- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
heeee superr kutlu olsun canım hadı yenı topiğe odunlar ve eşleri bellşiyosssskaldıralımm kaldıralım bugünün şerefi bize ayrı bi güzell evlilik yıldönümümüz de bugün hediye olarakta kontör yükler şimdi bu kalas
heeee superr kutlu olsun canım hadı yenı topiğe odunlar ve eşleri bellşiyossss
ne mesajı yawww bu arad paris hamileymişşşş
adamlar normal davransa "bu neden normal davranıyo ,
jest yapsa bu neden şimdi jest yapıyo diye garip garip şeyler düşünmeye başlıyom artıkın...
peki osaman ramazn şerbetlerimizi kanatlı odunlara kalaslara ve tomruklara kaldırıyoruzzz
çok pardon yawwwweşleri bir odun olan butun bayanları topicikimize beklerız hade
cok pardon harf hatası olmussseşleri bir odun olan butun bayanları topisikimize beklerız hade
cok pardon harf hatası olmusss
gelsene lennnnevet galiba biri beni davet etti Odun eşli falan diyince bakayım istedim
meraba kızlar..4 yıllık evli bir bayanım..vede çalışıyorum..aksam eve gelince yemek yap ıvır zıvırla hayatım gecıyor..herkez gıbı..
eşimle normalde çok iyi anlasırız..ama bur ramazan ayı gırınce işin içine ...bu adam aynı bir van gölü canavarına dönüşüyor..beni terslemeler..kavga etmeler..özlliklede yemek için ..toplamda..iftara kadar gorstugumuz sure..1,5 saat 1,5saat içinde kavga edıyoruz..bulaasma bana dıyorum..sen bulasıyorsun dıyor..:95:gelıyor bır yerıme sakadan vuruyor..guya saka yapıyor ama canım acıyor..bu seferde ben ona vuruyorum..buyrun kavga sebebii:84:ramazan bıtene kadar bırbırımızı oldurmezsek iyidir...tavsıyelerınızı beklıyorum...
kısım yenı topik açtık dedım ya odunlar dıye oraya gellllBu arada kızlar iki gündür yoktum nasılsınız topik arkadaşlarım özledinizmi beni
bazı kişilerin bu oruç yüzünden heyheylerinin gelmesi olayına çok gülüyorum, bu kişiler aslında oruç tutmasalar daha bi sevaba girecekler, kalp kırdığın, sinirlerine hakim olamadığın, kendini terbiye edemediğin orucu ne yapayim ben..
böyle kendilerine hakim olamayan ve sağa sola saldıran kişilere ben "sen tutma günahı bana" diyorum
burcummmm ne güldüm yaa kanatlı odunnn haaaa güzel tabirrr kepelek benimkinede uygun dimi bu tabirr hadi burcumla aynı olmasın benimki kalas olsun
kısım yenı topik açtık dedım ya odunlar dıye oraya gellll
Evet şimdi anladııımmmm diyerek bir odunlukta ben yapayım kız