- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi OltadakiZil
heee sanırım herşey bı gunde yalan oldu yalannnn eee evlilik nassı gidiyor bakalım teze gelin
Nası gitsin yuvarlanıp gidiyoruzzzzzTecrübeyle sabitt
geldim geldim..dün hiç tartışmadık..tarihi bir gündü..
zati kendısıde oyle dıyor..bugun hıc tartısmadık ..
dedım vakıt kaybetme gel..hemen yumruklasalım..
geldim geldim..dün hiç tartışmadık..tarihi bir gündü..
zati kendısıde oyle dıyor..bugun hıc tartısmadık ..
dedım vakıt kaybetme gel..hemen yumruklasalım..
Biz bi ara hırlaştık sonra tatlıya bağlandı
kısss bız hıc yuvarlanmadık içimde ukte kaldııı bende haziranda evlendimmm bu arada 20.06.2010
bakkk olmadı ammaaa yawwww hem rıngı kursaydınnn rokyyy
Bizimde nikah tarihimiz 07.08.09 ama düğünümüz 06.11.10 da oldu yani yarın ikinci nikah yılımız hahaahah bu da yeni çıktı nikah yılı
konu neydııı ne hırlattı szıı
Biz bi ara hırlaştık sonra tatlıya bağlandı
pazartesiyeee bolll malzeme beklıyorum senden güzelimmm pazartesi dert bölümünde konunu görürüm artık eşim orucunu gözüme yumruk atarak açtıbugun nasipse erken gıdıyorum...evde fazlasıyla zaman gecırecegız..hem yarında var..ayvayı yedim ben:18:
aneeemm sen daha tecrubelisin osamannn kıs nıkah mı tazeledınız yoksammmm
Bacım bu geldi şimdi üstü çamurlu nerden bulduysa bu sıcakta çamuru git duş al dedim tamam dedi hala ortada dolanıyor öle hemen geçmiş tv başına sanki kaçıyor bende cinlendim saydım o sesini çıkarmadı daha çok saydım sen say ben duşa gidiyorum dedi
size ne oldu harbıden hacı ..seninkinindemi kafasına oruç vurdu yoksam...:82:
Bacım bu geldi şimdi üstü çamurlu nerden bulduysa bu sıcakta çamuru git duş al dedim tamam dedi hala ortada dolanıyor öle hemen geçmiş tv başına sanki kaçıyor bende cinlendim saydım o sesini çıkarmadı daha çok saydım sen say ben duşa gidiyorum dedi
hıııı hıııı hııııı dur külahım nerdeyok yavrum ya nikahı kıydık sadece sonra aynen nişanlılığa devam düğün tarihinden sonra anca evimize geçtik yanlış anlaşılmasın arada bişe yokk
hıııı hıııı hııııı dur külahım nerdeyok yavrum ya nikahı kıydık sadece sonra aynen nişanlılığa devam düğün tarihinden sonra anca evimize geçtik yanlış anlaşılmasın arada bişe yokk
hakkat bu mevsımde çamuru nerden bulmuş laaaa belgrat ormanlarına mı gıtmış yoksammmm