayına bi ay hicbiseye el surmedim oymuş yani bu ne yaa hizmetcimi almis kendine hayat arkadaşımı resmen zulum

Benim esim annesinden gördügünü bana da yaptirmaya calismisti evliligimizin ilk zamanlari.
Annesi her ikinci gün komple evi dip köse temizlermis ve benden de aynisini bekledi.

"Askim ev cok kirli temizlemeyi düsünmüyormusun"
Ben:" dur daha dün temizlik yaptim ikimizde calisiyoruz daha batmadi ki"
Gibi konusmalar geviyordu aramizda. Bir gün canima tak etti ve benim isime karismamasini söyledim cok istiyorsa kendi yapsin dedim.

ondan buyana söylemez. Hatta gecelerde yemek yiyorduk dedim askim bak evi süpürmedim (yerlerde toz ve günlük düsen kirler vardi) annenler 20 dakika sonra falan gelsin. Yerlere bi bakti ve aynen sunu söyledi "askim ev temiz bisey yok ki evimizde"

Demek istedigim bekadar titiz olursalar olsunlar alisiyorlar. Bu bizim elimizde.

Benimki de senin esinin aynısı.ilk yillar cok tartisirdik bu konuda....ama zamanla o da bana uyum sagladi .ikimizde calisirken hafta sonu yapiyoruz temizligi... Esim supurur ben toz alirim...simdi iki cocuk var yatarken oyuncaklari toplar misin diyorum aammaan yarin dagilmiycakmi dursun diyor..12sene bitiyor bu yil..onceden ev daginikken uyuyamaz evi toplar yatardi..elini komidine gezdirir bak burasi toz olmus derdi bende rahatsiz olmuyorum oluyorsan eline bez al sil derdim ..

Yalniz soyle bi durum var..eger titizse kendisi yapmali size eziyet etmemeli ...sizde uygun bir dille anlatin

Abbboooow adam başak burcu belli .. diceksin ki bu evin hanımı benim sen susacaksın oturcaksın köşere tvni izlicelsin benim işime gücüme karışmıcaksın

Annenin evine dön bakalım 1 hafta kendi pisliğini kemdi temizlesin bakalım o zaman ne yapacak.
O kadar iş 1 gün içinde yapılır mı sizi süpermen filan mı zannediyor acaba .

Allah güç kuvvet ve sabır versin. Eşinize ise merhamet ve rahatlık..

Okurken dayanamadım, bu kadar baskıyla temizlik yapmaktan iliğiniz kurur. Bu kadar yormayın kendinizi beğenmiyorsa kendi yapsın!

Yeni evli olduğunuz için işler gözünüzde büyümüş... ben çalışan bir bayanım ve eve anca 8 gibi geliyorum ve bu dediklerinizi de gayet güzel yapıyorum ama elim çok hızlı. Evliliğin ilk yıllarında ben de zorlanmıştım ama bu dedikleriniz gayet normal. Evde başka ne işiniz var ki Allah aşkına :) buradaki yorumları okudum daha da koptum. 20000den aşağı alana yapmazmış bazıları... ayol ayda 20000 kazanan adam tek işi kk'ya yazmak olan kadınla ne yapsın çatlak alemsiniz kızlar... bir de siz evlerinizde bunları yapmıyorsanız o evde nasıl yaşıyorsunuz yahu Aslan yattığı yerden belli olur

Hiç bozma moralini konu sahibi, 1 sene sonra bu işlerde neymiş diyeceksin

Yazacaklarim vardi taa ki KOC BURCU yazisini okuyuncaya kadar.. Allah yardimciniz olsun...

maşallah 6 yıllık ev hanımıyım ben senin gibi ev hanimligini yapamamışım valla. Bide sen yeni yeni alıyosun. Ne diyim nazar değmesin . Esin de zor biri Allah sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…