Eşimin sürekli başka kızlara bakması

Ben sakalıyla oynamasını bir belirteç olarak görüyordum mesela sakalıyla oynadğında şöyle bi etrafıma bakınca birini izlediğini görüyordum. Birden fazla arkadaş yazmış. Gerçekten bilmiyordum. Sakalıyla vs oynaması, cinsel olmayan başka bir uzvuna dokunması cinsel sapkınlık belirtisi midir?

Şöyle düşünün kadın erkek farketmez. Siz de insansınız. Çok yakışıklı bir adam geçse şöyle bir bakarsınız. Ama uzun uzun bakıp, boynunuzla oynamaya baslasaniz ne anlama gelir?

herkes bakıyor,eşi yanındayken bakanda var yokken bakanda var,bakıp geçmek farklı yakın markaja alıp gözlerle takip etmek farklı,bu aslında bir insanın arayışta olduğunu gösterir,kendisine daha çok hitap eden daha çok beğendiği birisinden sinyal alırsa evliliğinizi bitirir muhtemelen,güzel şık bir kadına bakılır bakılmaz değil ama herşeyinde bir adabı var bi gözün kayar sonra kafanı çevirir işine bakarsın bu bir refleks çünki engel olamazsın ama dediğiniz gibi takibe alıp bakması sakalıyla oynaması fln taciz,niyeti bozmuş.

O bunu kabul etse ne etmese ne. Bir daha baktığını görürsem ben de kesinlikle başkasına bakarım de

E tabi canım yuh yani bunu bilmiyorsan sen aldatılmışsındır da ruhun duymamıştır. Saçla sakalla uğraşmak kaslarını oynarayak göstermek tabiki cinsel olsun olmasın beğendin mi gel sana vereyim gibi bir anlamı var ya da seni beğendim gibi vs

Belki bana kızarlar burada ama ben kesinlikle bu duyguyu ona hissettirirdim birarada oldugumuzda ben de bakardım sacimla oynardım. Sorunca da sen öyle zannettin derdim daha da ısrar ederse sen yapınca normalse benimki de normal derdim.
Ben bunu yapardım.
Ben Asya'nın intikam için Mertle yatmasını haklı bulmuştum

3 yildir uzakmissiniz
Bu yazdiklariniz sadece yakalayabildiginiz seyler
Kimbilir gormuyorken neler yapti
Adamin oyun bagimliligi olsa yine katlanilabilirdi ama kadinlara bakma bagimliligi var yarin birgun dayak bile yiyebilir kendinizi kurtarin bu durumdan

Sanırım hiçbir zaman evlenmeyeceğim.

Defalarca uyarmanıza rağmen değişen bir sey yoksa bu direkt boşanma sebebidir benim gözümde.
Etraf ne demiş ne düşünmüş hiç önemli değil.
Eşiniz sapık. Karısı yanındayken eli sakalında başka kadınlara sulanıyor resmen.

Sen de yanından karşından geçen yakışıklı erkeklere saçınla oynayarak gülerek bir bak bakalım anlasın hödük yaptığının ne denli iğrenç bişey olduğunu

Benim arkadasimin kocasida sizin kocanız gibiymiş anlatırdı arkadaşım msj da yakaladı insan gibi konuştu anlamadı da adam. En son dayanamamış kadın çünkü villa tutmuşlar arkadaşlarıyla tatil yapmak için yanındaki erkek arkadaşının karısına sulanmış kocası son noktamdi diyor bağırmış çağırmış hararetli bir kavgaya tutulmuştur eve gelince sen tut kadın haklı diye kadının saçından sürükle konu komşuya rezil de etmiş kızı afedersiniz kasarligi kadın yapmış sanki 2 tanede engelli çocuğu var arkadasimjn onlarida ilerlemiş evden kovmuş kızın babasını da arıyor kızını evden sık..ir ettim gel al diye suan boşaniyorlar

Sen daha neyini gözlemleme yi bekliyorsun. Cocuk yok adam sapık gözü disarda kim bilir kaç kişiyle yatıp kalkmıştır senin haberin bile olmamıştır zampara adam . Hemen boşan...

Sizinki ciddi olmaya baslamis. Benimde eşim ben varken kiskandigimi bilerek gozume sokarak bakiyor. Çünkü ben tepkimi veriyorum. Bilerek yapiyor. Baktiginda vuruyorum falan yani farkindayim çocukça hareketler. bilmiyorum yasimizda kucuk o yuzden olabilr bu davranislari.
Hani sizlerin yasiniza geldigimzde boyle yaprsa olmaz. Hem ciddi ciddi bakiyor diyorsun. Farkinda olmadan sakaliyla oynamalar falan. Itici bir durum

Hadi canım hoşçakal deyip dava açmaya gifiyorum diyeceksin.
Öyle konuşma vs olmuyor.
Yanında eşi varken bakan tipler kadına saygısı yok terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…