Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

eşiniz kova burcu mu

Hahah ilginc bir konu hortlatmişsın, eski olduğunu göre göre okudum ve merak ettim ben de ne yaptıklarını. Anladığım kadarıyla anne olmuş ama konudaki eşiyle mi acaba? Koalina naptiniz bu mevzuyu?
Evet aynı kişiyle evli Koalina
aynen çocuk sevmiyorum diyen kişi anne olmuş Sevindim adına İnsan kendi çocugunu seviyormuş demekki :))

Çocuk istemiyordu evet. (Ben de sözcüsü gibi oldum ama sevdiğim bi üye) plansız oldu bebeği. İstemiyorken yani. Hatta çokça bunalımdan sonra bebeğini kabullendi. Çookk iyi bi anne oldu

Okudum mesajı .bu kadar samimiyet benim yapıma uygun değil .herkesin yapısı farklı kabul .ne diyecegimi bilemedigim bir durum var ortada .anlamlandiramadigim.rahatsiz olmuşsun olmakta haklısın ama eşin neden böyle davranıyor amacı ne onu anlamadim

Bence şu saatten sonra konu sahibi bile bunu merak etmiyor emin ol 8 sene geçmiş

Çok uzun olduğu için bir kısmına kadar okudum. Benim kocamın samimi kız arkadaşı olamaz, nokta.

Bildirimleri görünce şaşırdım. Ne yazmışım ki bu konuya bu kadar bildirim gelmiş diye açtım ve benim konum olduğunu o zaman idrak ettim

Şöyle özetleyebilirim; eşimle ben sosyal olarak çok zıt insanlarız. Ona normal gelen şeyler bana anormal geliyordu, o ise nasıl böyle düşündüğüme şaşırıyordu. Zamanla orta yolu bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…