- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Cocuk yanındayken içmiyor zaten ama kusura bakmayın da dünya malı önemli degil diyorsunuz ya tamam Ozaman geleyim bende sizin halınızı koltugun uzu yakayım naparsınız.Eşinize de böyle çemkiriyorsanız işi zor. Perdeyi halıyı bilmem. Dünya malına o kadar kıymet vermem. Perde eşimin keyfinden kıymetli değil ama çocuğumun sağlığı kıymetli. O yüzden sordum zaten. Sağlıcakla.
Siz galiba cok meraklısınız esinizin arkasından pisliklerini temizlemeye hanımefendi yorumlarımı okuyun tamam Ozaman yaksın halıyı koltugu yeter ki kocam mutlu olsun milletede e kocamın rahatını bozmadım bu yuzden eşyalarımı yanık derim bir gün ev yanacak o olcak ben ona git dısarıfa iç demiyorum mutfak var balkon var
Siz galiba cok meraklısınız esinizin arkasından pisliklerini temizlemeye hanımefendi yorumlarımı okuyun tamam Ozaman yaksın halıyı koltugu yeter ki kocam mutlu olsun milletede e kocamın rahatını bozmadım bu yuzden eşyalarımı yanık derim bir gün ev yanacak o olcak ben ona git dısarıfa iç demiyorum mutfak var balkon var
İyide yaptığı pisliği temizlemiyor ki bakın bir insanı sevmek zorunda degilsin iz ama saygı duymak zorundasınız deme sizce bana saygı duyuyor mu duysa bunu yapar mıMILLET...woww... adam zaten çalışıp kazanip o evi o eşyaları MILLET ne der diye aldi. Unutmuşum. Evet hanımefendi... kocanizin rahati ve huzuru halidan koltukdan daha önemli.
Not: ben hizmetcilik yapip kocamin peşini toplamıyorum. Kendi işini kendi görüyor. Özürlü ve madur değil sonucda.
Evde yayilip tek derdim koltuğum ve temizlik degil. Avukatim, çalışıyorum... gider yenisini alirim cok mutsuz olursam...
Küfür yemeye deymez.
1 seneye yakın ısrar ediyorum zaten degiştiriyon diye ama sonuc 0Hayir ben gunde 1 paketi geciyorum esim de oyle ..
11 yildir yere koz dusurmedik .
Nasil oluyor adam her yeri yakiyor ?
Yakma konusunda haklisiniz .
Ama kendinizi hasta edecek sekilde temizlik yapmaniz hata ,karsinizda bunu anlamayacak biri varsa neden kendinizi yipratiyorsunuz ?
Coraplarini yere atiyosa siz cope atin ..
Alip makineye koymayin ..
Yaktigi koltugu degistireceginizi soyleyin ve israrci olun ..
O zaman bu genisliginden vazgecer belki
İyide yaptığı pisliği temizlemiyor ki bakın bir insanı sevmek zorunda degilsin iz ama saygı duymak zorundasınız deme sizce bana saygı duyuyor mu duysa bunu yapar mı
Eşiniz sigara içerken perdeleri mi yakıyor? :)Cocuk yanındayken içmiyor zaten ama kusura bakmayın da dünya malı önemli degil diyorsunuz ya tamam Ozaman geleyim bende sizin halınızı koltugun uzu yakayım naparsınız.
Halı koltuk dedimEşiniz sigara içerken perdeleri mi yakıyor? :)
Yenisi alınır ? Ya da bir örtü halleder bu işi ? Hakaret edecek kadar dünya malına değer vermeyin. Güzellikle konuşun, çemkirmeden,hakaret etmeden...bir de bir sigara için neyin temizliğini yapıyorsunuz ? Alt tarafı bir havalandırma bir koku sıkma başka? Adam sigarayı içip içip yerlere mı atıyor? Bakın haksız değilsiniz fakat yaptığınız şeyler çok yanlış. Bir insan eşini dünya malı için bu kadar yermez. Mal dediğiniz nedir ki ? Yapmayın lütfen...Canım ben o kadar sey yapacağıma niye beyefendi kalkıp mutfakta içmiyor sigarasını ya koltugumun her yerini yaktı halımı yaktı Esyalara da o kadar ucuz birsey degil
Ya niye sırf bir sigara için ben bu kadar sey yapayım onu anlamıyorum cok mu zor gidip mutfakta yada balkonda içmesiHalıya bir halı kılıfı alın, eşinizin oturdugu koltuğun üzerine de bir kılıf.
En azından yanan onlar olur.
Arada atar makinaya yıkarsınız.
Eşim de ben de sigara kullanmıyoruz. Evimize gelen arkadaşlarımızdan içen oluyor. Evde çocuk olduğu için genelde yukarı çıkmadan içer gelirler, sonrada balkonda..
Hava soğuksa içeride içildiği olur. Sürekli olmadığı için belki de sizin kadar problem yasamıyorum. İçilirken cam açık oluyor. Ve sigara çöpü bekletmiyorum.
Evin Zaten günlük temizlik rutini var. Oturduğumuz odayı her sabah havalandırıp süpürüyorum.
eşya vs konusunda sizi haksız buldum. Bebeğiniz büyüyor o koltuklara daha neler neler olacak...
Bu kadar canınızı sıkmayın.
Ama eşiniz çocuğunuzun sağlığı için bedel ödemeli.
Bir tek sizin düşünmeniz yetmez.
Madem keyfini yapıyor sigara içtikten sonra en azından külünü döküp, havalandırabilir.
Koltuğa bir kılıf örttüyseniz onu silkeleyebilir...
Ya bakın ben dünya malı için degil bana yapılan haksızlık için için bu kafa r sesimi cıkartıyorum haksızlık bence bana göre ben 3 senedir bu adamı bu huyundan vazgeçirmeye calısıyorum kısın hele o kadar zor oluyor Kı ya yazın tamam ac havalandır ama siniyor koku ne kadar temizlik yaparsan yap gecmiyor o koku perdelerim tüi degil atayım makinaya sürekli sırf onun keyfi için hergün koltuk silemem yada yaktıramamYenisi alınır ? Ya da bir örtü halleder bu işi ? Hakaret edecek kadar dünya malına değer vermeyin. Güzellikle konuşun, çemkirmeden,hakaret etmeden...bir de bir sigara için neyin temizliğini yapıyorsunuz ? Alt tarafı bir havalandırma bir koku sıkma başka? Adam sigarayı içip içip yerlere mı atıyor? Bakın haksız değilsiniz fakat yaptığınız şeyler çok yanlış. Bir insan eşini dünya malı için bu kadar yermez. Mal dediğiniz nedir ki ? Yapmayın lütfen...
2 tane balkonum var ama beyefendi tv karsısında içmek istiyorhaklisiniz. bu oyle goreceli bi durum degil. eslerden bir rahatsiz oluyorsa d8ger dikkat etmek zorunda. zorunda yani. icene kokusu gitmez ama icmeyene hele ki cocuklu evde bu resmen sorumsuzluk. o cocugun sagligi hele her keyiften onemli. ki cocuk olmasa da rahatsizsaniz icemez. balkon yok mu? yoksa elini kolunu camdan sarkitsin orda icsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?