eşimin oruç başına vurdu..

Vermeyın bu kadar gaz, arayacam sımdı buraya kadarmıs hayatım dıyecem o olacak, yıkman kurulmamıs yuvamı :KK60:
Erımı sevıyom :KK69:

ahhhh aşk evlilik çok güzel bişiii dinleme sen onları bacım...şimdi 5 dakika uğradı kocacık iş yerime ofisine geçiyomuş o bile yetti valla yüzümde güüller açtı seviyorum leyynnn

bacım biz senle yakın vakitlerde evlenmişiz bizimki hala toz pembe kömürleşmedi gııı kömürleşmesin de geldi şimdi kocacık yanıma uğradı 5 dakika ofisine geçiyomuş 5 dakika bile gördüm yetti seviyom herifimi yaaa evlen bacım evlen çok güzel olucak herşeyy:KK16::KK16::KK16:

:KK69:
Ay ne guzel...
Evet ben evleneyım bı koşu :KK60:

bacım biz senle yakın vakitlerde evlenmişiz bizimki hala toz pembe kömürleşmedi gııı kömürleşmesin de geldi şimdi kocacık yanıma uğradı 5 dakika ofisine geçiyomuş 5 dakika bile gördüm yetti seviyom herifimi yaaa evlen bacım evlen çok güzel olucak herşeyy:KK16::KK16::KK16:

:KK69:
Ay ne guzel...
Evet ben evleneyım bı koşu :KK60:

ahhhh aşk evlilik çok güzel bişiii dinleme sen onları bacım...şimdi 5 dakika uğradı kocacık iş yerime ofisine geçiyomuş o bile yetti valla yüzümde güüller açtı seviyorum leyynnn

Bak bu bacı bende bir ay önde evlenmiş daha tecrübeli bacım sen onu dinle aydasu :21::21::21:

Valla roose gırgır yapıyoruz tabı kuzum...
Allah onları bızden ayrı komasın...

Ramazanda bulasmayalım yeter :KK60:
Ay sesını ozledım...
Arayım barı...
Ama taktıklı davranıyorum once mesaj atıyorum ''askımm sınırlı degılsen arayım mı, sesını cok ozledım dee '' diyorum, yumusacık oluyor :KK69:

Fenamıyım ne :KK23:

Valla roose gırgır yapıyoruz tabı kuzum...
Allah onları bızden ayrı komasın...

Ramazanda bulasmayalım yeter :KK60:
Ay sesını ozledım...
Arayım barı...
Ama taktıklı davranıyorum once mesaj atıyorum ''askımm sınırlı degılsen arayım mı, sesını cok ozledım dee '' diyorum, yumusacık oluyor :KK69:

Fenamıyım ne :KK23:

Bak bak bakkkk bizde aynısını yapıyoruz valla hayatımm napıyosunn diyorum çalışıyorum derse cevap yazmıyorum iyiyim bebeğim sen napıyosun derse ben atağa geçiyorum aramıyosun sormuyosun diye akşam gelınce kuzu gıbı oluyo ozaman :KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyy ben eşime kurban olayım...işten beraber geliyoruz ben hasta oldugum için tutamıyorum oruç..o btün gün çok çalışıo hem de oruçlu ...ben yemek hazırlıycam gelmiş mutfağa aşkım ben de yardım edeyim sende bütün gün yoruldun diyor...maşallah deyin kocama:):nazar:

ayyy ben eşime kurban olayım...işten beraber geliyoruz ben hasta oldugum için tutamıyorum oruç..o btün gün çok çalışıo hem de oruçlu ...ben yemek hazırlıycam gelmiş mutfağa aşkım ben de yardım edeyim sende bütün gün yoruldun diyor...maşallah deyin kocama:):nazar:

Ayy maşallahhh allah için benim kocamda yardım eder valla o konuda hakkını yemiyim şimcikk:21:

maşşallah benim canım da öyledir saolsun...

allah yokluklarını hissetirmesin inşallah
:nazar:

Bak bak bakkkk bizde aynısını yapıyoruz valla hayatımm napıyosunn diyorum çalışıyorum derse cevap yazmıyorum iyiyim bebeğim sen napıyosun derse ben atağa geçiyorum aramıyosun sormuyosun diye akşam gelınce kuzu gıbı oluyo ozaman :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ah bızler ah...
Naz yapmak da cok guzel oluyor ama ya demi...

Oy maşallah, Allah nazardan saklasın...

Yalnız konu sahıbı bı gelecek hepımız erlerımızı :KK1: ovuyoruz sevıyoruz, sasıracak kadıncagız :KK60:

Ah bızler ah...
Naz yapmak da cok guzel oluyor ama ya demi...

Oy maşallah, Allah nazardan saklasın...

Yalnız konu sahıbı bı gelecek hepımız erlerımızı :KK1: ovuyoruz sevıyoruz, sasıracak kadıncagız :KK60:

len gacılaar bana gıcıklıgınamı yapıyorsunuz. .siz eşinizi övün diyemi açtım ben bu konuyu:KK53:

nakres arkadaşım allah sabır versin işin zor ramazanda erkeklerin çoğu böyle oluyor bizde onları idare etmek zorund KALIYORUZ NE YAPACAKSIN SABIR

meraba kızlar..4 yıllık evli bir bayanım..vede çalışıyorum..aksam eve gelince yemek yap ıvır zıvırla hayatım gecıyor..herkez gıbı..

eşimle normalde çok iyi anlasırız..ama bur ramazan ayı gırınce işin içine ...bu adam aynı bir van gölü canavarına dönüşüyor..beni terslemeler..kavga etmeler..özlliklede yemek için ..toplamda..iftara kadar gorstugumuz sure..1,5 saat 1,5saat içinde kavga edıyoruz..bulaasma bana dıyorum..sen bulasıyorsun dıyor..:95:gelıyor bır yerıme sakadan vuruyor..guya saka yapıyor ama canım acıyor..bu seferde ben ona vuruyorum..buyrun kavga sebebii:84:ramazan bıtene kadar bırbırımızı oldurmezsek iyidir...:KK47: tavsıyelerınızı beklıyorum...

ayy çok komiksiniz yaa o sana vurunca sende ona vur ebe sensin de kaç:KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16::KK16:

orucun amacının aç kalmak olmadıgını anlatın eşinize öyleyse :KK1: sinirle,öfleyle tutmanın ne anlamı var ki ... zaten normalde iyi anlaşıyormuşsunuz sabredin öyleyse ne kaldı bitmesine şu mubarek ayın:KK1: bize de eşimle çok iyi geliyor bu ay terapi misali uslanıyoruz :KK1:

sigaradan olur şeker hastalığına meyli varsa, gizli şeker falan ondan olur

olur olurda bu ramazanda canavarlaşma nedense erkeklerde olur hep
:KK1::KK1:

Valla canavarlaşma sadece erkeklerde değil bende de oluyor ama gizli şekerim var cidden ondanmı ben böyle hep huysuz modundayım. Doktor bir tedavide vermedi ki.

meraba kızlar..4 yıllık evli bir bayanım..vede çalışıyorum..aksam eve gelince yemek yap ıvır zıvırla hayatım gecıyor..herkez gıbı..

eşimle normalde çok iyi anlasırız..ama bur ramazan ayı gırınce işin içine ...bu adam aynı bir van gölü canavarına dönüşüyor..beni terslemeler..kavga etmeler..özlliklede yemek için ..toplamda..iftara kadar gorstugumuz sure..1,5 saat 1,5saat içinde kavga edıyoruz..bulaasma bana dıyorum..sen bulasıyorsun dıyor..:95:gelıyor bır yerıme sakadan vuruyor..guya saka yapıyor ama canım acıyor..bu seferde ben ona vuruyorum..buyrun kavga sebebii:84:ramazan bıtene kadar bırbırımızı oldurmezsek iyidir...:KK47: tavsıyelerınızı beklıyorum...

hahhaa ilahi kız çok güldürdün beni adam aslında şaka yapmak istiyor sorun elinin ağır olması ve onun da kendi yaptığı yapılınca kaldıramaması..eynı eşim...o da bana el şakası yapar ama eli ağırdır anlamaz kızarım..kızdığıma güler çocuk ağzı ve sesi gibi beni taklit eder "acıdı napıyorsun "diyerek..ama dönüp ben de ona yapınca "el hareketinden hoşlanmam" der "sen niye yapıyosun o zaman" diye bazen ciddi ciddi kavga çıkar..yemek için kavgaya gelince babam da çok asabi olur çekilmez olur ufak bişeye parlar nikotin vurmuştur tepesine anneme acırım yazık kadın neler çeker..bazen annem gülerek alaya alır napsın öyle gülmezse de sıyırır heralde..sen de gül geç kendi kendine..boşver geçer canım Allah başka dert keder vermesin kavganız keşke hep el şakası için olsa başka büyük sebepleriniz dertleriniz olmasa dilerim..

X