Eşimin rahat kuzeni

Benim fikrim herkesten biraz farkli olacak kusura bakmayin simdiden.

Aslinda kendilerine cok yakin hiss etmisler sizi. Egerki gercekten dusuncesiz insanlar olsaydi, pizza alip gelmezlerdi inanin.

Benimde boyle bir kac kisi var, hatta aramadan gelir. Ama geldiklerinde cok rahatiz. Ev toplu olmasa bile hic bisey duymadim arkamdan konustugunu. Ki evim kirli olmaz ama yanliz olunca insan biraz rahat rahat oluyor. Ama tek birgun bile bizey demediler.

Onun yani sira bizimde esimle boyle gittigimiz bi yer vardi. Her hafta degil ama bi kac haftada bir giderdik. Mesala disardayiz isimiz bitiyor nereye gitsek diye dusunuruz ve ilk aklimiza orasi gelir. Neden biliyormusunuz? Cunku gittigimizde cok rahatiz, yemek fln beklemeyiz beraber biseyler yapariz falan.

Bencede kuzeni ve esi sizin yaninizda cok rahat ediyor, ve bence dusuncesiz insanlar degiller. Haaaa uykusuz kalmaya gelince bunu esiyle konus guzellikle hic bisey yok bunda. Mesela deki " canim benim cok hosuma gidiyor bizi yakin gorup geliyorsunuz ama lutfen bizide anlayin cok uykusuz kaliyoruz, tatil oldugumuz gun degilde son is gunumuzde gelin sabahlariz o zaman nasilsa ertesi gun is yok".

Yinede diyorum sadece sizde kendini rahat ettigi icin geliyor.

o bu degılde ben 7 aylık bebeklerıne acıdım. onlar hıçmı acımıyorlar? gecenın ıkısıne kadar ordalar? o bebgın uyku duzenı ne durumda??????? ne biçim anneler var bu hayatta anlamıyorum
kısasa kısas yapacaksınız baska çare yok

Benim fikrim herkesten biraz farkli olacak kusura bakmayin simdiden.

Aslinda kendilerine cok yakin hiss etmisler sizi. Egerki gercekten dusuncesiz insanlar olsaydi, pizza alip gelmezlerdi inanin.

Benimde boyle bir kac kisi var, hatta aramadan gelir. Ama geldiklerinde cok rahatiz. Ev toplu olmasa bile hic bisey duymadim arkamdan konustugunu. Ki evim kirli olmaz ama yanliz olunca insan biraz rahat rahat oluyor. Ama tek birgun bile bizey demediler.

Onun yani sira bizimde esimle boyle gittigimiz bi yer vardi. Her hafta degil ama bi kac haftada bir giderdik. Mesala disardayiz isimiz bitiyor nereye gitsek diye dusunuruz ve ilk aklimiza orasi gelir. Neden biliyormusunuz? Cunku gittigimizde cok rahatiz, yemek fln beklemeyiz beraber biseyler yapariz falan.

Bencede kuzeni ve esi sizin yaninizda cok rahat ediyor, ve bence dusuncesiz insanlar degiller. Haaaa uykusuz kalmaya gelince bunu esiyle konus guzellikle hic bisey yok bunda. Mesela deki " canim benim cok hosuma gidiyor bizi yakin gorup geliyorsunuz ama lutfen bizide anlayin cok uykusuz kaliyoruz, tatil oldugumuz gun degilde son is gunumuzde gelin sabahlariz o zaman nasilsa ertesi gun is yok".

Yinede diyorum sadece sizde kendini rahat ettigi icin geliyor.

Rahat ediyorlar ki bizde gittiğimizde rahar ediyoruz yalan yok. Ama ben çat kapı gelinmesinden çok hoşlanmıyorum. yakın mesafe olur çat kapı gelirsin amenna 2,5 saatlik yolu da çat kapı gelmek olmuyor malesef.. Gelmeleri sorun değil. geldiler mi uzun kalmaları ve sürekli haftaiçi gelmeleri sorun

Günaydın arkadaşlar.. Hemen konuya dalış yapıyorum :KK55:

Eşimin bizden 100km ötede kuzeni yaşıyor. Çocukları var 7 aylık ve sürekli gezerler hiç evde oturmazlar.
Çok da severim Allah için kuzeninini ama karısından pek haz etmem:110:
En büyük problemimmiz habersiz gelmeleri... Ha pardon haber veriyorlar fakat yolu yarıladıklarında... Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor ev Allaha emanet yemek desen izin günümde yapabiliyorsam yaparım...
Dün akşam gene aradı eşi beni biz yoldayız 20 dk oradayız diye.. Dedim ben evde yokum daha geçmedim eve. Tamam seni de alırız dedii. Ama x dedim evde 1 gr yemek yok mahcup oluyorum artık. Pizzaları aldık bile! dedi bana.. İyi tamam dedim. Geldiler mi kalmak bilmezler zaten gece 2 de döndüler. Olan yine bize oldu uykusuz kaldık. Ki 1 değil 2 değil her hafta mutlaka böyle geliyorlar..
eşime gece dedim artık lütfen söyle izin günümüzde buluşalım yada gelip gidelim diye.. Çocuk kalkıp geliyor kıramam dedi.
Eşine ben mi söylesem acaba nasıl desem onu da bilmiyorumo_O
böyle densiz hadsiz akrabalar var..
karşıdaki hastamı vakti varmı yorgunmu demez düşünmezler..sadece kendi keyifleri yerine gelsin isterler..
yarı yolda haber vermemelerinin nedeni eğer yola çıkmadan sizi arayıp geliyoruz dediklerinde red cevabı alacaklarını biliyorlar..

Kuzeninin eşine söyleyebilirsin bence. Tatlı dille; " Bak hayatım böyle çat kapı geliyorsunuz olmuyor biz mahcup oluyoruz. Gelmeden önce haber verin hem. Evde oluruz olmayız, müsait olmayız yazık yarı yolda kalırsınız canım " filan diyebilirsin anlar sanırım.. Anlamazsa da 2 3 kere biz geliyoruz diye yoldan aradığı zaman arkadaşlarımdayız deyin yoldan geri gönsünler belki akıllanırlar bir kaç kereden sonra :cool:

Eşimin bizden 100km ötede kuzeni yaşıyor. Çocukları var 7 aylık ve sürekli gezerler hiç evde oturmazlar.
En büyük problemimmiz habersiz gelmeleri... Ha pardon haber veriyorlar fakat yolu yarıladıklarında... Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor ev Allaha emanet yemek desen izin günümde yapabiliyorsam yaparım...
Dün akşam gene aradı eşi beni biz yoldayız 20 dk oradayız diye.. Dedim ben evde yokum daha geçmedim eve. Tamam seni de alırız dedii. Ama x dedim evde 1 gr yemek yok mahcup oluyorum artık. Pizzaları aldık bile! dedi bana.. İyi tamam dedim. Geldiler mi kalmak bilmezler zaten gece 2 de döndüler. Olan yine bize oldu uykusuz kaldık. Ki 1 değil 2 değil her hafta mutlaka böyle geliyorlar..
eşime gece dedim artık lütfen söyle izin günümüzde buluşalım yada gelip gidelim diye.. Çocuk kalkıp geliyor kıramam dedi.
Ertesi gün işe gideceğinizi bile bile 2 ye kadar oturmak çat kapı gelmek sadece kendilerini düşündüklerini gösteriyor işi gücü yok ya kadının gezecek yer arıyo çok iyiyse yemek yapıp sizi davet etsin

Bu insanların işi gücü yok mu.? Hadi kadın bebeği olduğundan çalışmıyordur. Ama adam da mı çalışmıyor. ?
Gece 2'ye kadar oturuyorlar, eve gitmeleri 3'ü buluyordur muhtemelen.

Zor durum ya. Kendilerinin dusunmesi lazim. Bende hic sevmem boyle cat kapi gelen misafiri. Bence bidahakine telefonu acmayin. Yada ben arkadaslarla disardayim deyin. Birdahaki sefere musaidmisin diye ararlar. :KK70:

Evli kuzenime gideceğim zaman 1 haftadan önce ararım, müsait olup olmayacağını sorarım. Öyle hareket ederim. Görgü, nezaket kuralları diye bir şey var. Kardeşim evlenip gitse hayatta telefon açmadan adım atmam.
En sevmediğim şeydir yolda haber etmek.. 2 saat önceden etseler tamam da ''Geliyoruz yoldayız'' ne demek ? Samimilikte bir yere kadar.

Şahsen bende onların bana yaptıkların aynısını yaparım. Yola çıkarım ararım ''Size geliyoruz bir şeyler aldık!!!'' derim. Bunu yapmaya devam ederim. Eve gittiğimde surat ifadelerini, bedensel ifadelerini çok iyi gözetlerim. Sürekli gidip gelmekte pohu çıkar.

Surekli baska insanlara oturmaya giden, ortak planlar yapan genc ciftleri hic anlamiyorum. Bazi insanlarin kari koca hic paylasimlari yok galiba, basbasa mutlu olmayi beceremiyorlar bence.

Kıza evde olmadığımı söylediğimde seni de alır geçeriz dedi ya.. Çıkmadan haber verseydiniz dicem yada başka planımız var dışardayız dicem.. Yoldan geri dönsünler de biraz sinerler artık inşallah
Yinede yüzsuzluge vurup olsun bizde size takılırız diyebilirler çünkü bunuda yapmışlardı arar zira komşumun düğünü vardı biz evde degiliz dugune gidecegiz dedik olsun bizde dugun salonuna gideriz adresi verin demislerdi geliriz dediler ve istenmediklerini bile bile geldiler kadin düğün boyunca oynadı zalim hayalim şaşmisti hiç tanımadığı insanlar oysaki komşumda sanırım çok mahcup olmuştum komşuma karşıda. ..

Yinede yüzsuzluge vurup olsun bizde size takılırız diyebilirler çünkü bunuda yapmışlardı arar zira komşumun düğünü vardı biz evde degiliz dugune gidecegiz dedik olsun bizde dugun salonuna gideriz adresi verin demislerdi geliriz dediler ve istenmediklerini bile bile geldiler kadin düğün boyunca oynadı zalim hayalim şaşmisti hiç tanımadığı insanlar oysaki komşumda sanırım çok mahcup olmuştum komşuma karşıda. ..

Senin durum benimkinden vahimmiş. Sen anlattıkça şok oluyorum yaa :KK57:

Evli kuzenime gideceğim zaman 1 haftadan önce ararım, müsait olup olmayacağını sorarım. Öyle hareket ederim. Görgü, nezaket kuralları diye bir şey var. Kardeşim evlenip gitse hayatta telefon açmadan adım atmam.
En sevmediğim şeydir yolda haber etmek.. 2 saat önceden etseler tamam da ''Geliyoruz yoldayız'' ne demek ? Samimilikte bir yere kadar.

Şahsen bende onların bana yaptıkların aynısını yaparım. Yola çıkarım ararım ''Size geliyoruz bir şeyler aldık!!!'' derim. Bunu yapmaya devam ederim. Eve gittiğimde surat ifadelerini, bedensel ifadelerini çok iyi gözetlerim. Sürekli gidip gelmekte pohu çıkar.

Haa bir de ne desen beğenirsiniz büjjü senin yıllık iznin ne zamandı biz şuraya gidicez ayarlayında sizde gelin !

Ama artik öyle değiliz eşimle ayrıldık yorgan gitti kavgada bitti

Bu insanların işi gücü yok mu.? Hadi kadın bebeği olduğundan çalışmıyordur. Ama adam da mı çalışmıyor. ?
Gece 2'ye kadar oturuyorlar, eve gitmeleri 3'ü buluyordur muhtemelen.

Adamın kendi işi 11den sonra gidiyor işe. Eşim 5 te kalkıyor fırıncı olduğu için. Ben de 7de kalkıyorum ve bunu biliyorlar

Surekli baska insanlara oturmaya giden, ortak planlar yapan genc ciftleri hic anlamiyorum. Bazi insanlarin kari koca hic paylasimlari yok galiba, basbasa mutlu olmayi beceremiyorlar bence.

birlikte çok geçimsizler ama başkalarının yanında aşkım cicim.. Evde birbirlerini yemektense bize gelip bizi yiyorlar :KK70:

Ben açık açık söylerim.
Plansız programsız hareket etmeyi sevmiyorum ben diye.
Yakınınsa zaten anlayışla karşılar.
Annemler hafta içi misafir almazdı ben okula gidiyorum ders çalışıyorum diye mesela. Kimse de bunu yadırgamazdı, ona göre gelir giderlerdi.
Senin hayatın bu sonuçta, gelme deme tamam ama plansız programsız işleri sevmediğini açık açık söyle.
Bir aradığında ''Kusura bakma başka planımız var bugün, istersen gelmeden önce haber ver bundan sonra'' tadında bir şey diyebilirsin.
Sen sınır çizmedikçe kimse senin sınırlarını bilmez unutma.

Sağol canım tabiki başka nedenlerden dolayı ayrıldık da siz yazınca derdinizi ben eski yaşadıklarımı hatırladım siz siz olun yüz vermeyin olan size oluyor stress yorgunluk

Kimsenin acimadığını gördüm siz kendinizî ezdirmeyin lütfen

X