Bir keresinde çocukluk arkadaşım gelmişti farklı şehirden. Değişiklik olsun diye denize gitmiştik. Eşim sırtıma krem sürerken arkadaşım “oh valla hayat senin” dedi. Bunun üzerine eşim istersen sana da süreyim dedi. O da bir şey demedi. Gözümün önünde kızı da yağladıben o sahneyi beynimden silemiyorum. Sosyal, arkadaşları tarafından çok sevilen biriyim ancak bu adamla birlikte olduğumdan beri arkadaşlarımla bir araya gelmeye korkuyorum. Bi terbiyesizlik yapar herkes anlar diye ödüm kopuyor. Bildiğiniz yalnızlaştım. Arkadaşlarımın da eşleri var hepsi tertemiz daha bir gün birinin böyle bir şeylerine denk gelmedim.
Canım bacımBacım ne yaptın durup durup aklıma geliyorsun iyi misin kocam düzeldi mi ? Arkadaşını kutladın mı
Diğer konusunu okuyun, boşanma aşamasında.Bacım ne yaptın durup durup aklıma geliyorsun iyi misin kocam düzeldi mi ? Arkadaşını kutladın mı
Canım bacımboşanıyoruz
O arkadaşımla zaten yıllardır mesafeliyim. İyi dileklerin için çok teşekkür ederimAy uykulu uykulu yazamamışım mesajı arkadaşını kutladın mı ne şutladın mı dicektim
. Travma oldu bende bi arkadaşının sırtına yağ sürülmesi be o kdıının kabul etmesi. Ne yalan söyleyim sevindim konunu da gördüm. Dilerim gözü senden başkasını görmeyen mükemmel biri çıksın karşına
Yeni hayatınız umarım o kadar güzel olur kiO arkadaşımla zaten yıllardır mesafeliyim. İyi dileklerin için çok teşekkür ederimiçine doğmuş boşanma aşamasına yeni geçiyoruz
Evet içime doğmuş yattığım yerden kalktım konunu buldum yazdım. Sorun çıkarmadan kabul etmesi güzel çekişmeli olmaması daha güzel. Yıpranmadan sonlansın. Benim en büyük pişmanlığım çekişmeli boşanmak olmuştuO arkadaşımla zaten yıllardır mesafeliyim. İyi dileklerin için çok teşekkür ederimiçine doğmuş boşanma aşamasına yeni geçiyoruz
Sorun çıkarmaması şu yüzden, neredeyse hiçbir şey istemedim. Ama kk ye danıştığımda kızlar bir miktar silkeledi beni. Mal paylaşımına gitmek istediğimi söylediğimde tepkisi ne olacak bilmiyorumEvet içime doğmuş yattığım yerden kalktım konunu buldum yazdım. Sorun çıkarmadan kabul etmesi güzel çekişmeli olmaması daha güzel. Yıpranmadan sonlansın. Benim en büyük pişmanlığım çekişmeli boşanmak olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?