- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
yettim bacımmmmBiz geldik siz yoksunuz bacımm
eeee gene bizi geyik bölümüne almışlarrr noluyorrrr burdaaa yuvasız kuslar gıbı ordan oraya suruluyoruz
tememmm tememmm burdasınn bısıy yazmayınca dıdım baska konulara gırdı herhal
Topik bizi kaldıramadı ne olcak en sonunda ordan oraya savurdular bizi ağırlığımız var tabi ki
Nirelere giderim ben aşk olsun burda geyik varken.Zaten diğer konular belli cevaplarda belli nasılsınız bakalım bayan burcu hanım
yoksa bızı beğenmiyorlarmı biiizziiii nastik nop gibiiiii noplatıyorlarrrrrrrrrrrrrr:84:
nassı olayın su cumartesı gununde calışan bır zavallı olarak mesaimin bitmesini diliyorummmm:82:sennn
kim bize zincir vuracakmış şaşarımmmm
Ay yavrumm ben 2.80 uzanıyorum evde serin serinnnMisilleme yapmıyorum sakın yanlış anlama Taze bir işsiz olaraktan kaderimede ağlamayı ihmal etmiyorum tabe
dimi yaneeee vurun abalıyaaa emekçiyiz bizzzz eylem yarız sonna topik kapılatında:92::92::92:
enemmmmm oda var dımı yaw zaten bu ısın 2 cuuu b.k lu değnek
heytttt beeee bu arada niyetlimisinnnnSorma valla aynen öle bir durum sıkılıyorum ama napakk kaderrrrr kahpe kaderrrrrBu arada eylem varsa ben varım her daim emekçilerin yanındayız
ALLAH kabul etsın yafrummm ben ızıne ayrıldımmm kömür izinineEvettttttt sen
ALLAH kabul etsın yafrummm ben ızıne ayrıldımmm kömür izinine
Odda güselmiş bacımmm :):):):) ay bizden başka kimsecikler yok yafff
konu sahıbı eşini telef etti sanırımmmm ortalarda görünmüyo iftara kadar bırbırlerını yedıler sanırımmm 61 boyladılarrr