Eşimin ortak olduğu şirket hk.

çok çirkin. ne yazsam bilemedim.
bir de ben kadının parası işe yetmez zaten gibi yapılmış buradaki yorumlara katılmıyorum. o para elbette çalışarak büyütülmüştür ancak o maya olmasa o iş nasıl olacaktı ?
bugün geldikleri noktada sizin payınız asla yadsınamaz ve bu yaklaşımı çok çirkin.
madem sizden esirgemeyecek boşanmış olsanız da o zaman neden bu yola gitti ?

Aslında nedenin bu olabileceği aklıma gelmişti. Fakat eşime hiç konduramamıştım. Konuşacağım fakat hayatımızda ne değişir ki? Dün oğlumuzla ilgili konuşurken dedi ki sadece sen kendin sanıyorsun değil mi oğlanı düşünen diye. Genellikle sorumsuzlukları olduğunu düşünüp söylediğim eşim oplanla ilgili konularada nasıl değişmiş olduğunu örneklerle anlattı ve empati kurmamı istedi.
Kendimi haksız çıkartıp onu haklı çıkartacağım nedenler arıyorum şimdi biliyor musun? Neden çünkü çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.
Ben mi ittim gerçekten bu duruma diye çünkü inanmak istemiyorum. Böyle biri değildi eşim yada dediğiniz gibi ben görememişim.
Boşanmak zaten benim için çok güçlü bir seçenekti bir süre önce. Psikiyatrik tedavi görüyorum iyiyie giderken bu atlattığımızı sandığım süreçte tekrar sorunlarım nüksetti. Öfkemi Kontrol edemiyorum. Şu aşamada kendimi boşanmanın pskolojik sürecini taşıyamayacak kadar tükenmiş hissediyorum.
Önceliğim kısa sürede önce dr ile görüşüp sonra pskolojik yardım almak olacak. Şu an çok sağlıklı karar veremeyecekmişim gibi hissediyorum

Konuyu okurken bosanma konusu gecince aklima gelmisti sizden mal kacirmak icin esinizin dusuk hisse aldigi.esiniz simdi kiviriyor ama tek derdi size mal yedirmemekmis kusura bakmayin.zor bir durum esinizle ne yaparsiniz bilemem ama cocugunuzun hakki icin kesinlikle duzeltilmesini isteyin bu haksizligin.esiniz de o cok guvendigi kardesinden babasindan kazigi yedi mi akli basina gelir.

Esınızın aılesınınınde bundan haberı var oyleyse Cok cırkın olmus evet ama bosanmayacaksnız keske o asamaya gelmeseydınız , sanırım bende olsam bu sekılde davranırım uzgunum

Bilemiyorum. Dün aslında 40+40+20 olarak kurulmasını planladıklarını söyledi. Fakat eşimin şahıs işletmesi 2021 yılına kadar faaliyet göstermek zorunda. Payının yüksek olmasının diğer işletmede devam ettiği için vergisel anlamda zararlarına olacağını söylemiş muhasebecisi. Çok sorgulamadım zaten çok umrumda değil yani .
Dünya malı onun olsun. Ben oğluma yeterim

Esınızın aılesınınınde bundan haberı var oyleyse Cok cırkın olmus evet ama bosanmayacaksnız keske o asamaya gelmeseydınız , sanırım bende olsam bu sekılde davranırım uzgunum
En kızdığım noktalardan birisi o cutemom. 8 yıllık evlilik hayatında ilk defa bu noktaya geldik. Daha önce benim zaman zaman bu fikirlerim olmasına rağmen babamı ezmemek için hiç dillendirmemiştim. Fakat bu sefer cidden tüm köprüleri yakmıştım. Ama olmadı. Yola çıkarken neyle karşılaşacağını bilemiyorsun maalesef. Tecrübe ettiğim bir şey değildi ki.
Ya beni kpederim ve ailesi gözünde düşürmüş olduğu durumu düşündükçe deliriyorum asıl.
Ne desem boş aslında.
Daha neler göreceğiz demekle yeyiniyorum

Nasıl toparlamayı dusunuyormus suanda esın? Aılesının gozundekı durumu zaten hıc dusunme yorma kendını

Nasıl toparlamayı dusunuyormus suanda esın? Aılesının gozundekı durumu zaten hıc dusunme yorma kendını
Oğlanın ağlaması ve uyku vakti gelince konu yarım kaldı. Gece yatakta tekrar konuyu açtım, şu an uyumak istiyorum sadece konuşmak istemiyorum dedi (işe sabah 5 de gitmesi lazımdı) gece msj attım sabah görsün diye bu konu böyle kapanacak bit konu değil daha üzerinde konuşacağız es geçme diye.
Bu akşam bir konser planımız vardı. Fırsat bulursam oraya gidip gelirken konuşmayı planlıyorum.
Zaten eşimin ailesiyle de konuşacağım konuyu en kısa sürede.
Ben çocuğuma gelecek sağlayabilmek için 3.5 aylıkken bıraktım oğlumu işe başladım.
Birine minnetim olsa (babası dedesi bile olsa) oturur evde oğluma gelecek sağlasınlar diye beklerdim.

Şunuda üzülerek söylüyorum ama eşinizin o zamanki şiddetli boşanmayalım tavrıda bu yüzdenmiş büyük ihtimalle, şirketleşme süreci tamalansın , mallar şirkete geçsin diye, büyük ihtimalle hukuki destekte almışlar. Yani ilerde bu talebinize bu kadar alltan alır bir şekilde vazgeçirmeye uğraşacağını da sanmıyorum. İnsan hayatta bazı şeylerin önüne geçemiyor, eskilerin bir lafı var bir adamın karakterini en iyi para ölçer diye, eşinizde de öyle olmuş, şimdi madem artık olan olmuş sizde eşiniz gibi davranacaksınız size tavsiyem bir banka kasanız olsun ve tüm birikinizi zinet ( bilezik cumhuriyet gibi)olarak orada tutun, eşiniz bilmesin. Evin ve sizin tüm masraflarınızı eşinize bırakın madem bunu sizden mal kaçırmak için yapmamış göstersin. Ayrıca sermaye verdiğiniz paranın bu günkü ederinide size versin, zira o şirkette hiç emeği olmayan kardeşe düşen hisse size düşmemiş. Bu aklı kolay kolay hiç kimseye vermem ama malesefki eşiniz gibi adamlara başka türlüsü yaramıyor.

Son düzenleme:
Eşine göre toparlanacak bir durum yok ki.

Konu sahibi sen bendenmal kaçırdın dese bile inkar eder üste çıkar kadını da paragöz olmakla suçlar.

Allahım kime güveneceğiz kocalar bile böyleyse aile kurumu evlilik bunların hep artık içi boşaldı.

Kp karısının üzerine şirket açarken, kocanız sizi düşünmedi. Çünkü erkeklerin en iyisi bile karısına ve çocuğuna mal vermek istemiyor.
Bu genellemeye kendi eşim de dahil.
Siz boşanma aşamasına gelmemiş olsaydınız da bu basiretsiz kocanız yine babam kardeşim diye tüm hisseleri onlara verirdi. Çünkü akıllı olsa "baba tamam karım boşanmaya kalktı da senin karın da seni boşarsa, tüm mala mülke konarsa, kardeşim de aynı duruma düşerse ne olacak?" Diye soramayacak kadar ezik veya basiretsiz.

Eşinizin ailesi ile konuşmanızda ortalığı karıştırmaktan, ilerde olası bir boşanma davasında sizin aleyhinize delil olmaktan başka işe yaramaz, zaten sizi anlayacak yapıda olsalar oğullarına bunu yaptırmazlardı. Hem kimse bedava gelen maldan öyle kolay vazgeçmez. Boşuna hem sinirinizi yıpratıp hemde ilerde sizi zor durumda bırakacak şeyler yapmayın

Boşuna demiyorlr akraba, Aile ile ne kadar iyi olursa olsun ticaret yapma diye.. Sonunda mutlaka haksızlık oluyor , KArdeş baba vs oldugu içinde genelde göz yumulur ikna edilir duygu sömürüsü ile olan oluyor..
Bence bu durumu eşinizle bir oturup enine boyuna konusun.. Madem kp vs aranız ii ona da sorun ..

Aynısını düşündüm. Elimde tüm tarih detayları mevcut bu süreçle ilgili. Çalıştığım şirketteki mali müşavir ile de görüştüm kurulum işlemleri 1 günde tamamlanıyormuş.
Zaten ne altınım ne incim ne hesabım bilmez eşim.
Şimdi para isteme mevzusunu yapar isem o haklı çıkacak. Ki bir kaç sefer istemiştim. Benim olan herşey senin demişti.
Şaka gibi...

Bence bir avukata danışın. Mal kaçırma kanıtlanabilir bir süreç benim bildiğim. En azından ne olur ne olmaz bunu öğrenirsiniz. Yıkılan güvene bir şey diyemem... yazık etmiş eşiniz.

İyi insan olmaktan yoruldum. Yıllarca iyi oldum. 2 kayınvalide 1 kayınpeder idare edeceğim diye 40 takla attım.
Yaptıysam da kötülüğümü eşime yaptım. Ne kpeder ve ailesine ne asıl kayınvalideye saygısızlık etmedim.
Namussuzluğum yok, yalanım yok iyi olmayıvereyim ben de bundan sonra.

Bence siz bundan sonra bir adım atarken kırk kere düşünmelisiniz. Size karşı dürüst oynamamış hiç kimse. Ve sanmayın ki oynayacaklar. O yüzden artık biraz strateji lütfen. İşin ucunda oğlunuz var çünkü. Duygusal davranmamanız gerekli diye düşünüyorum. Siz bu işleri bilmiyorsunuz yabancısısınız ama onlar çok hakim. Profesyonel destek alın hukuki olarak bence.

Siz haklısınız. Ama bir konu var sonra izah edeceğim dediği konu ne acaba? Onu da öğrenin ona göre davranın. Ben bir buçuk ay sizden gizlenmesinden rahatsız oldum. Niye anlatmamış, o konu yüzünden mi anlatmamış. Neyse siz önce konuyu öğrenin sonra düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…