kızlar merhaba mutlaka başınıza gelmiş olan bi durumu sormak istiyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorum ben üniversite mezunu (iş bulma imkanı açısından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın )23 yaşında yeni evli biriyim bi ilçede yaşıyorum ve eşimi çok sevdiğim için buraya gelmeyi kabul ettim eşimin dükkanı evin alt katında kahvaltıya yemeğe hep eve gelir ve bana sürekli keşke ev hanımı olsam sabahtan akşama kadar yatıyosun diyo inanın bazen hiç oturmuyorum bile evin içinde aslında yobaz anlayışsız biri değil ama neden sürekli böyle yapıyo anlamıyorum evin işlerini ne kadar çok yorulduğumu ona nasıl gösterip anlatmalıyım yardım edin lütfen bi kitap bi söz bi davranış nasıl başa çıkıcam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
Eşin dünyaya yanllış gelmişsse bu senin sorunun değil..Ne demek kadın gibi bıkbık laf etmek yahu,saçmalıyor resmen.Desene kendisine istersen dükkanı ben işleteyim sen ev hanımı ol diye..Saçmalama derse de EE İKİ DE BİR DİYORSUN DEMEK Kİ OLACAK İŞ DEĞİLMİŞ de sussun bir daha konuşamasın
Çalışmaktan sıkıldığı için aklınca şaka yapıyor bi süre ailenizin evine gidin yemeğini çamasirlarini kendi halletsin de görsün..kızlar merhaba mutlaka başınıza gelmiş olan bi durumu sormak istiyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorum ben üniversite mezunu (iş bulma imkanı açısından yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın )23 yaşında yeni evli biriyim bi ilçede yaşıyorum ve eşimi çok sevdiğim için buraya gelmeyi kabul ettim eşimin dükkanı evin alt katında kahvaltıya yemeğe hep eve gelir ve bana sürekli keşke ev hanımı olsam sabahtan akşama kadar yatıyosun diyo inanın bazen hiç oturmuyorum bile evin içinde aslında yobaz anlayışsız biri değil ama neden sürekli böyle yapıyo anlamıyorum evin işlerini ne kadar çok yorulduğumu ona nasıl gösterip anlatmalıyım yardım edin lütfen bi kitap bi söz bi davranış nasıl başa çıkıcam
Söylüyorum hep anlatıyorum ama hep aynı şeyEsiniz calismaktan sıkilmis
Ev hanimlari evde oturuyorsa utusu yemegi camasir bulaşık bunlari kim yapiyor ?cocuga girmedim bile....
Ona guzellikle bunlari anlatin bence
Bunu yapmayı düşündüm ama pek umursamaz oda iyice saldı diye düşündümSizin hiç bişey yapmadığınızı düşünüyorsa bi kaç gün "gerçekten" hiç bişey yapmayın da evin halini görsün.
Söyledim ben ev işini yapamam diye düşünme sen dükkanda çalışamazsın diyo banaEşin dünyaya yanllış gelmişsse bu senin sorunun değil..Ne demek kadın gibi bıkbık laf etmek yahu,saçmalıyor resmen.Desene kendisine istersen dükkanı ben işleteyim sen ev hanımı ol diye..Saçmalama derse de EE İKİ DE BİR DİYORSUN DEMEK Kİ OLACAK İŞ DEĞİLMİŞ de sussun bir daha konuşamasın
Ailemin evine gitmeyi düşünmedim hiç ama mantıklıÇalışmaktan sıkıldığı için aklınca şaka yapıyor bi süre ailenizin evine gidin yemeğini çamasirlarini kendi halletsin de görsün..
Söylüyorum ama ben hep yaparım ev işi sen dükkanda duramazsın diyoBir haftaligina o isleri yapsin evde
Siz de inip altta calisin
Hangisi kolaysa oyle devam eder beyefendi pasazade
Görüyo aslında hep ama ailesi sebebiyle böyle sanırımSenin tam olarak evde ne iş yaptığını kestiremiyor mu acaba?
Her vakitte eve girip çıkıyormuş ya
İş yaparken falan görmüyor mu hiç?
Keşke keşkeSöyle gelsin ev beyi olsun ozaman . O kadar istiyorsa
- 28 Kasım 2010
- 41.694
- 138.197
- 798
He he yapar ev isi. Bir defa yapiyorsun bitiyor saniyorlar. Neden duramayasiniz dukkanda sanki kendisini cok onemsiyorSöylüyorum ama ben hep yaparım ev işi sen dükkanda duramazsın diyo
Daha önce söylemiştim şimdi tekrarlamaya başladıEşin çok gereksiz konuşuyor.Kaba sanırım biraz..Yediğin ekmekte gözümü var anlamadım. Bu konuda alındığını ve bir daha açmazsan sevineceğini söyle bence
Burası büyük ilçeler tarzında bir yer değil yobaz kadın dükkan sahibi bile bir elin parmağını geçmez o yüzden böyle diyorHe he yapar ev isi. Bir defa yapiyorsun bitiyor saniyorlar. Neden duramayasiniz dukkanda sanki kendisini cok onemsiyor
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598