• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sözleri

ceydaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
300
110
53
29
kızlar merhaba mutlaka başınıza gelmiş olan bi durumu sormak istiyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorum ben üniversite mezunu (iş bulma imkanı açısından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın )23 yaşında yeni evli biriyim bi ilçede yaşıyorum ve eşimi çok sevdiğim için buraya gelmeyi kabul ettim eşimin dükkanı evin alt katında kahvaltıya yemeğe hep eve gelir ve bana sürekli keşke ev hanımı olsam sabahtan akşama kadar yatıyosun diyo inanın bazen hiç oturmuyorum bile evin içinde aslında yobaz anlayışsız biri değil ama neden sürekli böyle yapıyo anlamıyorum evin işlerini ne kadar çok yorulduğumu ona nasıl gösterip anlatmalıyım yardım edin lütfen bi kitap bi söz bi davranış nasıl başa çıkıcam

Eşin dünyaya yanllış gelmişsse bu senin sorunun değil..Ne demek kadın gibi bıkbık laf etmek yahu,saçmalıyor resmen.Desene kendisine istersen dükkanı ben işleteyim sen ev hanımı ol diye..Saçmalama derse de EE İKİ DE BİR DİYORSUN DEMEK Kİ OLACAK İŞ DEĞİLMİŞ de sussun bir daha konuşamasın

kızlar merhaba mutlaka başınıza gelmiş olan bi durumu sormak istiyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorum ben üniversite mezunu (iş bulma imkanı açısından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın )23 yaşında yeni evli biriyim bi ilçede yaşıyorum ve eşimi çok sevdiğim için buraya gelmeyi kabul ettim eşimin dükkanı evin alt katında kahvaltıya yemeğe hep eve gelir ve bana sürekli keşke ev hanımı olsam sabahtan akşama kadar yatıyosun diyo inanın bazen hiç oturmuyorum bile evin içinde aslında yobaz anlayışsız biri değil ama neden sürekli böyle yapıyo anlamıyorum evin işlerini ne kadar çok yorulduğumu ona nasıl gösterip anlatmalıyım yardım edin lütfen bi kitap bi söz bi davranış nasıl başa çıkıcam
Çalışmaktan sıkıldığı için aklınca şaka yapıyor bi süre ailenizin evine gidin yemeğini çamasirlarini kendi halletsin de görsün..

Senin tam olarak evde ne iş yaptığını kestiremiyor mu acaba?
Her vakitte eve girip çıkıyormuş ya
İş yaparken falan görmüyor mu hiç?

Eşin dünyaya yanllış gelmişsse bu senin sorunun değil..Ne demek kadın gibi bıkbık laf etmek yahu,saçmalıyor resmen.Desene kendisine istersen dükkanı ben işleteyim sen ev hanımı ol diye..Saçmalama derse de EE İKİ DE BİR DİYORSUN DEMEK Kİ OLACAK İŞ DEĞİLMİŞ de sussun bir daha konuşamasın
Söyledim ben ev işini yapamam diye düşünme sen dükkanda çalışamazsın diyo bana

Eşin çok gereksiz konuşuyor.Kaba sanırım biraz..Yediğin ekmekte gözümü var anlamadım. Bu konuda alındığını ve bir daha açmazsan sevineceğini söyle bence

He he yapar ev isi. Bir defa yapiyorsun bitiyor saniyorlar. Neden duramayasiniz dukkanda sanki kendisini cok onemsiyor
Burası büyük ilçeler tarzında bir yer değil yobaz kadın dükkan sahibi bile bir elin parmağını geçmez o yüzden böyle diyor

iki kişisiniz, ne kadar çok ev işi yapıyo olabilirsin ki? oturmuyorum filan demişsin nasıl oluyo yani ev 10+1 filan mı?

Back