Eşimin sertleşme problemi

2 tane hap. Prospektüsüne de baktığınız da yetişkinler için 2 tane yazmakta. Kanı sulandırmak la görevlidir kendileri. Diyabet hastaları, kalp hastaları ve bazı hamile kadınlar da kullanmakta. Eşim de test ettiğim kadarıyla sabah aldı kahvaltı da işe gitti. Öğlen ben dayanamıyorum diyip eve geldi. Sonrası malum :)
İnsanlara böyle öneriler vermeyin konu sahibi sende sakın kan sulandırıcı alıp ta içirme bu böyle basit bişey değil

Hanımlar eşleriniz sizin tabirinizle çok afedersiniz at değil insan, burada kafanıza göre verdiğiniz ilaçlarla at bile ölür.
Kan sulandırıcılar doktor kontrolü olmadan asla eş, dost, arkadaş tavsiyesiyle kullanılmaz, her ilacın başka ilaçlar ve aldığınız bir takım gıdalarla etkileşimi vardır, kan sulandırıcıların mide kanaması, beyin kanaması gibi yan etkileri olduğunu da unutmayınız.
Tavsiye ettiğiniz bulantı ilaçları da kas gevşeticilerle dahi etkileşim yapan, kalp sorunları yaratabilen yan etkileri olan ilaçlardan.

Lütfen rica ediyorum burada çerez ismi verir gibi ilaç ismi vermeyin.

Hanımlar eşleriniz sizin tabirinizle çok afedersiniz at değil insan, burada kafanıza göre verdiğiniz ilaçlarla at bile ölür.
Kan sulandırıcılar doktor kontrolü olmadan asla eş, dost, arkadaş tavsiyesiyle kullanılmaz, her ilacın başka ilaçlar ve aldığınız bir takım gıdalarla etkileşimi vardır, kan sulandırıcıların mide kanaması, beyin kanaması gibi yan etkileri olduğunu da unutmayınız.
Tavsiye ettiğiniz bulantı ilaçları da kas gevşeticilerle dahi etkileşim yapan, kalp sorunları yaratabilen yan etkileri olan ilaçlardan.

Çok haklısın, çok yaşa :KK9:

Katılıyorum, üyenin tavsiye ettiği kan sulandırıcı. Arkadaşım kalp hastası, kan sulandırıcı kullanmak zorunda olduğu için doğru düzgün diş tedavisi göremiyor, kan durmaz diye. Arada o diş de şişip duruyor. O kadar ciddi birşey yarım saatlik keyif için verilmez adama.

Katılıyorum, üyenin tavsiye ettiği kan sulandırıcı. Arkadaşım kalp hastası, kan sulandırıcı kullanmak zorunda olduğu için doğru düzgün diş tedavisi göremiyor, kan durmaz diye. Arada o diş de şişip duruyor. O kadar ciddi birşey yarım saatlik keyif için verilmez adama.
İlaçları kafamıza göre almamızda sakınca olmasaydı, kimsenin farmakoloji veya tıp fakültesi okumasına gerek olmazdı.
Bir şey olmaz ben de içiyorum denilen ağrı kesicilerin dahi yan etkileri var.

O da ben de evlenmeden daha önce ilişki yaşamadık.Şu anda sertleşiyor ve boşalıyor ama ilişki devam ettirecek kadar sürmüyor sertliği..

10 gündür evlisiniz ve bu sebepten psikoloğa gittiğinizi söylüyorsunuz tam olarak kaçıncı günde gittiniz ? ! Şaşırdım okurken 🙄ayrıca yorumlarda gördüm kuvvet macunu da kullandırtmışsınız çok konuşuyoruz demişsiniz biraz zamana mı bıraksanız benim anladığım adamın üzerinde bir baskı uygulamışsınız bir erkek kendiliğinden sertleşmiyorum diye psikoloğa gitmez sizin baskınızla olduğunu düşündürdü bana böyle devam ederseniz eşiniz baskı altında yetersiz hissedebilir

dakikasında modundan çıkamaz heralde . Enerji Verecek Gıdalar Tüketin . Alkol kullanıyorsa ilişkiden önce alabilir . hem geciktiri hem sertlık sorununuzu çözebilir

Fake falan değilim 10 yıllık üyeyim. Asıl on günlükken tavsiyeye ihtiyacı olur insanın.kimselere söyleyemedik annelere bile.çözümü arıyoruz kendimizce.
Acaba ortamdan kaynaklaniyor olabilr mi yada tuketilen yiyecek iceceklerden Ozellikle alkol sorunu olanlar yasiyor kisa zamand duzelir umarim🙏🏼

Eşimin alkol sorunu yok hiç içmez.ikimiz de 33 yaşında ilk evliliklerimiz.Daha önce cinsel birliktelik yaşamadık.çok aşık olarak ve anlaşarak evlendik.eşimin uzun yıllardır bekar kalmasından dolayı olabilir mi acaba?kendisi her şeyiyle her yönüyle melek gibi bir insandır bazen diyorum hayvani içgüdülerine ket mi vuruyor?bazen de beni tatmin edememek gibi bir korkusu olduğunu anlıyorum.
Çok hızlısınız diyen arkadaşlar var.yani cinsel birleşme olmayınca elimizden geleni uygulamaya çalıştık .6. Gün kalktık psikologa gittik. Eşim dahiliye randevusu aldı ona görünecek.Bir de ürologa gideceğiz.eşim çok uyumlu ve çözümcül bir insandır doktorlara gözükmeyi asla sorun etmedi kendisi ayarladı hepsini.o da çok istiyor .çocuk özlemi var ikimizin de.

dakikasında modundan çıkamaz heralde . Enerji Verecek Gıdalar Tüketin . Alkol kullanıyorsa ilişkiden önce alabilir . hem geciktiri hem sertlık sorununuzu çözebilir
Değil dakikası saniyesinde sertliği gidiyor ikimiz de anlam veremiyoruz.sanki vucudu cinsel birleşmeyi reddediyor gibi.
Bilinçaltı çalışmalarında başarılıyımdır.bira bilinçaltına inmeye çalışıyorum.şimdilik her erkeğin korkusu olan tatmin edememe başarısız olma korkularını buldum.en yakın arkadaşı aldatıldı.benim de tatmin olmazsam onu aldatacağımı düşünüyor içten içten.öyle olmayacağına ikna etmeye çalışıyorum .

Değil dakikası saniyesinde sertliği gidiyor ikimiz de anlam veremiyoruz.sanki vucudu cinsel birleşmeyi reddediyor gibi.
Bilinçaltı çalışmalarında başarılıyımdır.bira bilinçaltına inmeye çalışıyorum.şimdilik her erkeğin korkusu olan tatmin edememe başarısız olma korkularını buldum.en yakın arkadaşı aldatıldı.benim de tatmin olmazsam onu aldatacağımı düşünüyor içten içten.öyle olmayacağına ikna etmeye çalışıyorum .
Sorunun büyük kaynağını bulmuşsun . Özgüven kazanması için ilişki esnasında biraz rol yapabilirsiniz.

X