Eşimin şakası

kendisiyle barışık olup, dalga geçebilen insanlara bayılıyorum yahu! dünyanın en sempatik insanları onlar bence

hep feminazizm yuzunden bu muhabbetler.
tamam bacım ezdirme de kendini abartma ama ya.
hem ben sana guzel görunmek için yapmıyorum, hem de beni nasıl guzel bulmaz uhu uhu diye ağlamak.
kafan çok karışmış.

hep feminazizm yuzunden bu muhabbetler.
tamam bacım ezdirme de kendini abartma ama ya.
hem ben sana guzel görunmek için yapmıyorum, hem de beni nasıl guzel bulmaz uhu uhu diye ağlamak.
kafan çok karışmış.
Feminizm yüzünden değil feminizmi yanlış anlayalar yüzünden. Feminizme çamur atmayalım.

Feminizm yüzünden değil feminizmi yanlış anlayalar yüzünden. Feminizme çamur atmayalım.

yok feminazizm dedim feminizm demedim.
ben de kadınların her zaman guclu duruşları, iyi meslekleri,eşit hakları olması gerektiğini, hatta kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini duşunuyorum. ama erkeğe surekli sen kimsin ki yapmak, kadın gucunu ispatlamak için erkeği ezmeye çalışmakla dolu bir akım var, mutasyona uğramış feminizm. asıl amacından sapmış. feminazizm o.

Feminizm okumuşum ben onu sorry

Seni en iyi ben anlarım Benzer şeyleri yaşadım ve yaşıyorum kompleksi var eşimin fiziksel görünümü konusunda daha yeni anladım Onu incitmek istemiyorum dalga geçmedim şaka konusu da yapmadım sadece oğlumu severken yakışıklı oğlum diye sevmeye bile korkuyorum çünkü ben daha hiç eşime çok yakışıklısın falan hiç demedim o da bana çok güzelsin demedi de ben kendimi biliyorum (benim fiziğim güzel) Sadece güzel giyinince süpersin diyor o kadar Bu hiç değişmeyecek biliyorum Sen de kafana takma kardeşim

Ya bunu benim eşim de söylüyor hatta herkes söylüyor anlamadığım bi şekilde şimdi güzel olduğumu genç kızken çirkin olduğumu söylüyorlar. Ben eşime “ Doğru ata yatırım yapmışsın “ ne diyeyim diye geyik bile yapıyorum Genelde evlenince totoyu göbeği seren bi milletiz şarap gibi güzelleşince dikkat çeliyoruz bence hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…