Eşimin sertleşme problemi

Aslında zevk alıyorum bunu da belli ediyorum.belki biraz daha abartarak rol tapmam faydalı olur.teşekkürler tavsiye için

O da ben de evlenmeden daha önce ilişki yaşamadık.Şu anda sertleşiyor ve boşalıyor ama ilişki devam ettirecek kadar sürmüyor sertliği..
Heyecan kaygı stres hepsi var adamda. İlişki sıklığını artırın 1 aya birşey kalmaz canım

Zor bir durum ama eşiniz de istekli ve çabalıyor. Aşacağını düşünüyorum ben. Cinsel terapiste gidebilirsiniz eğer ilerleme olmazsa.

10 gün çok kısa bir süre ve ikinizinde ilk deneyimi olduğu için bu tarz sorunlar normal gibi geldi bana. Ama bunu problem ettikçe psikolojik olarak böyle devam eder. Bir dönem eşimle bizimde bu tarz bir sorunumuz oldu fakat tamamen psikolojikti bir defa olunca hep olacak gibi geliyor insana. Bence siz bir tatile gidip kafa dağıtın. Gün boyu başka şeylerle meşgul olursanız eşiniz de siz de rahatlarsınız psikolojik olarak sonra da düzelir inşallah.

üzerine düşüyor olmanız baskı yaratır. Durumu Çözümsüzlüğe götürür. Baskıyı üzerinden kaldıracak şeylere yönelmeniz lazım. Bilinçaltı çalışmasını eşin eşe uygulaması ne kadar doğru?

Şu anda akılına bıraktık..biraz daha iyiyiz.bilinçaltı çalışmasının eşe ya da kendine uygulamanın bir sakıncası yok.yaptığımız oturup konuşmak ve farkındalığı artırmak.bu kadar.çok faydasını görüyoruz şimdilik

ilk haftada piskoloklar, dahiliye randevusu, macunlar haplar... ben erkek olsam ben de üzerimde baskı hissederim olur olmaz. Eşiniz uyumlu olması ona bu konuda daha fazla yüklenin anlamına gelmez.
Madem daha önce yakınlaşmadınız, önce bir birbirinizin cinsel isteklernizi keşfedin, biribirinizi ellerinizle sonra oral tatmin etmeyi keşfedin.
Sırf gir-çık olayına odaklanmayın, önce el ve oral ile zevki ve orgazmı yaşayın devamı gelir.
Başarırsınız, bol şans

oral seks ıle sertlesme saglanabılır mumkunse bıraz uzun surecek ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…