eşimin oruç başına vurdu..

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
38
meraba kızlar..4 yıllık evli bir bayanım..vede çalışıyorum..aksam eve gelince yemek yap ıvır zıvırla hayatım gecıyor..herkez gıbı..

eşimle normalde çok iyi anlasırız..ama bur ramazan ayı gırınce işin içine ...bu adam aynı bir van gölü canavarına dönüşüyor..beni terslemeler..kavga etmeler..özlliklede yemek için ..toplamda..iftara kadar gorstugumuz sure..1,5 saat 1,5saat içinde kavga edıyoruz..bulaasma bana dıyorum..sen bulasıyorsun dıyor..:95:gelıyor bır yerıme sakadan vuruyor..guya saka yapıyor ama canım acıyor..bu seferde ben ona vuruyorum..buyrun kavga sebebii:84:ramazan bıtene kadar bırbırımızı oldurmezsek iyidir... tavsıyelerınızı beklıyorum...

oruc tutup sevap kazanırken bırbırınızı dovup gunaha gireceksiniz yaaa bence ne söleylerse solesın duymazdan gel tınlama bı sure sonra vaz gececektır cevap vermemeye calış

oruc tutup sevap kazanırken bırbırınızı dovup gunaha gireceksiniz yaaa bence ne söleylerse solesın duymazdan gel tınlama bı sure sonra vaz gececektır cevap vermemeye calış

ayy onuda ben yapamıyorum işte..adetimin üstünden tam 2,5 ay gectı ben ondan daha sınırlıyım anlatıyorum..bana dıyor..ramazanda bana satasma..her gun kendıme soz verıyorum cvp vermeyecem dıye ama yok..tutamıyorum

Merhaba,

Eşin sigara içiyor mu ?

Yemekleri bir önceki geceden yapabilirsin..İşten gelince ya duşa girersen ya da biraz yatıp dinlenirsen iftara kadar pek görüşmemiş olursunuz İftardan 15 dk önce de kalkarsan yemekleri ısıtmaya ve masayı hazırlamaya yeter sanırım..

Aklıma başka bir çözüm gelmedi şuan için :26:

bu sene aç kalma süresi fazla ya ondandır ne derse tersleme "ya sabır" de geç napalım oruç bitene kadar dayanacaksın

aynen biz de 4 gün iftar yaptık beraber 3 ünde kavga ettik. sonuncusunda işten gelir gelmez iftar oldu da kavga etmeden yiyebildik

nasıl çözücez bilmiyorum mübarek ramazanda, sigara kullanıyor mu eşin?

sen aynı benım gibisin ben sana akıl verıyorumda kendı basıma suremıyorum ıste bende susamıyorum hazır cevap bi tipim pat yapıstıryorum ama sanırım artık bıraz akıllandım yavas yavas susuyorum onla ugrasmıyım dıye aman dıyorum kendı kednıme sımdı bısey dıycek ıs buyucek boşverrrr dıyorum

walla ben susamıyorum..o bana sus dıyor..dıoyorum bana soyleyecegıne kendın sus dıyorum..aayy varya hanı su küçük çocuklar nasıl kavga eder..oyuncagımı aldın dıye bırbırlerını ıtelerle..aynı onlar gıbıyız... ama onu cok sevıyorum yınede ..su ramazan bıtse hayırlısıyla...:80:

sigaradan olur şeker hastalığına meyli varsa, gizli şeker falan ondan olur

olur olurda bu ramazanda canavarlaşma nedense erkeklerde olur hep

bir arada sigarayı bırakmıstı..ozamanda oyleydı gerçi..ne illlet bişeymiş ya..

sigaranın diğer bir zararı sigara paketlerine yazmaları gerekiyor bu yazıyıda..

uzun süre içilmediği zaman sinir yapar.ve..eşinizle yumruklaşırsınız.....

ayyyy kendimi gördüm sankı bır benı mı anlattı orucun ılk gunu markete gıttık eşimle normalde melek gıbı olan şeytanın arka bacaga konumuna gectıı markette bagırıs cıgırıs gırla gıttı eve geldık annemlere yemek yemege vay efendım nıye evımıze gıtmıyoruz anam başaladı çene yapmaya ama sonuc sıgara içince eskı kocam gerı geldı oyyyy olsun kızlar sabredelım cabuk gecer inşallah bu ramazan

ah canııım bende aynı dertten muzdaripim eşim sigara içer ama sadece akşamları ve 1 tane...

yanı sigaradan değil onunkı açlıktan...

eşim açlığa pek dayanamaz sağolsun...

iftara kadar bana sataşıp duruyo vakıt geçsin diye geliyo başımdan aşağı su döküyo şakayla tokat atıyo bende karşılık verıyorum haydeee bu sefere evın hertarafında at gıbı koşturuyoz çocukta peşimizde:)

oda oyun yapıyo oda koşturuyo

bazen eşim hayret edıyo bana ben sey modundayım hanı bana olurda bır gun vurursa bende onu döverim modundayım biliyorum öle bi kavgaya girişirsek ALLAH korusunda en çok dayagı ben yıcem ama hiç olmazsa 2 tanede isabet ettiririm diye erkeklık tarslıyorum bı guluyo tıpıme mesela tartısrtığmız zaman sinip durmam o kapıyı kapatır gider kabadayı modunda kapıyı açarım ne var nevar ne istiyosun ne bağıryosun:82:derim bu şaşkoloz şaşkoloz bakar sonra gulmeye baslar...ammmaa bazen böle tatlı bitmez hep oyuzden biraz susmak lazım söle dusun susup kendını ezdırdığını değilde aman suna ne cevap vercem salla gıtsın dıye dusun boşver

insan ne kadar sinirleniyor..dimi saçma sapan yapılan şakalara özelliklede ramazanda..benimde eşim öyle işte seli oluyorum sabır allahım sabır dıyorum...bugun de kavga cıkacakmı acaba evde ..:18:

koy önüne bi kilo taze fasulye, otursun onu ayıklasın, hem vakti geçer hem yarının yemeği hazır olur

bakalım bugün ne olacak neden itişecegiz yine..

he bide mustakbel eşim bana dıyorkı bu sene dahamı cok kavga edıyoruz ne?

geçen sene evi terk ettim dışarda bir iki tur attım..gerı geldim :85:

ondan önceki sene yıne bunu bırakıp erkadasımın yanına gıttım..geri geldim..

bu sene daha evi terk etmedim ama daha var bakalım ramazanın bitimine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…