- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
çakinin gelini ne ki yanında... fredinin kabusu oluyor hacı :82:
Sağolun ya, ben burda toz pembe hayaller kurarken tepe üstü çaktınız betona
daha durr sende bir derdim var bolumune yazacaksın..bız onu geyık yapacaz..sen aglayacaksın bız gulecez..sen aglıyacaksın biz gülecez ...yasasın kotuluk
şu sezerciğin fılmınde bir şişko çocuk vardı alacam sipayı.. vuracam kırbaçı ..vuracam kırbaçı
İlkbaşta herşey toz pembe sonrada kömür karası
daha durr sende bir derdim var bolumune yazacaksın..bız onu geyık yapacaz..sen aglayacaksın bız gulecez..sen aglıyacaksın biz gülecez ...yasasın kotuluk
şu sezerciğin fılmınde bir şişko çocuk vardı alacam sipayı.. vuracam kırbaçı ..vuracam kırbaçı
Bacım şimdiden korkutma hele bi evlensin sonraaa
Canlarım ben çıkıyorummmm mesai bitti yarın hepiniziiiii burda istiyom opuyorummmm
Yapmayın etmeyın sevıyorum
Bize kıymayın
Sen gülll gülllllllll görüşürüz
Canlarım ben çıkıyorummmm mesai bitti yarın hepiniziiiii burda istiyom opuyorummmm
Korkmuyom kıııı
Kaç yıldır beklıyoz bılıyon mu? Dovse de sovse de erımdır der kaderıme razı gelırım
Yapmayın etmeyın sevıyorum
Bize kıymayın
Sen gülll gülllllllll görüşürüz
Ben gulmuyom kı gozume soğan kactı
Ay o ağlayıncaydı...
Oruc basıma vurdu zannımca
Ay ne kadaaaannn saf duygularla evlenmeyi bekliyor yavrum benimmm bebeğim bi evlen sonra gene konuşalım aşkk güzel şey vesselamm
Ay ne kadaaaannn saf duygularla evlenmeyi bekliyor yavrum benimmm bebeğim bi evlen sonra gene konuşalım aşkk güzel şey vesselamm
Ben gulmuyom kı gozume soğan kactı
Ay o ağlayıncaydı...
Oruc basıma vurdu zannımca
bencede dur o soğanları evlendikten sonraya sakla gözüne kaçıcaklar daha
bacım biz senle yakın vakitlerde evlenmişiz bizimki hala toz pembe kömürleşmedi gııı kömürleşmesin de geldi şimdi kocacık yanıma uğradı 5 dakika ofisine geçiyomuş 5 dakika bile gördüm yetti seviyom herifimi yaaa evlen bacım evlen çok güzel olucak herşeyy