- 10 Aralık 2009
- 4.111
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
Vermeyın bu kadar gaz, arayacam sımdı buraya kadarmıs hayatım dıyecem o olacak, yıkman kurulmamıs yuvamı
Erımı sevıyom
bacım biz senle yakın vakitlerde evlenmişiz bizimki hala toz pembe kömürleşmedi gııı kömürleşmesin de geldi şimdi kocacık yanıma uğradı 5 dakika ofisine geçiyomuş 5 dakika bile gördüm yetti seviyom herifimi yaaa evlen bacım evlen çok güzel olucak herşeyy
bacım biz senle yakın vakitlerde evlenmişiz bizimki hala toz pembe kömürleşmedi gııı kömürleşmesin de geldi şimdi kocacık yanıma uğradı 5 dakika ofisine geçiyomuş 5 dakika bile gördüm yetti seviyom herifimi yaaa evlen bacım evlen çok güzel olucak herşeyy
ahhhh aşk evlilik çok güzel bişiii dinleme sen onları bacım...şimdi 5 dakika uğradı kocacık iş yerime ofisine geçiyomuş o bile yetti valla yüzümde güüller açtı seviyorum leyynnn
Valla roose gırgır yapıyoruz tabı kuzum...
Allah onları bızden ayrı komasın...
Ramazanda bulasmayalım yeter
Ay sesını ozledım...
Arayım barı...
Ama taktıklı davranıyorum once mesaj atıyorum ''askımm sınırlı degılsen arayım mı, sesını cok ozledım dee '' diyorum, yumusacık oluyor
Fenamıyım ne
ayyy ben eşime kurban olayım...işten beraber geliyoruz ben hasta oldugum için tutamıyorum oruç..o btün gün çok çalışıo hem de oruçlu ...ben yemek hazırlıycam gelmiş mutfağa aşkım ben de yardım edeyim sende bütün gün yoruldun diyor...maşallah deyin kocama:)
ayyy ben eşime kurban olayım...işten beraber geliyoruz ben hasta oldugum için tutamıyorum oruç..o btün gün çok çalışıo hem de oruçlu ...ben yemek hazırlıycam gelmiş mutfağa aşkım ben de yardım edeyim sende bütün gün yoruldun diyor...maşallah deyin kocama:)
Bak bak bakkkk bizde aynısını yapıyoruz valla hayatımm napıyosunn diyorum çalışıyorum derse cevap yazmıyorum iyiyim bebeğim sen napıyosun derse ben atağa geçiyorum aramıyosun sormuyosun diye akşam gelınce kuzu gıbı oluyo ozaman
Ah bızler ah...
Naz yapmak da cok guzel oluyor ama ya demi...
Oy maşallah, Allah nazardan saklasın...
Yalnız konu sahıbı bı gelecek hepımız erlerımızıovuyoruz sevıyoruz, sasıracak kadıncagız
meraba kızlar..4 yıllık evli bir bayanım..vede çalışıyorum..aksam eve gelince yemek yap ıvır zıvırla hayatım gecıyor..herkez gıbı..
eşimle normalde çok iyi anlasırız..ama bur ramazan ayı gırınce işin içine ...bu adam aynı bir van gölü canavarına dönüşüyor..beni terslemeler..kavga etmeler..özlliklede yemek için ..toplamda..iftara kadar gorstugumuz sure..1,5 saat 1,5saat içinde kavga edıyoruz..bulaasma bana dıyorum..sen bulasıyorsun dıyor..:95:gelıyor bır yerıme sakadan vuruyor..guya saka yapıyor ama canım acıyor..bu seferde ben ona vuruyorum..buyrun kavga sebebii:84:ramazan bıtene kadar bırbırımızı oldurmezsek iyidir...tavsıyelerınızı beklıyorum...
sigaradan olur şeker hastalığına meyli varsa, gizli şeker falan ondan olur
olur olurda bu ramazanda canavarlaşma nedense erkeklerde olur hep
meraba kızlar..4 yıllık evli bir bayanım..vede çalışıyorum..aksam eve gelince yemek yap ıvır zıvırla hayatım gecıyor..herkez gıbı..
eşimle normalde çok iyi anlasırız..ama bur ramazan ayı gırınce işin içine ...bu adam aynı bir van gölü canavarına dönüşüyor..beni terslemeler..kavga etmeler..özlliklede yemek için ..toplamda..iftara kadar gorstugumuz sure..1,5 saat 1,5saat içinde kavga edıyoruz..bulaasma bana dıyorum..sen bulasıyorsun dıyor..:95:gelıyor bır yerıme sakadan vuruyor..guya saka yapıyor ama canım acıyor..bu seferde ben ona vuruyorum..buyrun kavga sebebii:84:ramazan bıtene kadar bırbırımızı oldurmezsek iyidir...tavsıyelerınızı beklıyorum...