Eşimin sürekli başka kızlara bakması

Birdahakine direk olay anında uyarın ya da gerçekten videoya alın.

Buna suç bastırma diyoruz. Sizi suçlu hissettirmek için yapmış ya da kadının biri o iğrenç bakışları farkeder de çantasını kafaya indirirken parmağındaki yüzükten de mi utanmıyorsun pislik der diye korkmuştur

Bastık basınındır diyor. O sinirlenmeden ben sinirleneyim ki hem üstüme gelmesin hemde haklı çıkayım meselesi.

Ay cok buyuk arsizlik ya.
Kadinlarin en nefret ettigi, icinden sövdüğü bir tip. Karisi uyarmasija ragmen umrunda degil. Bigun birisinin eşi/abisi döverse görürüm onu

Ay cok buyuk arsizlik ya.
Kadinlarin en nefret ettigi, icinden sövdüğü bir tip. Karisi uyarmasija ragmen umrunda degil. Bigun birisinin eşi/abisi döverse görürüm onu

İnşallah döverler de konu sahibini bu derten kurtulmuş olurdu.

Bakmak var bakmak var. Mağara da yaşamıyoruz çevremiz insan kaynıyor tabi amaaa bu göz banyosu göz aldatması bu yani. Bide bana yok gözleri güzeldi diye bide trip atarsa indiririm onu gözünü. Sende biri için kasları çok güzeldi gözümü alamadım vallahi dersen ne hisseder acaba?
Evli birisi olduğunun ve yanında eşinin olduğunun bilincin de mi? Büyük saygısızlık. Çok rahat birisi gibi geldi. Birde seni kaybetme korkusu hal hareketinde hiç yok.

Bu nedir yahu ne saygısız ne iğrenç bir herif, sana hiçbirrrr saygısı yom konu sahibesi okurken midem bulandı adam yanında ona bakıyor ablacım hiç mi kendine saygın yok

Bizim kadınlardaki çocuk merakını da anlamadım gitti alkoliği, kumarbazı, rezili, sapığı artık adamın ne cinsse o da önemli değil ille de üreyelim de baba ne olursa olsun .. eşşeği bağlasam alın nikahlı erkek desem yaşasınnn hemmen çocuk diyeceksiniz az akıl fikir

Canım kızlar ya hepinizle o kadar aynı fikirdeyim ki. İnanın hepinizin söylediğini ona sakince de anlattım bağıra bağıra da. Önceleri 4-5 ayda bir bu döngüye girerken artık her hafta olmaya başladı. Bakımlı, söylemek doğru değil ama ona göre çok fazlayım bile. Olmayan ne bilmiyorum

Bizim erkekler al birini vur otekine seklinde. Hepsinde uretim hatasi var, defolular. Dogru duzgun adam sayisi cok az benim gozlemlerime gore. En az defosu olanla evleniyoruz genelde

Adam bildiğin sapık. Evinizde arkadaşlarınızla eşli görüşmeyin bence

Hâlâ 'olmayan ne bakımlıyım' filan yazıyorsunuz bizim toplum neden böyle ya aldatılmanın faturasını da kendinize kesmeye ne markalısınız. Kocanız su katılmamış bir sapık, konunun sizinle hiç ilgisi yok.

hiç hoş değil ya size hakaret resmen.
benim yanımdaki adam başkalarını kesicek yok gözü güzeldi yok saçl güzeldi bilmem ne diye bende onu yanımda adam diye gezdiricem? aşk da sevgi de biryere kadar yani. bi de bu heriften çocuk mu yapmak istiyosunuz cidden? böyle birini koynuma bile almam afedersiniz.

Faturayı geçtim beni artık öyle bir psikolojiye soktu ki gözümün önünde defalarca bakmasına rağmen baktın demeye korkuyorum. Beni suçluyor bildiğiniz. Yine başladı oluyorum. Artık birlikte dışarı çıkmak dahi istemiyorum.

İnanın çocuk merakım olsa yıllar önce doğururdum. Ben bu adama her şeyiyle güvendim de evlendim. Siz sapık olduğunu düşündüğünüz biriyle evlenir miydiniz. Çocuk meselesi de bu yaşlarda plânladığımız bir şeydi. Tabi işler bu şekilde devam etmeseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…