Eşimin sertleşme problemi

nileri

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
275
107
34
Arkadaşlar ben on günlük evliyim ama eşimle hiç birleşemedik. Önsevişmemiz çok güzel geçiyor eşim sertleşiyor ama ne zaman giriş yapmaya çalışırsa o zaman sertlik kayboluyor. Her seferinde istisnasız aynı şey gerçekleşiyor.İkimiz de birbirimizi çok seviyoruz tutkuluyuz Herhangi maddi manevi sorunumuz yok ama sonuç sıfır..psikologa gittik zamana bırakın minvalinde bir şeyler söyledi gönderdi. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum sebebi ne olabilir? Neler yapmalıyım?şimdiden teşekkürler

10 günlük evlilik boyle ortayamı dökülür ya.fake olabilir mi bu konu

Önsevişmemiz güzel geçiyor sadece yeteri kadar sertleşemiyor..daha mı uzun tutmak lazım daha mı seyrek denemek lazım bilemiyorum.

.... Kesin çözüm. Ata verin şaha kalkar. Eczaneden alabilirsiniz. Yok utanır alamam derseniz ... alın. Özelliği kanı sulanfırmak. Ama yan etkisi liboduyu arttırmak. Bunu sabah işe giderken alsın. Öğlen dayanamaz gelir yanına. 2 sini de denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylersem alır aslında ama ona bağımlı kalmak istemem.bir de midesi pek hassas kuvvet macunu denedik ertesi gün kustu üstelik işe bile yaramadı. Bir tane hap temin etti adını bilmiyorum o da işe yaramadı.en son geciktirici sprey denedik valla o bile işe yaramadı biz şok olduk .

Çok konuşuyoruz birbirimizle. Sorununu bulabilsek zaten çözüme gideceğiz. Muhtemelen bir şeyleri sorun yapıyor ama kendisi de farkında değil.
Benim aklıma bir bu geldi. Bazı şeyler belkide istemese de etkiliyordur... Spontane de yaşayın isterseniz

Eğer kusacağını düşünüyorsan ... de alsın. Söylediğim ilaçlar reçetesiz veriliyor. Bide bağımlı olmasını istemiyorsun demişsin. Kardeş ata arpayı yedirki at koşsun. Tahminen Eşin psikolojik olarak kötüye gidiyor, kalkmadığı için. Ona moral olur bu hap. Belki psikolojikdir düzelir. Bence deneyin derim

Ama .... sıkıntı değil mi biraz? Ne kadar veriyorsunuz?

Ama ... sıkıntı değil mi biraz? Ne kadar veriyorsunuz?
2 tane hap. Prospektüsüne de baktığınız da yetişkinler için 2 tane yazmakta. Kanı sulandırmak la görevlidir kendileri. Diyabet hastaları, kalp hastaları ve bazı hamile kadınlar da kullanmakta. Eşim de test ettiğim kadarıyla sabah aldı kahvaltı da işe gitti. Öğlen ben dayanamıyorum diyip eve geldi. Sonrası malum :)

Bilmediğiniz hiçbir ilacı kullanmayın sakın ama sakın. Heleki kan sulandırıcı Allah korusun birşey olsa kanamadan gider ve çok şeyle etkileşime giriyor o ilaç aman diyim. Soruna gelince çok heyecanlanıyordur muhtemelen ön sevişme olmadan deneyin birde sizde kayganlaştırıcı kullanın. İlk defa sizinle mi oluyor?

Arkadaşım şaka mısın? Bilmediğin tehlikeli ilacı nasıl alıp içiriyorsun adama? Mide kanaması geçirebilir delinebilir gizli kanama bile geçirebilir kan değerlerini bilmeden nasıl cesaret ediyorsun hiç mi canının kıymeti yok

Yanılıyorsunuz, bilmediğim ilacı içirmedim. Yanlış anlattığım için yanlış anlaşıldı. Doğrusunu anlatayım. 3 ayda bir kan değerleri kontrol edilir. 8 yıldır böyle (evlenmeden önce de ). İlacı doktor (arkadaşı önerdi. Benzeri sorun için). Onun haricinde kafama göre iş yapmadım. Sorup soruştırmadan hiç bir şey içirmedim bugüne kadar.

Ama yaralanma gibi bir durum olduğunda sıkıntı. Kan kolay dinmez.

Ama karşınızdakini bilmiyorsunuz şuan mesajlarınızı okuyup deneyen olabilir vebal almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…