Çok konuşuyoruz birbirimizle. Sorununu bulabilsek zaten çözüme gideceğiz. Muhtemelen bir şeyleri sorun yapıyor ama kendisi de farkında değil.Kafasına bir şey takmadigina emin mi?
Fake falan değilim 10 yıllık üyeyim. Asıl on günlükken tavsiyeye ihtiyacı olur insanın.kimselere söyleyemedik annelere bile.çözümü arıyoruz kendimizce.10 günlük evlilik boyle ortayamı dökülür ya.fake olabilir mi bu konu
Söylersem alır aslında ama ona bağımlı kalmak istemem.bir de midesi pek hassas kuvvet macunu denedik ertesi gün kustu üstelik işe bile yaramadı. Bir tane hap temin etti adını bilmiyorum o da işe yaramadı.en son geciktirici sprey denedik valla o bile işe yaramadı biz şok olduk ..... Kesin çözüm. Ata verin şaha kalkar. Eczaneden alabilirsiniz. Yok utanır alamam derseniz ... alın. Özelliği kanı sulanfırmak. Ama yan etkisi liboduyu arttırmak. Bunu sabah işe giderken alsın. Öğlen dayanamaz gelir yanına. 2 sini de denedim.
Benim aklıma bir bu geldi. Bazı şeyler belkide istemese de etkiliyordur... Spontane de yaşayın istersenizÇok konuşuyoruz birbirimizle. Sorununu bulabilsek zaten çözüme gideceğiz. Muhtemelen bir şeyleri sorun yapıyor ama kendisi de farkında değil.
Eğer kusacağını düşünüyorsan ... de alsın. Söylediğim ilaçlar reçetesiz veriliyor. Bide bağımlı olmasını istemiyorsun demişsin. Kardeş ata arpayı yedirki at koşsun. Tahminen Eşin psikolojik olarak kötüye gidiyor, kalkmadığı için. Ona moral olur bu hap. Belki psikolojikdir düzelir. Bence deneyin derimSöylersem alır aslında ama ona bağımlı kalmak istemem.bir de midesi pek hassas kuvvet macunu denedik ertesi gün kustu üstelik işe bile yaramadı. Bir tane hap temin etti adını bilmiyorum o da işe yaramadı.en son geciktirici sprey denedik valla o bile işe yaramadı biz şok olduk .
Ama .... sıkıntı değil mi biraz? Ne kadar veriyorsunuz?... Kesin çözüm. Ata verin şaha kalkar. Eczaneden alabilirsiniz. Yok utanır alamam derseniz ... alın. Özelliği kanı sulanfırmak. Ama yan etkisi liboduyu arttırmak. Bunu sabah işe giderken alsın. Öğlen dayanamaz gelir yanına. 2 sini de denedim.
2 tane hap. Prospektüsüne de baktığınız da yetişkinler için 2 tane yazmakta. Kanı sulandırmak la görevlidir kendileri. Diyabet hastaları, kalp hastaları ve bazı hamile kadınlar da kullanmakta. Eşim de test ettiğim kadarıyla sabah aldı kahvaltı da işe gitti. Öğlen ben dayanamıyorum diyip eve geldi. Sonrası malum :)Ama ... sıkıntı değil mi biraz? Ne kadar veriyorsunuz?
Arkadaşım şaka mısın? Bilmediğin tehlikeli ilacı nasıl alıp içiriyorsun adama? Mide kanaması geçirebilir delinebilir gizli kanama bile geçirebilir kan değerlerini bilmeden nasıl cesaret ediyorsun hiç mi canının kıymeti yok2 tane hap. Prospektüsüne de baktığınız da yetişkinler için 2 tane yazmakta. Kanı sulandırmak la görevlidir kendileri. Diyabet hastaları, kalp hastaları ve bazı hamile kadınlar da kullanmakta. Eşim de test ettiğim kadarıyla sabah aldı kahvaltı da işe gitti. Öğlen ben dayanamıyorum diyip eve geldi. Sonrası malum :)
Yanılıyorsunuz, bilmediğim ilacı içirmedim. Yanlış anlattığım için yanlış anlaşıldı. Doğrusunu anlatayım. 3 ayda bir kan değerleri kontrol edilir. 8 yıldır böyle (evlenmeden önce de ). İlacı doktor (arkadaşı önerdi. Benzeri sorun için). Onun haricinde kafama göre iş yapmadım. Sorup soruştırmadan hiç bir şey içirmedim bugüne kadar.Arkadaşım şaka mısın? Bilmediğin tehlikeli ilacı nasıl alıp içiriyorsun adama? Mide kanaması geçirebilir delinebilir gizli kanama bile geçirebilir kan değerlerini bilmeden nasıl cesaret ediyorsun hiç mi canının kıymeti yok
Ama yaralanma gibi bir durum olduğunda sıkıntı. Kan kolay dinmez.2 tane hap. Prospektüsüne de baktığınız da yetişkinler için 2 tane yazmakta. Kanı sulandırmak la görevlidir kendileri. Diyabet hastaları, kalp hastaları ve bazı hamile kadınlar da kullanmakta. Eşim de test ettiğim kadarıyla sabah aldı kahvaltı da işe gitti. Öğlen ben dayanamıyorum diyip eve geldi. Sonrası malum :)
Haklısınız bu sebeple prospektüsü iyi okumak gerekiyor.Ama yaralanma gibi bir durum olduğunda sıkıntı. Kan kolay dinmez.
Ama karşınızdakini bilmiyorsunuz şuan mesajlarınızı okuyup deneyen olabilir vebal almayın.Yanılıyorsunuz, bilmediğim ilacı içirmedim. Yanlış anlattığım için yanlış anlaşıldı. Doğrusunu anlatayım. 3 ayda bir kan değerleri kontrol edilir. 8 yıldır böyle (evlenmeden önce de ). İlacı doktor (arkadaşı önerdi. Benzeri sorun için). Onun haricinde kafama göre iş yapmadım. Sorup soruştırmadan hiç bir şey içirmedim bugüne kadar.
Ben anlattıklarından yola çıkmıştım ama haklısınız. Konuyu açan kardeş, ilaç için doktora gidin.Ama karşınızdakini bilmiyorsunuz şuan mesajlarınızı okuyup deneyen olabilir vebal almayın.