Eşimin şakası

"Seni oldugun gibi kabullenmiyorum" diyip zorla spora mi yolladi? Kendiniz karar vermissiz spora gitmeye iste.
Adam da alti ustu "guzel mi goruneyim diyorsun" demiş, espriyle gibi geldi.

Eşim bana "senin icin yapmiyorum, begenip begenmemen umurumda degil" tavri yapsa kirilirdim yani bu kadar umursanmadigim icin.

Zamaninda eşiniz size cok mu cektirdi ondan mi bu tavirlariniz "g*tunu kaldirma" tarzi dusunceniz bilmiyorum orasini ama normal degil bu kininiz. KK okumak iyi gelmiyor ya da bazilariniza...
Bilmiyorum olabilir

Eşlerimiz şaka adı altında neler neler söylüyor. Ben yeni doğum yaptigimda eşim hadi patatesim çay içelim demisti🙄evde de bir sürü insanin yanında. Ben aşırı kilo takıntılıyım doğum yaptigimda 62 kiloydum. Çok koydu o lafı. Adam sürekli patates aşağı patates yukarı diyordu. Sonra çocuğa bak patates kabuklarini soyuyor spora başladım dedim ve inanılmaz fit oldum🤣sağ olsun ise yaradı patates lafi🤣
Ya o eğlenceli lakap takma her ailede olmuyo mu? Biz ablama hamileyken orkinos doğumdan sonra sütçü kadın diyorduk. O da karnı burnunda haliyle iskeleden atlarken “açılıııın denizlerin hakimi orkinos geliyor” diye bağırıyordu😂 Patates de güzelmiş, sevdim ben.

"Seni oldugun gibi kabullenmiyorum" diyip zorla spora mi yolladi? Kendiniz karar vermissiz spora gitmeye iste.
Adam da alti ustu "guzel mi goruneyim diyorsun" demiş, espriyle gibi geldi.

Eşim bana "senin icin yapmiyorum, begenip begenmemen umurumda degil" tavri yapsa kirilirdim yani bu kadar umursanmadigim icin.

Zamaninda eşiniz size cok mu cektirdi ondan mi bu tavirlariniz "g*tunu kaldirma" tarzi dusunceniz bilmiyorum orasini ama normal degil bu kininiz. KK okumak iyi gelmiyor ya da bazilariniza...
Güçlü kadın olacam, erkeğe boyun eğmeyecem, kahrolsun erkek insanı derken ilişkilerini baltalıyorlar haberleri yok.

Ben spora başlıcam desem, kocam da "bana güzel gözükmek için de mi" falan dese
Hee tabii kocam herşey senin için yoksa ben napayım sporu, beğenirsin de mi beni falan der ben de saçmalarım yani güler geçer ben de dalgaya alırım.
Sonra da kimse kırılmaz bence
Bence bunlar sevgisizlikten.
Ben eşimi sevmiyorum umrumda değil o yüzden söylediği herşey gözüme batıyor..
Çünkü sevseydim evet kocacım senin için derdim.

Ay evet senin için güzelleşiyorum aşkım deyip iki cilve yapsanız konu kapanırdı.
Siz senin için değil kendim içim deyince o da sizi bozmak için saçmalamış.

Ayrıca dış güzelliğe önem vermiyorsanız size güzel değildin deyince bozulmamanız lazım. Millet gelip sen kocandan güzelsin deyince bi şey yok o deyince hemen bozulmaca😂 Kocam istediği kadar çirkin olsun kimse gelip de bana çirkin mirkin diyemez paralarım, siz önce kendi tutarsız davranışlarınızın farkına varın bence.

Ya o eğlenceli lakap takma her ailede olmuyo mu? Biz ablama hamileyken orkinos doğumdan sonra sütçü kadın diyorduk. O da karnı burnunda haliyle iskeleden atlarken “açılıııın denizlerin hakimi orkinos geliyor” diye bağırıyordu😂 Patates de güzelmiş, sevdim ben.

Bana ağlak komutan diyorlardı. "Emredersiniz komutanım" diye asker selamı veriyordu eşim (Fazla buyurur-düzenler olmuşum o sıralar). Hem sinirim bozuluyordu hem gülüyordum, bir ara havaya girip şınav cezası filan vermişliğim var. Sırıtarak çekiyordu da, dayanamayıp gülüyordum.

Regli döneminde miydiniz acaba 🤣Biz de eşimle zaman zaman beni ne doktorlar mühendisler istedi de ben seni aldım diye takılıyoruz. Daha da fazlası hatta. 5 dk sonra unutuyoruz. Ayrıca bana güzel gözükmek için mi spora gideceksin
dese '' taabiikii kocacım'' derim 🤣 egosu tatmin olsun ne var.

Bence bunlar sevgisizlikten.
Ben eşimi sevmiyorum umrumda değil o yüzden söylediği herşey gözüme batıyor..
Çünkü sevseydim evet kocacım senin için derdim.
Emin olabilirsinizki saygısızlıktan değil fazla sevgiden çok sevince insan daha çok kırılıyor

Eşiniz ,hayır kendim için yapıyorum, lafınıza kırılıp öyle söylemiş olabilir.
Bi yazıda da okumuştum ,belki de bir erkeğin eşine yapacağı en büyük kötülük yüzüne karşı çirkin olduğunu söylemesidir, yazıyordu.
Bilmiyorum belki ikinizde hatalısınızdır

O dönem kızmıştım. Şimdi bana da komik geliyor🥰

Eşimle tanıştığımda sişmandım oda gözlüklüydü ama çıtır mi çıtır gözlüklü :KK53: bu cocuğun yanında bu şişkonun ne işi var derlerdi ne oldu evlendik 15 yıl geçti 2 senedir zayıfım oda lens takıyor akşam lensini çıkarıp gözlüğünü takınca hay gözlüklü diyorum oda bana hala hay şişko diyor şişkoykende derdi kimse kocasıyla şakalaşmıyor mu ya ne vardı iki cilve yapıp evet sana aşkım deseydin 🤔 siz içinizde hep ben ondan üstünüm diye düşündügünüzden çirkindin demesine alınmışsınız demek ki o kadar güzel bulmuyordu sizi 🤷🏼‍♀️ yani boşuna ben daha üstünüm havalarına girmişsiniz

ya siz eşlerinizle evde çok ciddi oturup bilimsel makale filan mı tartışıyorsunuz?
böyle şakalar niye olmasın kaldı ki kocanıza güzel görünmekte isteyebilirsiniz şahsen ben isterim.. bu niye kötü bir şey oldu..
fazlaca duyar kasıyorsunuz..
ya sadece biz evde şakalıklar komiklikler yapıyoruz ya siz sadece günlük muhabbetler edip köşenize çekiliyorsunuz.
eşim bana güzel görünmek için gidiceksin he dese "hayır kendim için gidicem sağlıklı olmak için" desem bu cevaba kahkaha atarız :KK52:
kusura bakmayın alınmanızı biraz saçma buldum

Hamileyken insan kendi kendiyle bile dalga geçip lakap takabiliyor, boyum 1,5 metre, hamileliğimde 20 kilo kadar aldım, yüzüm yuvarlak, kafamla bedenim bütünleşmişti resmen, futbol topuna kol bacak takılmış gibiydim.

Boyum sebebiyle eşim konsantre kadın der, bende ona keltoşum diyorum, bu durumda bizim her gün birbirimize kırılmamız lazım, isimle hitap etmiyoruz hep lakaplarla hitap var bizde😬

eşin kendinin senin yanında daha sönük kaldığının farkında
O yüzden EGO yapmaya çalışmış
Boşver kırılma

Hamileyken insan kendi kendiyle bile dalga geçip lakap takabiliyor, boyum 1,5 metre, hamileliğimde 20 kilo kadar aldım, yüzüm yuvarlak, kafamla bedenim bütünleşmişti resmen, futbol topuna kol bacak takılmış gibiydim.

Boyum sebebiyle eşim konsantre kadın der, bende ona keltoşum diyorum, bu durumda bizim her gün birbirimize kırılmamız lazım, isimle hitap etmiyoruz hep lakaplarla hitap var bizde😬
Bizde de o boy mevzusunun tersi oluyor mune. Ben Türk kadını ortalamasına göre uzunum eşim kısa. Aramızda 3 cm var o benden uzun. Benim lakabım logorin veya flamingo eşiminki bodur horoz 😂

Bizde de döner böyle espiriler ama ikimizde dış görünüş açısından aynı durumdayız diye sanırım hiç konu bu kadar uzamaz...
Spor muhabbetinde kocana güzel mi Olcan dediğinde taş olcam taş derim 🤪 ya da ona azıcık adonislerin çıksın aşkım filan derim. Biz de biraz rahat durumlar :)) kasinti olmayın ikiniz de bazen sana değil kızlarla olan güne susleniyorum da derim. Amaaan biraz boş meseleden alınganlık olmuş.

Bizde de o boy mevzusunun tersi oluyor mune. Ben Türk kadını ortalamasına göre uzunum eşim kısa. Aramızda 3 cm var o benden uzun. Benim lakabım logorin veya flamingo eşiminki bodur horoz 😂
Söz konusu boy olunca bazen komik konuşmalar olabiliyor, ben kısayım, eşim uzun, kızım da boyunu çok şükür babasından almış, 1,70 civarı boyu var, bazen yan yana sıralandığımızda daltonlar diyorum kendimize, joe ve avarell'i tahmin etmeniz güç olmaz sanırım 🤣🤣

Of bana da sürekli kilo al diyip duruyor, kendimi özgüvensiz ve mutsuz hissediyorum bu yüzden.
ben de konu açacaktim ama buradakilerin saçma yorumlarını okumamak için açmadım.

Ben spora başlıcam desem, kocam da "bana güzel gözükmek için de mi" falan dese
Hee tabii kocam herşey senin için yoksa ben napayım sporu, beğenirsin de mi beni falan der ben de saçmalarım yani güler geçer ben de dalgaya alırım.
Sonra da kimse kırılmaz bence
Harikaaa👍

X