• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli başka kızlara bakması

Merhaba kadınlar kulübü. Defalarca çok farklı konularda kadınlar kulübündeki fikirlerinizden faydalanıyorum. İlk kez yazıyorum. Bu konuda o kadar çaresizim ki kimseye anlatamıyorum bile. 34 yaşındayım. Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Son 3 yıldır evliyiz. Son derece sorumluluk sahibi, bana karşı ilgili, yıllardır her konuda bana yardımcı olan bir eş. Ancak 2 senedir eşimi genç kızlara bakarken yakalıyorum. Ama öyle böyle bakmak değil. Mesela birini kadrajına alıyor. Başını çeviriyor, sürekli gözüyle takip ediyor. Bunu yaparken de istemsiz sakalıyla oynuyor. Evhamlı ya da kıskanç olduğumu düşünmenizi istemem. Gerçekten kıskanç değilim. Ancak 2 yıl içinde bunu defalarca yaptı. Sokakta, tatilde, yolda vs. Güzellikle konuştuğum da oldu bağıra çağıra kavga ettiğim de. Birinde kabul etti çünkü o kadar baktın ki videoya çektim dedim tabi video yoktu. O da kızın gözleri çok güzeldi dikkatimi çekti dedi. Birinde kimdir nedir diye merak ettim dedi. Ancak diğer 4 kavgada kesinlikle inkar edip beni manipüle etmeye çalıştı. Psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. Hani bir kere 2 kere baksa gerçekten buna üzülmeyeceğim. Biz de bakıyoruz güzel kadınlara. Ancak bu bildiğiniz takılıp kalıyor. Farkında mı değilsin acaba diyorum hayır bakmıyorum senin kafanda yarattığın şeyler diyor. İkimiz de eğitimli, mesleği elinde insanlarız. Yaşımızdan dolayı çocuk planımız vardı. Ancak hamile kaldığımda ya da doğurduğumda eşim gözümün önünde aynı şeyi yaparsa kahrolurum. Hiçbir zaman evliliğimizi yıpratacak bir şey yapmadık karşılıklı. Ama 2 senedir aynı konu sürekli karşımıza çıkıyor. Böyle yaptığında kıskançlıktan ziyade tiksinme geliyor. Abaza dayıları anımsatıyor. Buraya yazdıklarımı ve fazlasını eşimle de konuştum. Ona göre bunlar yok benim doktora gitmem gerek. Ya da evliliğimizi bitirmek için ona oynadığım bir oyun. Bildiğiniz beni manipüle ediyor. Bende mi sorun var, bu evlilik bu şekilde nereye gider, ya da gitmeli mi, bu konuda yapmam gereken bir şey var mı? Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Çok çaresizim, mutsuzum 😢
Dikkatli bakmasa sizin de dikkatinizi cekmezdi. Adam inkar ediyor yani ne denir bilemedim ki . Kafasını patlatmalik biriymiş

Merhaba kadınlar kulübü. Defalarca çok farklı konularda kadınlar kulübündeki fikirlerinizden faydalanıyorum. İlk kez yazıyorum. Bu konuda o kadar çaresizim ki kimseye anlatamıyorum bile. 34 yaşındayım. Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Son 3 yıldır evliyiz. Son derece sorumluluk sahibi, bana karşı ilgili, yıllardır her konuda bana yardımcı olan bir eş. Ancak 2 senedir eşimi genç kızlara bakarken yakalıyorum. Ama öyle böyle bakmak değil. Mesela birini kadrajına alıyor. Başını çeviriyor, sürekli gözüyle takip ediyor. Bunu yaparken de istemsiz sakalıyla oynuyor. Evhamlı ya da kıskanç olduğumu düşünmenizi istemem. Gerçekten kıskanç değilim. Ancak 2 yıl içinde bunu defalarca yaptı. Sokakta, tatilde, yolda vs. Güzellikle konuştuğum da oldu bağıra çağıra kavga ettiğim de. Birinde kabul etti çünkü o kadar baktın ki videoya çektim dedim tabi video yoktu. O da kızın gözleri çok güzeldi dikkatimi çekti dedi. Birinde kimdir nedir diye merak ettim dedi. Ancak diğer 4 kavgada kesinlikle inkar edip beni manipüle etmeye çalıştı. Psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. Hani bir kere 2 kere baksa gerçekten buna üzülmeyeceğim. Biz de bakıyoruz güzel kadınlara. Ancak bu bildiğiniz takılıp kalıyor. Farkında mı değilsin acaba diyorum hayır bakmıyorum senin kafanda yarattığın şeyler diyor. İkimiz de eğitimli, mesleği elinde insanlarız. Yaşımızdan dolayı çocuk planımız vardı. Ancak hamile kaldığımda ya da doğurduğumda eşim gözümün önünde aynı şeyi yaparsa kahrolurum. Hiçbir zaman evliliğimizi yıpratacak bir şey yapmadık karşılıklı. Ama 2 senedir aynı konu sürekli karşımıza çıkıyor. Böyle yaptığında kıskançlıktan ziyade tiksinme geliyor. Abaza dayıları anımsatıyor. Buraya yazdıklarımı ve fazlasını eşimle de konuştum. Ona göre bunlar yok benim doktora gitmem gerek. Ya da evliliğimizi bitirmek için ona oynadığım bir oyun. Bildiğiniz beni manipüle ediyor. Bende mi sorun var, bu evlilik bu şekilde nereye gider, ya da gitmeli mi, bu konuda yapmam gereken bir şey var mı? Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Çok çaresizim, mutsuzum 😢
Hah bişeyi yakaladıysanız yakalandıysa kesın sizin psikoloğa gitmanız gerekiyordur

Daha devamı sen uydurdun sen ruh hastasısın inkarlar ben bakmıyorum senın yüzünden kafamı nereye cevıreceğimi şaşırıyorum vs.
Evet micra tam olarak bu aşamadayız. Kendimden şüphe ettirmeye çalışıyor. Bunu dedikten sonra ben hem kendimi hem de onu daha iyi gözlemlemeye karar verdim. Yok adam bildiğin dönüp dönüp bakıyor. Abaza olan kendisi. Doktora gitmesi gereken ben 😢

Adam bildiğin sapık. Evinizde arkadaşlarınızla eşli görüşmeyin bence
Bir keresinde çocukluk arkadaşım gelmişti farklı şehirden. Değişiklik olsun diye denize gitmiştik. Eşim sırtıma krem sürerken arkadaşım “oh valla hayat senin” dedi. Bunun üzerine eşim istersen sana da süreyim dedi. O da bir şey demedi. Gözümün önünde kızı da yağladı 🥲 ben o sahneyi beynimden silemiyorum. Sosyal, arkadaşları tarafından çok sevilen biriyim ancak bu adamla birlikte olduğumdan beri arkadaşlarımla bir araya gelmeye korkuyorum. Bi terbiyesizlik yapar herkes anlar diye ödüm kopuyor. Bildiğiniz yalnızlaştım. Arkadaşlarımın da eşleri var hepsi tertemiz daha bir gün birinin böyle bir şeylerine denk gelmedim. 😔

Bir keresinde çocukluk arkadaşım gelmişti farklı şehirden. Değişiklik olsun diye denize gitmiştik. Eşim sırtıma krem sürerken arkadaşım “oh valla hayat senin” dedi. Bunun üzerine eşim istersen sana da süreyim dedi. O da bir şey demedi. Gözümün önünde kızı da yağladı 🥲 ben o sahneyi beynimden silemiyorum. Sosyal, arkadaşları tarafından çok sevilen biriyim ancak bu adamla birlikte olduğumdan beri arkadaşlarımla bir araya gelmeye korkuyorum. Bi terbiyesizlik yapar herkes anlar diye ödüm kopuyor. Bildiğiniz yalnızlaştım. Arkadaşlarımın da eşleri var hepsi tertemiz daha bir gün birinin böyle bir şeylerine denk gelmedim. 😔
O elini daha sonra niye g.tüne sokmadınız ki? 🥲 Siz yapsanız elin adamına, boşanma sebebi haberiniz var mı acaba?

Sakal sıvazlamak ne? Konulu Türk, Yeşilçam filmlerini çok izlemiş galiba. Bi de nasıl üste çıkıyor öyle. Yazık, burada uzun uzun açıklıyorsunuz bi de. Bi daha baktığında, hiç ummadığı anda bi tane sağlam çakın ağzının ortasına. Bi daha yapma demiştim, deyip milletin içinde rezil edip terk edin. Valla ne sabırlı kadınlar var burada ya 🤦‍♀️

Sizinki ciddi olmaya baslamis. Benimde eşim ben varken kiskandigimi bilerek gozume sokarak bakiyor. Çünkü ben tepkimi veriyorum. Bilerek yapiyor. Baktiginda vuruyorum falan yani farkindayim çocukça hareketler. bilmiyorum yasimizda kucuk o yuzden olabilr bu davranislari.
Hani sizlerin yasiniza geldigimzde boyle yaprsa olmaz. Hem ciddi ciddi bakiyor diyorsun. Farkinda olmadan sakaliyla oynamalar falan. Itici bir durum
Sanki seninki farklı b.k, birde yaşımız genç çocukça hareketler falan yazmışsın. Bir yapar iki yapar, senin arsız şaka ayağına sapıklığını rahat rahat yapıyor farkında değilsin. Birde kalkmış millete itici falan yazmışsın 🤣🤣🤣

Ay çok komik ne gülmussun be. Ne yapip yapamicagini gayet iyi biliyorum. Gerçekten itici bakip bakip sakalini oynamasi. Arsiz oldugunu nerden biliyorsun agzini topla once bi. Insan kendinden bilir işi.

Ay çok komik ne gülmussun be. Ne yapip yapamicagini gayet iyi biliyorum. Gerçekten itici bakip bakip sakalini oynamasi. Arsiz oldugunu nerden biliyorsun agzini topla once bi. Insan kendinden bilir işi.
Yazdıkların benim için gerçekten komik ki gülmüşüm. Senin inandığına inanmak zorunda da değilim. Kocanda umrumda değil ama millete yorum yazarken hava atana kadar düşünüp yazarsan böyle tepki görmezsin. Ayrıca kendimden bilecek bir durumum yok, çok şükür eşim şaka! olarak birilerine bakmıyor yanımda, bende vurup durmuyorum.

Normalde iki ihtimal olur, ya eslerden birisi asiri kiskanctir ya da eslerden biri gercekten insanlari suzuyordur.
Sizin esiniz ise anlattiginiza gore suzmek yerine gozleriyle taciz ediyor.
Evlilik, sevgililik, nisanlilik adi her ne olursa olsun ben bu tarz hareketleri sadakat bagina yakistiramiyorum.
Her sey sadakat temeli uzerine kuruluyor bence.

Ustelik 2 yildir bunun farkindasiniz. Sevdiginiz icin gormezden geliyorsunuz sanirim? Bu kabul edilemez.

Ben az once ne okudum ya.

Siz varken neden eşiniz? Arkadaşınız nasıl müsade etti? Ben asla izin vermezdim diyelim siz bişey diyemediniz o anda. Ben arkadasiniz olsam eşiniz bana dese bile yaptirmam size sürdürürüm.

Back