eşimin oruç başına vurdu..

durun bakem daha yeni evlisiniz..ben seneye ramazan görürüm sizi..herifleriniz..şimdi size melek yüzünü gösteriyor..

durun bakem daha yeni evlisiniz..ben seneye ramazan görürüm sizi..herifleriniz..şimdi size melek yüzünü gösteriyor..
llaaaa bu melek yuzuyseeee bennnn gerçeğini tahmin edemiyoommmm

Yeminle bacım biz evlilikten önce iş ortağı olmak istedim ondan her şey bizim için hahahahhaha

bilmem artıkın oarasınnnııııı yane 2 kişinin bildiği sır değildirrrr

bilmem artıkın oarasınnnııııı yane 2 kişinin bildiği sır değildirrrr[/QUOTE]

Ben bişe yapmadım,yapmadıkkk

kara para falan mı aklıyo yoksammmmm yoksammmmmm çamur ormannnn bilemiyommmm aklıma nuri alço ve malum sahneler geliyorrrr

Ben bişe yapmadım,yapmadıkkk

nayırrrrr yalan söylüyorsun yalannnnnn[/QUOTE]

Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nayırrrrr yalan söylüyorsun yalannnnnn

Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

dur bakalım kuzummm bu işi çzecezzz mobilyayla çamurun ne ilgisi var gözünü aççç bakyımmm ben sana dıyorumm boşannnnnnnn

nayırrrrr yalan söylüyorsun yalannnnnn

Aman allahım yoksa aldatılıyor muyum yardım edin kızlar acaba kocam beni aldatıyor mu bu çamur nerden geliyoorrrr hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

Bir teori yürütürsek boğuşma esnasında olabiler..:82:sen en iyisi boşan bacım.:83:.bu teredütle acabalarla evlilik yürümez.. bugun üstüne çamur bulaştıran yarın..yarın baska turlu bısey bulatırır ..

dur bakalım kuzummm bu işi çzecezzz mobilyayla çamurun ne ilgisi var gözünü aççç bakyımmm ben sana dıyorumm boşannnnnnnn[/QUOTE]

Benim kocam yapmaz öle şeyler ama birbirimizi çok seviyoruzz yardım edin çok şaşkınım napıyımmm allahımmmmm:84::84:

Bir teori yürütürsek boğuşma esnasında olabiler..:82:sen en iyisi boşan bacım.:83:.bu teredütle acabalarla evlilik yürümez.. bugun üstüne çamur bulaştıran yarın..yarın baska turlu bısey bulatırır ..[/QUOTE]

doğru sölüyorumm bu kadına kulak ver bugun çamurla gelir yarın kim bilirrrrr neyle gelirrr bak daha çoluk çocuk yokkeneee icabına bak derimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…