• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli başka kızlara bakması

Yazdıkların benim için gerçekten komik ki gülmüşüm. Senin inandığına inanmak zorunda da değilim. Kocanda umrumda değil ama millete yorum yazarken hava atana kadar düşünüp yazarsan böyle tepki görmezsin. Ayrıca kendimden bilecek bir durumum yok, çok şükür eşim şaka! olarak birilerine bakmıyor yanımda, bende
Sizin yaşlarnzda boyle şaka yapilmaz ztn. O yaslarda gayet olgunlasmak lazm diye dusunuyorum. Ben Hava atmadim. Sana aciklama yapmak zorunda da degilim. Bende sana inandirmak zorunda degilim. Hadi teyzecim yaşitlarinla fikirlerini yaristir 👋👋

Sizin yaşlarnzda boyle şaka yapilmaz ztn. O yaslarda gayet olgunlasmak lazm diye dusunuyorum. Ben Hava atmadim. Sana aciklama yapmak zorunda da degilim. Bende sana inandirmak zorunda degilim. Hadi teyzecim yaşitlarinla fikirlerini yaristir 👋👋
Peki siz yapabiliyor musunuz eşinize öyle şakalar?

Peki siz yapabiliyor musunuz eşinize öyle şakalar?
Ben bir türk kizi olmadigim için kendimi ifade edemiyorum Sizlere. Eşim sapiklik derecesinde bakmiyor bunu her zamanda yapmiyor bakip bakip bilinçsizce sakalını oynamiyor. Bilmiyorum beni rahatsiz edip konu açicak sekilde degil. Onu kiskanmam hoşuna gidiyor. . Şuan yaşina veriyorum bu şakayi da. buyuk bir sorumlulugu yok. Daha 23 yaşinda 30 lu yaslarindakiler gibi olgunlaşmiş da degil. Anlatabildimmi. Ben yapmiyorum. Istersem yapadabilirm. Istemiyorum. Sizlere daha da açiklama yapmak zorunda da degilim. Konuyuda uzatmayalim lutfen. Gerçekten hamileyim tartişip stres yapmak istemiyorum.

Ben bir türk kizi olmadigim için kendimi ifade edemiyorum Sizlere. Eşim sapiklik derecesinde bakmiyor bunu her zamanda yapmiyor bakip bakip bilinçsizce sakalını oynamiyor. Bilmiyorum beni rahatsiz edip konu açicak sekilde degil. Onu kiskanmam hoşuna gidiyor. . Şuan yaşina veriyorum bu şakayi da. buyuk bir sorumlulugu yok. Daha 23 yaşinda 30 lu yaslarindakiler gibi olgunlaşmiş da degil. Anlatabildimmi. Ben yapmiyorum. Istersem yapadabilirm. Istemiyorum. Sizlere daha da açiklama yapmak zorunda da degilim. Konuyuda uzatmayalim lutfen. Gerçekten hamileyim tartişip stres yapmak istemiyorum.
İstemezsiniz tabi biliyorsunuz başınıza geleceği.

Zaten sorun şurda. Kabullenmiyorlar. Ya hangi kadın kocasına sapık yaftası yapıştırmak ister be adam. Eğer gittiğimiz bir ortamda sorunsuz dönmüşsek tek nedeni vardır. “Mekanda bakacağı tarzda kimse yoktur.” Peki siz bu nedenle mi boşandınız?
Psikolog bu kelimeyi söylediğinde o kadar kötü hissetmiştim ki tabii kadın ' sapık ' demedi de ' 'sapkınlık' dedi.Dediğim gibi ne çalıştığı ortamlardan şikayet aldım,ne laf duydum ama yıllar önce yanıbaşında turistlerin fotoğraflarını çekip bilgisayara atmış,unutmuş orada,yakaladım.Yalvar yakar affettim, sonrasında telefonunda sürekli kadınları arattığını,baktığını, fotolarını beğendiğini gördüm yine affettim.Bir kaç sene uslu durdu ya da bana yakalanması sonrasında yine aynı.Dayanamadım artık.Eş dost o kadar iyi bilir ki kimse inanmaz bana.

:) arada yaptigimda oluyorda biseyde gelmemisti.

Psikolog bu kelimeyi söylediğinde o kadar kötü hissetmiştim ki tabii kadın ' sapık ' demedi de ' 'sapkınlık' dedi.Dediğim gibi ne çalıştığı ortamlardan şikayet aldım,ne laf duydum ama yıllar önce yanıbaşında turistlerin fotoğraflarını çekip bilgisayara atmış,unutmuş orada,yakaladım.Yalvar yakar affettim, sonrasında telefonunda sürekli kadınları arattığını,baktığını, fotolarını beğendiğini gördüm yine affettim.Bir kaç sene uslu durdu ya da bana yakalanması sonrasında yine aynı.Dayanamadım artık.Eş dost o kadar iyi bilir ki kimse inanmaz bana.
O kadar bensiniz ki😔 Aynı şekilde işinde gücünde, elaleme sorsan ideal koca. Ben de affede affede, görmezden gele gele artık işler çığırından çıktı. İnanın buraya yazmadan önce hala kendimi sorguluyordum. Acaba bende mi bir sorun var? Herkesin kocası mı böyle? Erkektir yapar bazı şeylere göz mü yummalıyım diye kendimi yiyordum. 100 den fazla kadın fikir belirtti. Hiç biri bu durumun kabul edilebilir olduğunu söylemiyor 😔

Merhaba kadınlar kulübü. Defalarca çok farklı konularda kadınlar kulübündeki fikirlerinizden faydalanıyorum. İlk kez yazıyorum. Bu konuda o kadar çaresizim ki kimseye anlatamıyorum bile. 34 yaşındayım. Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Son 3 yıldır evliyiz. Son derece sorumluluk sahibi, bana karşı ilgili, yıllardır her konuda bana yardımcı olan bir eş. Ancak 2 senedir eşimi genç kızlara bakarken yakalıyorum. Ama öyle böyle bakmak değil. Mesela birini kadrajına alıyor. Başını çeviriyor, sürekli gözüyle takip ediyor. Bunu yaparken de istemsiz sakalıyla oynuyor. Evhamlı ya da kıskanç olduğumu düşünmenizi istemem. Gerçekten kıskanç değilim. Ancak 2 yıl içinde bunu defalarca yaptı. Sokakta, tatilde, yolda vs. Güzellikle konuştuğum da oldu bağıra çağıra kavga ettiğim de. Birinde kabul etti çünkü o kadar baktın ki videoya çektim dedim tabi video yoktu. O da kızın gözleri çok güzeldi dikkatimi çekti dedi. Birinde kimdir nedir diye merak ettim dedi. Ancak diğer 4 kavgada kesinlikle inkar edip beni manipüle etmeye çalıştı. Psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. Hani bir kere 2 kere baksa gerçekten buna üzülmeyeceğim. Biz de bakıyoruz güzel kadınlara. Ancak bu bildiğiniz takılıp kalıyor. Farkında mı değilsin acaba diyorum hayır bakmıyorum senin kafanda yarattığın şeyler diyor. İkimiz de eğitimli, mesleği elinde insanlarız. Yaşımızdan dolayı çocuk planımız vardı. Ancak hamile kaldığımda ya da doğurduğumda eşim gözümün önünde aynı şeyi yaparsa kahrolurum. Hiçbir zaman evliliğimizi yıpratacak bir şey yapmadık karşılıklı. Ama 2 senedir aynı konu sürekli karşımıza çıkıyor. Böyle yaptığında kıskançlıktan ziyade tiksinme geliyor. Abaza dayıları anımsatıyor. Buraya yazdıklarımı ve fazlasını eşimle de konuştum. Ona göre bunlar yok benim doktora gitmem gerek. Ya da evliliğimizi bitirmek için ona oynadığım bir oyun. Bildiğiniz beni manipüle ediyor. Bende mi sorun var, bu evlilik bu şekilde nereye gider, ya da gitmeli mi, bu konuda yapmam gereken bir şey var mı? Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Çok çaresizim, mutsuzum 😢
Canım anladığım kadarıyla eşin değişmeyecek. Ya durumu normalleştirip kabulleneceksin (ki bence çok yanlış ancak kadınlar genelde ne yazık ki bu tip olayları yutmayı tercih ediyor), ya da çıkış kapısına yöneleceksin hayatta hiçbir şey senden daha kıymetli değil.

Kabullenemiyorum. Kabullenecek gibi değil. Hele baktığını yakaladığım o anda gözlerindeki korkmuş köpek bakışları… Bir keresinde ailesiyle birlikte bi ortamdayız neredeyse tüm gün oradaydık. Orda bir kızcağız vardı yaşı küçük diyebileceğim. Maximum 17. Tüm gün o kızı izledi. Hatta kvd yanına gelen kadına bu benim oğlum bu da gelinim diye tanıtırken bile o kıza bakıyordu. O anda bile başını çevirip sohbete katılamadı. Çünkü kıza dalmıştı. O ortamdaki herkesin farkettiğini düşünüyorum. Ben yine kalakaldım. Felç inmiş gibi oldu. Daha 1 yıllık yeni evliydik.

Kabullenemiyorum. Kabullenecek gibi değil. Hele baktığını yakaladığım o anda gözlerindeki korkmuş köpek bakışları… Bir keresinde ailesiyle birlikte bi ortamdayız neredeyse tüm gün oradaydık. Orda bir kızcağız vardı yaşı küçük diyebileceğim. Maximum 17. Tüm gün o kızı izledi. Hatta kvd yanına gelen kadına bu benim oğlum bu da gelinim diye tanıtırken bile o kıza bakıyordu. O anda bile başını çevirip sohbete katılamadı. Çünkü kıza dalmıştı. O ortamdaki herkesin farkettiğini düşünüyorum. Ben yine kalakaldım. Felç inmiş gibi oldu. Daha 1 yıllık yeni evliydik.
Ya bence kendizinize hayatı zindan etmeyin ve değerin afedersiniz sapık adamı. Böyle ömür mu geçer? Hele ki çocuk olduğunda bambaşka bir boyuta geçiyor evlilik her şey daha da karmaşık kasıyor, zorlu oluyor..

Yanında siz varken başka kadınlara dalıp dalıp gidebiliyorsa siz yokken neleeeer neleeer yapıyordur. Şimdiden geçmiş olsun.

Yüzüğü çıkartmak için bahane arıyormuş gibi geldi. Kendini bekar olarak tanıtmak istiyor olabilir. Kk da konuları okudukça evlenmemeye yeminler ediyorum gerçekten üzüldüm konuya. Belli ki aldatmaya meyilli biri. Ben olsam dayanamayıp boşanırdım sanırım.

eşiniz sapık, istediği kadar iyi olsun.
sahsen benim de midem bulanırdi

Merhaba aklım sizde kaldı n’aptınız bi gelişme var mı

Son 3 yıldır görevim nedeniyle başka şehirdeydim. Sürekli gidip geliyorduk ancak tam evli gibi de değildik ister istemez. Bu süreçte birbirimizi ihmal etmiş olabiliriz. Arkamdaki dağ gibi hissederdim onu. O kadar çok güvenirdim ki. Ayrı kaldığımız süreçte bir gün bile kavga etmedik. Ama son 2 yılda aynı mesele sürekli karşımıza çıkıyor
Dünyanin bir ucunda da olsanız birbirinize sadakat sözü vermiş insanlarsınız. Bunun sorumluluğunu taşıyamayana ömür emanet edilmez daha fazla.

Abla boşamadın mı bu ayıyı hala? 17 yaşındaki kıza yiyecek gibi bakmak ne demek ya zaten kabullenmemen gerekiyor

Back