- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Bir gün sabahtan akşama kadar yat. Görsün bakalım o zaman evin hali nasıl oluyormuşkızlar merhaba mutlaka başınıza gelmiş olan bi durumu sormak istiyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorum ben üniversite mezunu (iş bulma imkanı açısından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın )23 yaşında yeni evli biriyim bi ilçede yaşıyorum ve eşimi çok sevdiğim için buraya gelmeyi kabul ettim eşimin dükkanı evin alt katında kahvaltıya yemeğe hep eve gelir ve bana sürekli keşke ev hanımı olsam sabahtan akşama kadar yatıyosun diyo inanın bazen hiç oturmuyorum bile evin içinde aslında yobaz anlayışsız biri değil ama neden sürekli böyle yapıyo anlamıyorum evin işlerini ne kadar çok yorulduğumu ona nasıl gösterip anlatmalıyım yardım edin lütfen bi kitap bi söz bi davranış nasıl başa çıkıcam
Koy bakkalinda bile kadin calisiyor biraz once durdum onunde :) dedigim gibi kendini cok onemseyen bir adamcik kendisi. Yaptiginiz her ne ise onemsenmediginizi anladiginiz an birakin. Gelsin eve yemegi de yapsin temizlik de. Madem oyle iste boyle dersinizBurası büyük ilçeler tarzında bir yer değil yobaz kadın dükkan sahibi bile bir elin parmağını geçmez o yüzden böyle diyor
Evet burası öyle değil malesef ama bunu deniycem akşam geldiğinde sorucam sence ben bütün gün yatıyo muyum falan eğer yaptığım işi önemsemiyosan yapmıyorum dicemKoy bakkalinda bile kadin calisiyor biraz once durdum onunde :) dedigim gibi kendini cok onemseyen bir adamcik kendisi. Yaptiginiz her ne ise onemsenmediginizi anladiginiz an birakin. Gelsin eve yemegi de yapsin temizlik de. Madem oyle iste boyle dersiniz
Evet sanırım çözüm buBir gün sabahtan akşama kadar yat. Görsün bakalım o zaman evin hali nasıl oluyormuş
Yeni evli olduğumuz için sürekli misafir geliyo temizlik hazırlık yemek çamaşır ütü bunları mutlaka hergün yapıyorumiki kişisiniz, ne kadar çok ev işi yapıyo olabilirsin ki? oturmuyorum filan demişsin nasıl oluyo yani ev 10+1 filan mı?
Yeni evli olduğumuz için sürekli misafir geliyo temizlik hazırlık yemek çamaşır ütü bunları mutlaka hergün yapıyorum
Kadın gibi bık bık laf etmek derken kadınlara ne demek istediniz tam olarak?="mutlumelo, post: 53969411, member: 592030"]Eşin dünyaya yanllış gelmişsse bu senin sorunun değil..Ne demek kadın gibi bıkbık laf etmek yahu,saçmalıyor resmen.Desene kendisine istersen dükkanı ben işleteyim sen ev hanımı ol diye..Saçmalama derse de EE İKİ DE BİR DİYORSUN DEMEK Kİ OLACAK İŞ DEĞİLMİŞ de sussun bir daha konuşamasın
kızlar merhaba mutlaka başınıza gelmiş olan bi durumu sormak istiyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorum ben üniversite mezunu (iş bulma imkanı açısından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın )23 yaşında yeni evli biriyim bi ilçede yaşıyorum ve eşimi çok sevdiğim için buraya gelmeyi kabul ettim eşimin dükkanı evin alt katında kahvaltıya yemeğe hep eve gelir ve bana sürekli keşke ev hanımı olsam sabahtan akşama kadar yatıyosun diyo inanın bazen hiç oturmuyorum bile evin içinde aslında yobaz anlayışsız biri değil ama neden sürekli böyle yapıyo anlamıyorum evin işlerini ne kadar çok yorulduğumu ona nasıl gösterip anlatmalıyım yardım edin lütfen bi kitap bi söz bi davranış nasıl başa çıkıcam
kızlar merhaba mutlaka başınıza gelmiş olan bi durumu sormak istiyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorum ben üniversite mezunu (iş bulma imkanı açısından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın )23 yaşında yeni evli biriyim bi ilçede yaşıyorum ve eşimi çok sevdiğim için buraya gelmeyi kabul ettim eşimin dükkanı evin alt katında kahvaltıya yemeğe hep eve gelir ve bana sürekli keşke ev hanımı olsam sabahtan akşama kadar yatıyosun diyo inanın bazen hiç oturmuyorum bile evin içinde aslında yobaz anlayışsız biri değil ama neden sürekli böyle yapıyo anlamıyorum evin işlerini ne kadar çok yorulduğumu ona nasıl gösterip anlatmalıyım yardım edin lütfen bi kitap bi söz bi davranış nasıl başa çıkıcam
Yok yok merak etme ev hanımı olsan yine bir kulp bulur annesinin minik kuzusu.kızlar merhaba mutlaka başınıza gelmiş olan bi durumu sormak istiyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorum ben üniversite mezunu (iş bulma imkanı açısından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın )23 yaşında yeni evli biriyim bi ilçede yaşıyorum ve eşimi çok sevdiğim için buraya gelmeyi kabul ettim eşimin dükkanı evin alt katında kahvaltıya yemeğe hep eve gelir ve bana sürekli keşke ev hanımı olsam sabahtan akşama kadar yatıyosun diyo inanın bazen hiç oturmuyorum bile evin içinde aslında yobaz anlayışsız biri değil ama neden sürekli böyle yapıyo anlamıyorum evin işlerini ne kadar çok yorulduğumu ona nasıl gösterip anlatmalıyım yardım edin lütfen bi kitap bi söz bi davranış nasıl başa çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?