Eşimin sürekli başka kızlara bakması

Sizinle aynı hisleri paylaşıyorum aynısını kendine de söyledim. Sırf bu yüzden yüzük bile takmıyorum artık

Uzun uzun baktığı kızlardan birinin kocası eşinden sağlam bi dayak yiyince kimin doktora gitmesi gerektiğini anlar.
Gözleri çok güzeldi ne demek pardon eşimin beğeneceği tek göz benim gözümdür.
Lütfen çocuk yapma lütfen

Bunun bir tık ilerisi sizin cidden hasta olmanız ama. Ciddi diyorum böyle biriyle evliydim. Morali bozuk bi kız arkadaşımla buluştum o da beni sözde bıraktı yanına aman bi muhabbet ni muhabbet. Sonrasında hayırdır ne oluyor dedim ben abartıyormuşum. Ne varmış. Sokakta birine dik dik uzun uzun bakar neye bakıyorsun diye sorduğumda bağırır hemde insan içinde.
Sonrasında ne mi oldu. Sorgulamayan konuşmayan umursamayan bir ben.

Çocuk meselesi bitti artık. Geçen yıllarıma o kadar üzülüyorum ki.

O arkadaşınla görüşmüyorsun d mi artık. Ne olur görüşmüyorum de. Sinir bastı beni

Hala kendinde suç aradığın yorumu okurken şu haldeydim

suç bastırma işte. Sesi daha çok çıkarsa haklı çıkacaklarını düşünüyorlar. Öyle garip bir dert ki kimseye de anlatamıyorsun. Susa susa zamanla delirmem de olası

Sürekli görüşmek istiyor. Ben mesafe koydum ancak o mesafenin farkında değil. Hatta kendince küsüp tekrar kendi barışıyor
Ağzına tükürürüm öyle arkadaşın pardon da direk kapı dışarı etmelisin. Empati kuruyorum biraz arkadaşımı yağladıgı eli bi tarafına monte etmemem için hiçbir sebep yok. Alsın çıkardığı yüzüğü …….

Psikoloğa gitmenizi söylemiş bir de vay vay vay kararı siz verirsiniz valla dışarıda insan yanında eşi varken bakan erkeklerden çok rahatsız oluyor gerçekten iğrençler hem siz için hem karşı taraf için de çok rahatsız edici bir durum

Korkunç bir şey. Sözde bir yerlere gidiyoruz eğlenmeye, tatile, alışverişe vs. Her birinde psikolojim harap bir şekilde dönüyorum. Bir kadın kocasıyla dışarı çıkmaya ürker mi? Tiksindim iyice

Korkunç bir şey. Sözde bir yerlere gidiyoruz eğlenmeye, tatile, alışverişe vs. Her birinde psikolojim harap bir şekilde dönüyorum. Bir kadın kocasıyla dışarı çıkmaya ürker mi? Tiksindim iyice
Kesinlikle tiksinmekte haklısınız aşırı ise bu davranışı değerlendirin bir gözden geçirin

Aynı durumdayım ve çok iyi anlıyorum. Bunu yapmalarını geçtim en çekilmezi sanki ortada bişey yokta biz kafamızda kuruyoruz gibi bahsetmeleri insanı yoruyor benim eşimde bana sen hastasın der içinde cin var dergit psikoloğa görün der bırak şu takıntılarım der. Bende iki çocuk var henüz çocuğun yokken ayrıl derim çünkü çocuk olunca daha çekilmez oluyor..

Göz çapkınlığının da bi sınırı olur. Sapık herif
Küçük bi fırsatta hemen aldatacagına eminim

Merhaba, üzgünüm ama eşiniz tıpkı benim eski eşim gibi sapık!! Yaşadığımız yer küçük bir yer olduğundan dışarıda baktığına rastlamadım ya da çaktırmıyordu fazla ama tüm telefonu kadın resimleri ile doluydu( bikinili,iç çamaşırlı) Yıllarca affettim sonunda dayanamayıp boşandım.Asla değişmez böyleleri, zamanında tedavi ol demiştim,gerek yok demişti.Aynı sizinki gibi evine,bana düşkün, kibar biridir ama ruhu hasta bence.Bir müddet sonra çok yıpranacaksınız.

Sırf bu nedenle tepki koyduğum için küsüp evi terkettiği olmuştu. Kendince tüm suçu benim üzerime yıkmak. Kendine asla dönüp bakmadan şimdi de benim tedaviye ihtiyacım olduğunu söylüyor.

Zaten sorun şurda. Kabullenmiyorlar. Ya hangi kadın kocasına sapık yaftası yapıştırmak ister be adam. Eğer gittiğimiz bir ortamda sorunsuz dönmüşsek tek nedeni vardır. “Mekanda bakacağı tarzda kimse yoktur.” Peki siz bu nedenle mi boşandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…