eşimin oruç başına vurdu..

Sağolun ya, ben burda toz pembe hayaller kurarken tepe üstü çaktınız betona

daha durr sende bir derdim var bolumune yazacaksın..bız onu geyık yapacaz..sen aglayacaksın bız gulecez..sen aglıyacaksın biz gülecez ...yasasın kotuluk

şu sezerciğin fılmınde bir şişko çocuk vardı alacam sipayı.. vuracam kırbaçı ..vuracam kırbaçı

Bacım şimdiden korkutma hele bi evlensin sonraaa

İlkbaşta herşey toz pembe sonrada kömür karası

Yapmayın etmeyın sevıyorum
Bize kıymayın

Ay ben onun taklıtını pek guzel yaparım ama replıgı eksık verdın, aynen soyle bak...

''oh yaaa, alıcak babam, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı, benım olacak sıpa ''

Ay ne kadaaaannn saf duygularla evlenmeyi bekliyor yavrum benimmm bebeğim bi evlen sonra gene konuşalım aşkk güzel şey vesselamm

bacım biz senle yakın vakitlerde evlenmişiz bizimki hala toz pembe kömürleşmedi gııı kömürleşmesin de geldi şimdi kocacık yanıma uğradı 5 dakika ofisine geçiyomuş 5 dakika bile gördüm yetti seviyom herifimi yaaa evlen bacım evlen çok güzel olucak herşeyy

Ay ne kadaaaannn saf duygularla evlenmeyi bekliyor yavrum benimmm bebeğim bi evlen sonra gene konuşalım aşkk güzel şey vesselamm

Vermeyın bu kadar gaz, arayacam sımdı buraya kadarmıs hayatım dıyecem o olacak, yıkman kurulmamıs yuvamı
Erımı sevıyom

Vermeyın bu kadar gaz, arayacam sımdı buraya kadarmıs hayatım dıyecem o olacak, yıkman kurulmamıs yuvamı
Erımı sevıyom

Tabi canım aşk güzel şeyyy sinirli falan ama napım genede erim beyim :):)Maksat muhabbet olsun bir söz varya savaşmayın sevişin bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…