Esimin sorumsuzlugu

haksızsın. orası adamın da evi. tuvalette içecek hali yok yaşam alanında içebilir.

Hayır bide ben yatmadan önce odada içmiyor ben yattıktan sonra Oturma odasında içiyor mutlaka bir külünü kül tabanını sigarasını cakmagını görüyorum ve anlıyorum da gizli gizli içmeye calısıyor ama benden kacmaz

İyi de konunuzun anafikri sigara, küfür değil. Sürekli sigaradan şikayet etmişsiniz, küfür sonda azıcık bir bölümde... küfür konusunda haklısınız. Sigara içtiği için değil, ağzı bozuk olduğu için çemkirin.

evin içinde sigara içilmesinden bende nefret ediyorum. Eşim sigara içmiyor ama eve gelen arkadaşlarının odada içmesine izin veriyordu. kaç kere içmesinler dedimse dinletemedim bende arkadaşlarına bizzat söyledim evde içmeyin balkona çıkın diye artık rahatım :)
içsin ne olacak diyen arkadaşlar galiba sizde içiyorsunuz. içmeyen biri için gerçekten çok rahatsız edici bir durum.
konu sahibi eminim her yolu denemişsindir. ama yine de sabredip güzellikle çözmeye çalışman lazım emin ol inatlaşma ile herşey daha kötü oluyor

Haklısınız ben sigarayı bıraktım şimdi yanımda icirmiyorum kimseyi bir de bebeğim var evde de icirmiyorum

Balkona ikinci bir Tv alın koy'un..

Yüzde yüz hak veriyorum sana. Her yere siniyor kokusu. Leş gibi bir ev.

Bende eşimde sigara kullanıyoruz. Ama mutfak balkonunu hariç hiç bir yerde sigara içmem, içtirmem de. Eşim de öyle. Asla odalarda içmeyiz.

Misafirim gelse bile aynı. Doğru balkona.

Sigara içebilirim ama sigaranın eve bıraktığı kokudan nefret ederim.

Hele ki çocukların ortamında asla....

Kadin kocam bana küfür etti diyor herkes usluba takılmış. Ilk defa ictiginde zaten yumusak bi şekilde rica etmistir balkona cikmasini. Herkes koltuklarini her kokup sararip yandiginda degistirecek butceye sahip değil esirgemesi cok normal. Bi de sanki herkes misafiri pasakli evinde agirliyor. Hepimiz ozeniyoruz misafir gelecegi zaman.

Kocam bana terbiyesiz, hayvan filan dese ne yapardım diye bi düşündüm. Herhalde ben de eşiniz gibi inadına yapar istemiyorsan def ol git diye bitirirdim cümleyi. Sigara kokusuna ben de tahammül edemem ama çok ağır konuşmuşsunuz. Bu üslup her şeyi ters teptirir bence.

güzellikle uyar ayrıca temizlikle hemen geçen bişey değil ayrıca bir sigara için eşe o kadar hakaret etmen normal değil sakin ol öyle söyle belkide bırakcak içerde içmiycek

Evde içilince kokusu siniyor evet ben de hoşlanmıyorum evde içilmesinden. Ama kavgayla hakaretle de bu durum çözülmez. "Hayatım gel balkonda keyif yapalım sen de sigaranı içersin" diye balkonda oturmaya alıştırabilirsiniz yavaş yavaş. Evde çocuğun sigara dumanı solumasının çok sağlıksız olduğundan da bahsedin.

Rahatsız oluyorum orası onun eviyse benimde evim

e yatak odasında içmiyorsa bırka oturma odasında içsin. sen rahatsız oluyosun diye alışkanlığındna neden vazgeçsin ki? hayır içmiyorum ama biri içme dese inadına içerim ya şu tavır çok itici. sanki içip ağzınıza üflüyor. babam 20 25 sene sigara içti bişey demedik.

evlilikte saygı yok ki

direk hakaretler : biri öküz der biri küfür eder.
ayrıca eşiniz çocuğunuz için dikkat etmeli..

eviniz hijyen olmalı tamam ama siz çok takıntılı ve dırdırcısınız sanki..
temizliğe harcayacağınız enerjiyi evladınızla oyuna harcayın. gözümde sürekli temizlik icin dididen cocuk da pacasında duran bir görüntü olustu. yapmayın... benim de 20 aylık evladım var. sürekli ilgi ve oyun bekliyorlar. bırak enerjini çocuguna ver. yemişim evini !

durumunuz varsa ayda 1 temizliğe bayan alın.

Ya niye sırf bir sigara için ben bu kadar sey yapayım onu anlamıyorum cok mu zor gidip mutfakta yada balkonda içmesi
Kullanmadığım için bana göre de anlamsız ama kullananları gördüğümde verdikleri tepkilerden onlar için önemini anlayabiliyorum.
Eşiniz de o evde yaşıyor sonuçta. Size yardımcı olacaksa siz de hayatınızı kolaylaştırmaya çalışın çünkü vazgeçmeyecek ve yıpranan siz olacaksınız.

Allah aşkına neyin keyfinden bahsediyorsunuz hanımlar?? Evde 1,5 yaşında bebe varmış çok pardon da zıkkımın pekini içsin! Hayır çekirdek çitliyor olsa falan he tamam idare olur diyeceğim de sigara bu sigara hiç birşeye zerre faydası olmadığı gb insanları hasta edip öldüren birşeyden bahsediyoruz.

Orası onun da evi diyerek savunulacak bir durum değil bu! Evde bebek varken hiç içilmemesi gerekirken kadın diyor ki mutfakta içse ona da razıyım ama yok onu da yapmıyormuş, bu şimdi kadını yok sayan hizmetçi olarak gören zihniyet değildir de nedir?

Ayrıca evet sigara içilen evde koltuk da yanar halı da yanar ve bunlar saklanıp telafi edilecek şekilde olmuyor, para kolay mı kazanılıyor ki böyle saçma sapan bir durum için sürekli koltuk halı mı alınacak? Hadi malı mülkü geçtim o bebe astım olursa bunun vebali kime?

Konu sahibi, bir başka kullanıcı da yazmış balkona sandalye masa falan koyun sivara köşesi gb olsun belki oraya alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…