• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin parası benim param değilmiş!

Ev hanimlari benim gozumde les kargasi.
Bu boyle doye bana etmeye calistiginiz hakaretlerin basini gorunce sinunu okumuyorum bile
Ben boyle düşünüyorum ev hanimlari
Ister hosunuza gitsin ister gitmesin
Benim dusuncem bu
HErkes sizin gibi beles yasamak zorunda degil
Bana gore sırtını baskasina yaslayip
KOcam bakmak zorunda diyen insan onursuzdur
Ayric beni eski konularinla vurmaya çalışın
Cok komiksiniz
2012 konusunu kimse acmadi
;)
Okumuyorum bile bu konuya yazilanlari
Merak ediyirum senin annen annenin annesi de leş kargalik yaparak mi geçimlerini sağlıyordu
Vede senin kizin kizinin kizi ve onu kizida bu mesleği sürdürmeyi düşünüyorlar mi:53:

aslında böyle davranıyorlarsa sana çok bile sabretmişsin..şimdi bebek var ortada ayrılmak o kadar kolay değil..eşinle konuşmayı dene ...hani olmadı anlaşarak boşanmayı dene yani..sonuçta elinde mesleğin var iş bulup çalışıp paranı da kazanırsın ama ayrıldıktan sonra bu ailenin sana zarar vermesinden kaçın ...

şimdi bi daha yapmıcam senden gizli ve yedirmeyecem rızkımı çocuğun diyor ama güvenmiyorum artık çünkü bu ikinci kez aynı lafları söyleyişi ve ikinci kez aynı yanlışı yapışı.ben gerekirse kuru ekmek yerim ama çok şükür işe girmem için bi diplomam var.bütün parayı ailesine yedirmek yerine bebeğime hesap açıp ona yatırsın.onun parasında gözüm yok.dinimize göre olması lazım ama benim yok ben de bundan sonra kocam olarak görmüyorum zaten.5 kuruş verse de almam.benim ona onun bana sorumluluğumuz bitti

teşekkürler arkadaşım ben de aynen senin gibiyim hep iş için uğraştım hamileliğimde de küçük bebeğim varken de olmadı yavruma bakmam gerekmiş diye düşünüyorum.bugun 1 yaşına girdi. sen eş yönünden şanslısın maşallah.ben de utandım herzaman ve fazladan bi para da istemedim şahsi.sanki onun parası benim param değilmiş gibi.zaten o da bu rahatlıkla ailesine arsa alıp yardım etti aylık 1.750 yollayarak.benim tek üzüntüm benim eşim böyle değildi çocuk olmadan önce.çocuğumun rızkını dağıtması beni çok üzdü ve ilgisiz bir baba.uzaktayken özlüyor ama yanındayken bakmıyor bile.benim eşim böyle değildi bana kıyamazdı evlenmeden önce de sen çalışmak isteyene kadar benim param senin paran yok derdi.inan ben bu 2 senedir yaşadıklarımla şoklardayım.

Sanirim bu cekingenlik hali de iyi degil.Siz alttan aldikca bakin baskalari ne kadar guzel ustune konuyor.Bazen kibarlik,hanimefendilik ise yaramaz cunku muhattaplariniz sizin gibi degil.Esinizi alin karsiniza,bu evi cekip cevirmek,cocugumuzu buyutmek ve senin bir seyini eksik etmemek icin harcadigim cabanin tek karsiligi sahip oldugumuz her seyib ortak olmasi ve de senin ve benim huzurum diyin.Yine nazikce duygularinizi anlatin,hice sayilmayi hakedecem hicbir sey yapmadiginizk soyleyin.Siz onun cocugunun annesi,esi ve o evin de hanimisiniz.Her kurusta hakkiniz var ne icin bu hak?Ayakkabi icin mi?kuafor icin mi?Bunlar icin de olabilir ama siz sadece cocugunuzun rizki icin hak idda ediyorsunuz suan.Anlarsa anlar,anlamazsa koca evi cekip ceviren bir kadinin disarida yapamayacagi hic bir sey yok..Siz varken ne cocugunuz ne de aileniz kimseye muhtac olmaz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu boyle doye bana etmeye calistiginiz hakaretlerin basini gorunce sinunu okumuyorum bile
Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

Bugüne kadar okuduğum en utanç verici mesaj...

ben çok belaltı vurmuşumdur ama bu kadar çirkin bir üslubum asla olmamıştır.

Gerçi diğer hesabından konularına bakıyorum da sende haklısın...

Son düzenleme:
Ya teyteyteyyy'in konusuna geri dönün ya da kapatalım bu konuyu zira konu içeriği değişmiş.

Sanirim bu cekingenlik hali de iyi degil.Siz alttan aldikca bakin baskalari ne kadar guzel ustune konuyor.Bazen kibarlik,hanimefendilik ise yaramaz cunku muhattaplariniz sizin gibi degil.Esinizi alin karsiniza,bu evi cekip cevirmek,cocugumuzu buyutmek ve senin bir seyini eksik etmemek icin harcadigim cabanin tek karsiligi sahip oldugumuz her seyib ortak olmasi ve de senin ve benim huzurum diyin.Yine nazikce duygularinizi anlatin,hice sayilmayi hakedecem hicbir sey yapmadiginizk soyleyin.Siz onun cocugunun annesi,esi ve o evin de hanimisiniz.Her kurusta hakkiniz var ne icin bu hak?Ayakkabi icin mi?kuafor icin mi?Bunlar icin de olabilir ama siz sadece cocugunuzun rizki icin hak idda ediyorsunuz suan.Anlarsa anlar,anlamazsa koca evi cekip ceviren bir kadinin disarida yapamayacagi hic bir sey yok..Siz varken ne cocugunuz ne de aileniz kimseye muhtac olmaz.

bana evlendikten sonra akrabaları anlattı hepsi düşmanlarmış eşimin ailesine nerden evlendin dediler ama evlendikten sonra maalesef.ben inanın evlenmeden önce çok şık bi bayandım ve alımlıyım da ama çocuktan aldığım kilolarla eski kıyafetlerim olmadığı için şimdi paspalım ve mutlu olmadığım için bakımsız ama önemli değil benim için artık yavrum ve geleceği önemli.ben kocama çok güzel bi kız çocuğu armağan ettim ama o değerimizi bilemedi.ailem bu ikidir ayrılırsan seni kabul ederiz bebege de bakarız ama biraz bekle belki değisir sen bilirsin diyorlar.onlarda anladı

Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

Sana tepki gösteren herkes ev hanımı değil. Burada gelir insanları kışkırtarak terbiyesizce yorum yapıp kendi kendini tatmin ediyorsun (her anlamda :ssz:)
Erkek maddi konuda geçim temin etmeli bu zaten onun görevidir. İşi gücü olmayan erkek evlenemezken bayanlar için böyle değil.
Eşinden şiddet görürken kafana darbe almış olmalısın.
Sana şiddet gösteren eşine karşı daha kendini savunamıyorsun da gelmiş burada hakaret ediyorsun millete...

Son düzenleme:
impossibl kullanıcısından alıntı

HAzir yiyici les kargasisin tekisin iste
MAALESEF hepte boyle rezil olmaya devam edeceksin bu dusuncelerin yüzünd3n
Cocugu yaparken iyiydi hersey oh ne guzel sonra istemeden oldu vah vah tuh tuh
Ee calismaya gelincede bi suru bahane bla bla bla
Halbuki isteyen gider kasiyerlikte olsa yapar
Ama alismissin yemeye (her anlamda)
Esinin ailesinden esinden para medet ummaya devam et
Dizlerinin uzerinde yasamaya devam et sen..
Hayatin boyunca birilerine muhtac olacaksin iste... para para diye aglayacaksin ..

senin çocuğun olsa kim bakcak bakıcımı tutacaksın ? hadi bakıcı tuttun nerede senin anneliğin ? kimseyi böyle yargılamak sana düşmez herkesin hayatı ve yaşam koşulları farklı ama senin gibi zihniyeti bozuk ucubeler bu tip meselelerden anlamaz anlayamaz öyle bi beyin yok çünkü sen iş hayatında kaybolmaya devam et bayanlar çalışacak diye bir kaide yok şekerim bunu beynine kazı o adamda s..e s..e bakacak herşey karşılıklı işliyo kocan varmı bilmiyorum ama umarım ailesine parasını yedirip yedirip duran biri çıkar karşına hayatı çok kolay sanıyosun heralde kendi paranlada ev geçindirirsin artık

Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
;)

Terbiyesiz.merak ettim annen anneannen.babaannen fln hepsi leş kargası değil herhalde.sen ev hanimlarının yanından bike geçemezsin.gerçi sana hanım bile diyemiyorum bu kullandığın cümlelerin yanında hiç hos durmuyor😡😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana evlendikten sonra akrabaları anlattı hepsi düşmanlarmış eşimin ailesine nerden evlendin dediler ama evlendikten sonra maalesef.ben inanın evlenmeden önce çok şık bi bayandım ve alımlıyım da ama çocuktan aldığım kilolarla eski kıyafetlerim olmadığı için şimdi paspalım ve mutlu olmadığım için bakımsız ama önemli değil benim için artık yavrum ve geleceği önemli.ben kocama çok güzel bi kız çocuğu armağan ettim ama o değerimizi bilemedi.ailem bu ikidir ayrılırsan seni kabul ederiz bebege de bakarız ama biraz bekle belki değisir sen bilirsin diyorlar.onlarda anladı

Mutsuzluk insani cirkinlestiriyor,kendimden biliyorum.Ne zaman bir seylerden biksam,sikilsam yuzumun rengi bile degisiyor.O zaman kendinizi toparlamak icin oncelikle dis gorunusten baslayin derim.Forumda pek cok kilo verme basliari var,degisik diyetler uyguluyorlar ve bir suru sonuc alan da var gibi gorunuyor.Eski kiyafetlerinizin icine girmek lazim artik zaten buyuk beden ve yeni kiyafet mi yoksa kucuk beden ve eski kiyafet mi deseler ben hemen kucuk bedene yogunlasirim :) Bakim isine gelince,aktara harcayacak minicik bir butceniz varsa dogal otlar ve yaglarla son derece bakimli bir kadin olabilirsiniz.Hem cocugum icin yasiyorum diyorsunus ya,kiziniz buyudugunde annesini bakimli,alimli gormek isteyecektir.Kocaniz dahi olsa hicbir erkek hatta insan icin kendinizi hirpalamayin.Bu dusunme surenizde (ayrilik mi devam mi artik size kalmis) kendinizi de rehabilite edin.Kiz cocugunuz var ki sizi ornek alicak,onun da boyle seyler yuzunden hayatindan gecmesini ister misiniz?
Bir de aci gercek var,siz toparlandikca esiniz ustunuze dusecek,cunku o tek lafiyla susturabildigi ve fikrini alma tenezzulunde bulunmadigi kadinin guclendigini gorecek ve iste panik o zaman baslayacak.Ha bir degeri olur mu sizin icin bilmem ama muhtemelen size bakisi degisecek.

şimdi bi daha yapmıcam senden gizli ve yedirmeyecem rızkımı çocuğun diyor ama güvenmiyorum artık çünkü bu ikinci kez aynı lafları söyleyişi ve ikinci kez aynı yanlışı yapışı.ben gerekirse kuru ekmek yerim ama çok şükür işe girmem için bi diplomam var.bütün parayı ailesine yedirmek yerine bebeğime hesap açıp ona yatırsın.onun parasında gözüm yok.dinimize göre olması lazım ama benim yok ben de bundan sonra kocam olarak görmüyorum zaten.5 kuruş verse de almam.benim ona onun bana sorumluluğumuz bitti[/QU
yani sen kocanı daha iyi tanırsın neler yapacağını bilirsin daha önce de dediğim gibi anlaşarak boşanmaya yanaşıyorsa başına bela olmayacaksa alsınlar kocanı ailesi turşusunu kursun yani.. anladığım kadarıyla senin ailen de seni kabul edecektir yani?

Ay kızlar okudum okudum güldüm şu kızın yazdıklarına yaa :D bu kız fazla evli durmaz ben size söyleyim zavallı kendisi çalışmak zorundaki buraya saçma sapan şeyler yazmış resmen içinde ki ev hanımı olma isteğini kusmuş gibi ama çok güldüm ya öyle böyle değil Allah akıl fikir versin demek lazım ve ayrıca ben ev hanımlarını basit görenlere karşı şunu diyorum ev hanımlığı ve hele ki yanına annelikte varsa dünyanın hiçbir mesleği bu kadar onura sahip değildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu Sahibi arkadaşım inan yazdıklarını çok okuyamadım çünkü ağlıyorum hemen ve senin durumuna çok ama çok üzüldüm asla kendini aşağıda görme eşinle tek başına görüş iyiyi kötüyü tartıya koyun eğer ailesinden uzaklaşmanızda fayda varsa bir bahane bulup uzaklaşın derim kayınpederinin bu yaklaşımı zaten sinir bozucu parası olan adam hacca gider o zaman farz olur çünkü benim kayınpederimde çalışmak zorundasın diyen zihniyet çünkü kendi eşide çalışmış ikiside emekli şu an mecbur çalışacaksın diyor banada bende sinir oluyorum bu duruma tabi ama hiç oralı olmuyorum bugüne kadarda kendi isteğimle çalıştım Allah kimseye muhtaç etmesin zaten ama durumun gerçekten çok zor eşinle detaylı bir oturup konuşmanda fayda görüyorum yani ne demek senin paran benim param sende evde iş yapma madem tutsun temizlikçi aşçısını dadısını öyle şeymi olur ya beleş işçi mi sanıyorlar ayy neyse ben çok sinirlendim yine

Masallah bazi arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan cilotakiz midir nedir ona giydiricem diye calisan bayanlari da ezmis durmus

Biz evimizin hanimi olalim sen sokaklarin
Tabii bakiciya birakip gitmek kolay baba gibi aksamdan aksama
Bakici tutacaksan nerde senin anneligin daha neler neler

Ne diyeyim Allah herkese bu laflari yutturur nasilsa
Hem cikolatakiz hem de diger yorumcuların

Son düzenleme:
ben bu insanla bi de konusarak evlendim.ikimizde üniversite okuyorduk.o zaman parası yoktu anlayamadım.suan bebegime bakınca o kadar uzuluyorum ki yavrumun ne gunahı vardı dıyorum

Asla ve asla geçmişe dönüp kahretme kendini insan geçmişiyle vardır ve o bebek sana Allahın bir lütfu sakın neden erken yaptım neden doğurdum deme onunda vakti öyleymiş kim bilir evladının hürmetine Rabbim ne kapılar açacak sana kendini üzme diyemem biliyorum çok üzülüyorsun ama asla geçmişin ve hele ki bebeğin için keşke deme

Masallah bazi arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan cilotakiz midir nedir ona giydiricem diye calisan bayanlari da ezmis durmus

Size hak veriyorum o tip yorumlar da cok cirkin.Calisan da calismayan da buyuk bir yuk omuzluyor.Calisan kadinlari ayrica taktir etmek lazim.Hem evin yuku hem de isin yuku,cok zor seyler bunlar.

Hanimefendinin korkunc yorumu karsisinda insanlar ne diyeceklerini sasirdilar sanirim.

Bu ara forumda ne çok sivri arkadaş türedi bilmem farkında mısınız?
Herkes bir yöne düşünür ama bir kişi farklı düşünür. Düşünmekle kalmaz, hakaret eder. Son zamanlarda hep bu var. Sadece bu üye değil, var 1-2 tane daha.
Bu kadar kadın düşmanı üyeyi nereden buluyoruz Kadınlar Kulubü olarak? Hiç tanımadığı birine bir insan neden düşmanıymış gibi davranır ki?
Yapmayın lütfen ya, yazık yani o kadın üzülse, ağlasa; gözünden akan bir damla yaşın hesabını veremezsiniz.
Her konunun altına "günah,sevap" yazmayı bilirsiniz, gerek olmasa bile, din iman dendiği zaman mangalda kül bırakmazsınız. Bir bunu mu hesap edemiyorsunuz?

Bu ara forumda ne çok sivri arkadaş türedi bilmem farkında mısınız?
Herkes bir yöne düşünür ama bir kişi farklı düşünür. Düşünmekle kalmaz, hakaret eder. Son zamanlarda hep bu var. Sadece bu üye değil, var 1-2 tane daha.
Bu kadar kadın düşmanı üyeyi nereden buluyoruz Kadınlar Kulubü olarak? Hiç tanımadığı birine bir insan neden düşmanıymış gibi davranır ki?
Yapmayın lütfen ya, yazık yani o kadın üzülse, ağlasa; gözünden akan bir damla yaşın hesabını veremezsiniz.
Her konunun altına "günah,sevap" yazmayı bilirsiniz, gerek olmasa bile, din iman dendiği zaman mangalda kül bırakmazsınız. Bir bunu mu hesap edemiyorsunuz?

ne kadar doğru cümleler.

burası normalde bir derdim var bölümü ama insanlar dert sahibi olup geri gidiyor.konu açtığına açacağına pişman ediliyor.daha yakın zamanda şahit oldum böyle bi konuya ki konu taciz konusuydu üstelik.ayrıca eskiden gerçekten sahte görünen konulara bu sahte yazardık şimdi alakasızlara bile fake yazılıyo sanki moda gibi.bi üyenin saçmalamanın dibine vurması konuyu ne hale getirdi,millet ona tepki duymaktan konu sahibine yazamadık ki.

bazılar da işte evdeki stresi gelip bura atıyor nasılsa tanşımıyoruz ya kalp kırmanın önemi yok diye düşünüyolar.

Size hak veriyorum o tip yorumlar da cok cirkin.Calisan da calismayan da buyuk bir yuk omuzluyor.Calisan kadinlari ayrica taktir etmek lazim.Hem evin yuku hem de isin yuku,cok zor seyler bunlar.

Hanimefendinin korkunc yorumu karsisinda insanlar ne diyeceklerini sasirdilar sanirim.

Ben calismak zorunda oldugum icin çalışıyorum
Inanin bu sozler beni oyle yaraladi kki
Bir de demisler ise gidip gelmede ne var evde cocuk bakmak daha zor
Hem iste milletin kahrini cek hem eve gel evinin isini yap
Cocundan ayri gecen zamani telafi etmeye calis
Bayanlar da boyle cumleler kursun
Erkeklerin anlamamsina sasirmamak lazim demek ki

Tabii bakiciya birakip gitmek kolay baba gibi aksamdan aksama

Çalışanları ezmek için demedim cnm bende çalışıyordum bıraktım sokak ağzıyla konuştuğu için yazdım yanlış anlaşılmasın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X