- 15 Şubat 2015
- 13.341
- 47.068
- 598
Sizinle aynı hisleri paylaşıyorum aynısını kendine de söyledim. Sırf bu yüzden yüzük bile takmıyorum artık
Birdahakine direk olay anında uyarın ya da gerçekten videoya alın.Merhaba kadınlar kulübü. Defalarca çok farklı konularda kadınlar kulübündeki fikirlerinizden faydalanıyorum. İlk kez yazıyorum. Bu konuda o kadar çaresizim ki kimseye anlatamıyorum bile. 34 yaşındayım. Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Son 3 yıldır evliyiz. Son derece sorumluluk sahibi, bana karşı ilgili, yıllardır her konuda bana yardımcı olan bir eş. Ancak 2 senedir eşimi genç kızlara bakarken yakalıyorum. Ama öyle böyle bakmak değil. Mesela birini kadrajına alıyor. Başını çeviriyor, sürekli gözüyle takip ediyor. Bunu yaparken de istemsiz sakalıyla oynuyor. Evhamlı ya da kıskanç olduğumu düşünmenizi istemem. Gerçekten kıskanç değilim. Ancak 2 yıl içinde bunu defalarca yaptı. Sokakta, tatilde, yolda vs. Güzellikle konuştuğum da oldu bağıra çağıra kavga ettiğim de. Birinde kabul etti çünkü o kadar baktın ki videoya çektim dedim tabi video yoktu. O da kızın gözleri çok güzeldi dikkatimi çekti dedi. Birinde kimdir nedir diye merak ettim dedi. Ancak diğer 4 kavgada kesinlikle inkar edip beni manipüle etmeye çalıştı. Psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. Hani bir kere 2 kere baksa gerçekten buna üzülmeyeceğim. Biz de bakıyoruz güzel kadınlara. Ancak bu bildiğiniz takılıp kalıyor. Farkında mı değilsin acaba diyorum hayır bakmıyorum senin kafanda yarattığın şeyler diyor. İkimiz de eğitimli, mesleği elinde insanlarız. Yaşımızdan dolayı çocuk planımız vardı. Ancak hamile kaldığımda ya da doğurduğumda eşim gözümün önünde aynı şeyi yaparsa kahrolurum. Hiçbir zaman evliliğimizi yıpratacak bir şey yapmadık karşılıklı. Ama 2 senedir aynı konu sürekli karşımıza çıkıyor. Böyle yaptığında kıskançlıktan ziyade tiksinme geliyor. Abaza dayıları anımsatıyor. Buraya yazdıklarımı ve fazlasını eşimle de konuştum. Ona göre bunlar yok benim doktora gitmem gerek. Ya da evliliğimizi bitirmek için ona oynadığım bir oyun. Bildiğiniz beni manipüle ediyor. Bende mi sorun var, bu evlilik bu şekilde nereye gider, ya da gitmeli mi, bu konuda yapmam gereken bir şey var mı? Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Çok çaresizim, mutsuzum
Buna suç bastırma diyoruz. Sizi suçlu hissettirmek için yapmış ya da kadının biri o iğrenç bakışları farkeder de çantasını kafaya indirirken parmağındaki yüzükten de mi utanmıyorsun pislik der diye korkmuşturYine aynı konuda tartışmamızdan sonra ben artık dayanamıyorum diyip yüzüğü çıkardı. Ben de o günden beri yüzüğü tekrar vermedim. Utanıyorum bari eş olduğumuz anlaşılmasın diye ikimiz de yüzük takmıyoruz bir süredir
Yaptigi hareketten rahatsizlik duymamasi da cok buyuk bir sorun. Nasil cozersiniz bilemedim. Adam mahcup olacagina trip atiyor
Bastık basınındır diyor. O sinirlenmeden ben sinirleneyim ki hem üstüme gelmesin hemde haklı çıkayım meselesi.
Ay cok buyuk arsizlik ya.
Kadinlarin en nefret ettigi, icinden sövdüğü bir tip. Karisi uyarmasija ragmen umrunda degil. Bigun birisinin eşi/abisi döverse görürüm onu
Bu nedir yahu ne saygısız ne iğrenç bir herif, sana hiçbirrrr saygısı yom konu sahibesi okurken midem bulandıadam yanında ona bakıyor ablacım hiç mi kendine saygın yok
Bizim kadınlardaki çocuk merakını da anlamadım gitti alkoliği, kumarbazı, rezili, sapığı artık adamın ne cinsse o da önemli değil ille de üreyelim de baba ne olursa olsun .. eşşeği bağlasam alın nikahlı erkek desem yaşasınnn hemmen çocuk diyeceksiniz az akıl fikir
Merhaba kadınlar kulübü. Defalarca çok farklı konularda kadınlar kulübündeki fikirlerinizden faydalanıyorum. İlk kez yazıyorum. Bu konuda o kadar çaresizim ki kimseye anlatamıyorum bile. 34 yaşındayım. Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Son 3 yıldır evliyiz. Son derece sorumluluk sahibi, bana karşı ilgili, yıllardır her konuda bana yardımcı olan bir eş. Ancak 2 senedir eşimi genç kızlara bakarken yakalıyorum. Ama öyle böyle bakmak değil. Mesela birini kadrajına alıyor. Başını çeviriyor, sürekli gözüyle takip ediyor. Bunu yaparken de istemsiz sakalıyla oynuyor. Evhamlı ya da kıskanç olduğumu düşünmenizi istemem. Gerçekten kıskanç değilim. Ancak 2 yıl içinde bunu defalarca yaptı. Sokakta, tatilde, yolda vs. Güzellikle konuştuğum da oldu bağıra çağıra kavga ettiğim de. Birinde kabul etti çünkü o kadar baktın ki videoya çektim dedim tabi video yoktu. O da kızın gözleri çok güzeldi dikkatimi çekti dedi. Birinde kimdir nedir diye merak ettim dedi. Ancak diğer 4 kavgada kesinlikle inkar edip beni manipüle etmeye çalıştı. Psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. Hani bir kere 2 kere baksa gerçekten buna üzülmeyeceğim. Biz de bakıyoruz güzel kadınlara. Ancak bu bildiğiniz takılıp kalıyor. Farkında mı değilsin acaba diyorum hayır bakmıyorum senin kafanda yarattığın şeyler diyor. İkimiz de eğitimli, mesleği elinde insanlarız. Yaşımızdan dolayı çocuk planımız vardı. Ancak hamile kaldığımda ya da doğurduğumda eşim gözümün önünde aynı şeyi yaparsa kahrolurum. Hiçbir zaman evliliğimizi yıpratacak bir şey yapmadık karşılıklı. Ama 2 senedir aynı konu sürekli karşımıza çıkıyor. Böyle yaptığında kıskançlıktan ziyade tiksinme geliyor. Abaza dayıları anımsatıyor. Buraya yazdıklarımı ve fazlasını eşimle de konuştum. Ona göre bunlar yok benim doktora gitmem gerek. Ya da evliliğimizi bitirmek için ona oynadığım bir oyun. Bildiğiniz beni manipüle ediyor. Bende mi sorun var, bu evlilik bu şekilde nereye gider, ya da gitmeli mi, bu konuda yapmam gereken bir şey var mı? Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Çok çaresizim, mutsuzum
Hâlâ 'olmayan ne bakımlıyım' filan yazıyorsunuzCanım kızlar yahepinizle o kadar aynı fikirdeyim ki. İnanın hepinizin söylediğini ona sakince de anlattım bağıra bağıra da. Önceleri 4-5 ayda bir bu döngüye girerken artık her hafta olmaya başladı. Bakımlı, söylemek doğru değil ama ona göre çok fazlayım bile. Olmayan ne bilmiyorum
Faturayı geçtim beni artık öyle bir psikolojiye soktu ki gözümün önünde defalarca bakmasına rağmen baktın demeye korkuyorum. Beni suçluyor bildiğiniz. Yine başladı oluyorum. Artık birlikte dışarı çıkmak dahi istemiyorum.Hâlâ 'olmayan ne bakımlıyım' filan yazıyorsunuzbizim toplum neden böyle ya aldatılmanın faturasını da kendinize kesmeye ne markalısınız. Kocanız su katılmamış bir sapık, konunun sizinle hiç ilgisi yok.
İnanın çocuk merakım olsa yıllar önce doğururdum. Ben bu adama her şeyiyle güvendim de evlendim. Siz sapık olduğunu düşündüğünüz biriyle evlenir miydiniz. Çocuk meselesi de bu yaşlarda plânladığımız bir şeydi. Tabi işler bu şekilde devam etmeseydiBu nedir yahu ne saygısız ne iğrenç bir herif, sana hiçbirrrr saygısı yom konu sahibesi okurken midem bulandıadam yanında ona bakıyor ablacım hiç mi kendine saygın yok
Bizim kadınlardaki çocuk merakını da anlamadım gitti alkoliği, kumarbazı, rezili, sapığı artık adamın ne cinsse o da önemli değil ille de üreyelim de baba ne olursa olsun .. eşşeği bağlasam alın nikahlı erkek desem yaşasınnn hemmen çocuk diyeceksiniz az akıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?