• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli başka kızlara bakması

Siz ayri sehirlerde mi yasiyosunuz ben mi yanlis anladim? Yalnoz senleyken bunu yapan adam sen yokken kimbilir napiyodur? Ben arandigini duaundum adamin. Ya aldatiyor ya da eli kulaginda
Ayrı şehirlerdeydik artık bir aradayız. Bu davranışları arttıkça telefonunu yokladım. Herhangi bir falsosuna rastlamadım. İnstagram keşfet i bile temiz. Özel biri olduğunu düşünmüyorum bununki genel genel 😂 hay Allahım halime gülüyorum delirdim

Ayrı şehirlerdeydik artık bir aradayız. Bu davranışları arttıkça telefonunu yokladım. Herhangi bir falsosuna rastlamadbakım. İnstagram keşfet i bile temiz. Özel biri olduğunu düşünmüyorum bununki genel genel 😂 hay Allahım halime gülüyorum delirdim
Genel de niye maymunun muza baktigi gibi bakinip duruyo iste. Maymun bu, sonunda o muza ulasirsa yiyecek.

Hayır hiç şüphelenmedim. Sürekli iletişim halindeydik. Özlemini sevgisini hep hissederdim.
Yuzugu de cikartip iyice adamin ekmegine bal surme. Durum bu kadar vahimse yani yuzugu takmaya bile utaniyosan bence bi durup düsün gozden gecir bu evliligi. Ben bu sebepten yuzugu cikarsam o yuzugu onun burnuna sokarim mesela ama benim tepkilerim normal degil bxbxbxj gene de bi sarsmak lazim adami

Yalnız anlattığınız profildeki adam için sinyal falan da gerekmez bence, tacizci çünkü. Şimdiye kadar işi fiziksel tacize dokmediyse, ya henüz fırsatı olmadığı içindir, ya da korkusundan.

Of, o sakalını oksarkenki hali gözümün önüne geliyor da kusasım geliyor resmen, sanki elini sokak ortasında malum yerine atamıyor da sakal sivazliyor onun yerine. 🤮🤮🤮Çok iğrenç.

Hadi hepsini geçelim, evliliğiniz özelinde size psikolojik şiddet, manipülasyon, ne varsa uyguluyor. Hazır yüzük de çıkmışken yemeyin bu blofu, basın tekmeyi def olsun gitsin.

Diğer arkadaşlara da katılıyorum, inşallah bir gün dişlerini eline verecek biri çıkar. Gözü çıkacisa sapık herif. 🤬🤬🤬

Kendinizden şüphe eder hale gelmişsiniz. Sizce bu normallestirilebilir bir şey mi ? Eşiniz sizin fark ettiğinizi bilerek bunu yapmaya devam edip kılıfına uyduruyor. Bakmaktan vazgeçmek yerine sizin akıl sağlığınızla oynuyor. Lütfen buna izin vermeyin. Sizi kimsenin üzmesine ve bu şekilde yıpratmaktan müsade etmeyin.

Sizinle aynı hisleri paylaşıyorum aynısını kendine de söyledim. Sırf bu yüzden yüzük bile takmıyorum artık

Çözümünüz yüzük takmamak mı ? Bu sorunlarınızı tam olarak nasıl çözecek ? Böylece eşiniz milleti hem rahat rahat taciz edebilecek hem de dönüp "ne bakıyorsun vb" diyen bir kadına: "bekar oldugunu ve kendisiyle tanışmak istediğini vb" rahatça söyleyebilecek mi ?

Kendinizden şüphe eder hale gelmişsiniz. Sizce bu normallestirilebilir bir şey mi ? Eşiniz sizin fark ettiğinizi bilerek bunu yapmaya devam edip kılıfına uyduruyor. Bakmaktan vazgeçmek yerine sizin akıl sağlığınızla oynuyor. Lütfen buna izin vermeyin. Sizi kimsenin üzmesine ve bu şekilde yıpratmaktan müsade etmeyin.
O kadar haklısın ki Fiona. Defalarca anlatmama rağmen, bu konuda delirdiğimi bilmesine rağmen asla dikkat etmiyor. Sonrasında suçlu yine ben oluyorum. Boşansam toplum ve ailem nezdinde ben suçlu olacağım belki de. Onlar için erkek adam 2 bakmayla yuva mı yıkılır mantığı. Tanıdığım birine anlatmaya bile gururum incinir diye buraya yazdım artık. Çıkar yok bulamıyorum

O kadar haklısın ki Fiona. Defalarca anlatmama rağmen, bu konuda delirdiğimi bilmesine rağmen asla dikkat etmiyor. Sonrasında suçlu yine ben oluyorum. Boşansam toplum ve ailem nezdinde ben suçlu olacağım belki de. Onlar için erkek adam 2 bakmayla yuva mı yıkılır mantığı. Tanıdığım birine anlatmaya bile gururum incinir diye buraya yazdım artık. Çıkar yok bulamıyorum

Toplumun ne dedigini takmayin. Ben bir tartisma uzerine, mutsuz oldugum icin bosandim. Aldatma, siddet, kumar yoktu. Evden ise, isten eve gelirdi. Insanlara kalsa bende bosuna bosandim. Ama onlar umrumda degil. Benim mutsuzluğumu paylasmiyolar sonucta

Toplumun ne dedigini takmayin. Ben bir tartisma uzerine, mutsuz oldugum icin bosandim. Aldatma, siddet, kumar yoktu. Evden ise, isten eve gelirdi. Insanlara kalsa bende bosuna bosandim. Ama onlar umrumda degil. Benim mutsuzluğumu paylasmiyolar sonucta
Cesaretimi toplayacağım günü bekliyorum. Sanırım buraya da birazcık cesaret toplamak için yazdım. Sizi de çok takdir ettim ayrıca. Umarım sizin kadar güçlü ve kararlı olabilirim 🌸

Cesaretimi toplayacağım günü bekliyorum. Sanırım buraya da birazcık cesaret toplamak için yazdım. Sizi de çok takdir ettim ayrıca. Umarım sizin kadar güçlü ve kararlı olabilirim 🌸

Bisey olmuyo merak etmeyin. Hemde 10 aylik bebekle boşandım. Ben konulari okurken kendime şunu soruyorum: "konu sahibinin yerinde olsam bu adama 20-30 yil katlanir miydim?". Cevabim "hayir" ise boşanın yazıyorum. Sizde kendinize bu soruyu sorun bence

Bu sitede gördüğüm tek sağlıklı boşanma sizinki olabilir.

Cesaretimi toplayacağım günü bekliyorum. Sanırım buraya da birazcık cesaret toplamak için
Bisey olmuyo merak etmeyin. Hemde 10 aylik bebekle boşandım. Ben konulari okurken kendime şunu soruyorum: "konu sahibinin yerinde olsam bu adama 20-30 yil katlanir miydim?". Cevabim "hayir" ise boşanın yazıyorum. Sizde kendinize bu soruyu sorun bence

olmuyo merak etmeyin. Hemde 10 aylik bebekle boşandım. Ben konulari okurken kendime şunu soruyorum: "konu sahibinin yerinde olsam bu adama 20-30 yil katlanir miydim?". Cevabim "hayir" ise boşanın yazıyorum. Sizde kendinize bu soruyu sorun bence
Bırakın 20-30 yılı 1 gün bile katlanasım yokken nasıl devam ettirebiliyorum aklım almıyor.

Bu sitede gördüğüm tek sağlıklı boşanma sizinki olabilir.

Ben zaten sitedeki konulari gorunce hayrete düşüyorum. Bir insan mutlu olmadigi bir yerde nasil bir omur geçirebilir sorusunun cevabini bi türlü bulamıyorum. Sahsen ben mutsuzken icimden yuzuklerin efendisindeki sauron çıkıyor. Yanimdakilerde mutsuz oluyor. Ne gerek var bunlari yasamaya?
Bir cocugun saglikli yetisebilmesi icin bile once annenin mutlu olmasi gerekiyor. Bizim toplumda sıralamalar ve yonlendirmeler cok yanlis.

Bu boşanma sebebi. Bakıp geçmiyor, uzun uzun çekinmeden bakıyor, o sırada fiziksel olarak sakalı ile oynuyor. İğrenç. Siz de bu adamla yatağa giriyorsunuz.
4-5 sene önce bir kafede böyle bir çift denk gelmişti. Adam uzun uzun bakıyor, kadın da görmezden gelmeye çalışıyordu.
Hiç kıskanç vs değilimdir ama bu sapıklık. Kıskanmam. Sapikla evli kalmak istemem.

Ben zaten sitedeki konulari gorunce hayrete düşüyorum. Bir insan mutlu olmadigi bir yerde nasil bir omur geçirebilir sorusunun cevabini bi türlü bulamıyorum. Sahsen ben mutsuzken icimden yuzuklerin efendisindeki sauron çıkıyor. Yanimdakilerde mutsuz oluyor. Ne gerek var bunlari yasamaya?
Bir cocugun saglikli yetisebilmesi icin bile once annenin mutlu olmasi gerekiyor. Bizim toplumda sıralamalar ve yonlendirmeler cok yanlis.
Kocam başımda olsun. İlk başta diyordum herkes ne kadar boşan yazıyor. Ben de boşan demeye başladım. Bu adam sapik mesela. Kendi de psikiyatrik tedavi istemiyor. Boşanmaktan başka yol görünmüyor.

Kocam başımda olsun. İlk başta diyordum herkes ne kadar boşan yazıyor. Ben de boşan demeye başladım. Bu adam sapik mesela. Kendi de psikiyatrik tedavi istemiyor. Boşanmaktan başka yol görünmüyor.

Eger kisi kendi hatasının farkindaysa ve duzeltmek istiyosa boşan demeyiz ki senin dedigin gibi tek yol bosanmak oluyor. Bi insan değişmek istemiyosa baskiyla, soylenerek, aglayarak, yazarak, bagirarak, mesaj atarak vb. hicbir yöntemle sorununu cozemiyosun. Bizzat denedim. Evlilikte sorun varsa iki kişi cabalarsa çözülüyor. Birisi psikolojik destek alirken digerinin cesaretlendirip, destek olmasi gibi. Yoksa tek basina sinir harbi yasarken yillar yillari kovaliyor. Hic gerek yok ya. Yasayacak bi tane ömrümüz var. Onda da guzel anilarimiz olmali

Offf yine ayni konu erkeklerin kadin gorunce oynar baslikli kopek biblosu gibi davranmalari...
Deliriyolar ya cildiriyolar ya kacarsa kizlar bunlar bakmadan allah korusun😅
Son 2 sene degildir o, son 2 senede artik salmistir gozunu mozunu... ya bunlar (bence) tum erkeklere yapismis bi lanet. Maalesef bakiniyolar. Bunu dedigim icin ufak capli bi linc yemistim surda.
Yaninizda direkt olarak bakiyorsa ve bunu inkar ediyorsa iliskinizi gozden gecirin. Bu cok berbat bir his. Sevgili olsaniz direkt ayrilin derdim ama es durumundan bosanin diyemiyorum kati bi yaklasim olmasin diye fakaaat cok buyuk bi saygisizlik bu, ben kabul edemezdim.
Kimsenin gozune bant yapistiramiyoruz herkes bakiyor, benim esim bakmaz diyenleri anlamiyorum ama yaninizda alenen bakmasi korkunc. Cocuk fikrini erteleyin bence.
O konuda da açıkladık farklı üye degilseniz. Niye anlamadınız ki? Eskinin teyzeleri gibisiniz. Tüm erkekler aldatır vardı bir aralar😂

Back