Eşimin ortak olduğu şirket hk.

Kesinlikle hukuki yardım almış, çünkü eşiniz şirketleşmede mal varlığım bu kadarına yetti diye savunma yapabilir. Hisse de aldığı için kötü niyetli hareket ettiğini ispatlamak çok zor zira, malın yerine hisse gelmiş gibi görünüyor, zaten edinilmiş mallara katılma rejimi sadece alacak hakkı sağlayan bir hak ve boşanma davasının açıldığı tarih esas alınıyor. Önceki işlemler ticari işlem sayılıyor özünde.

Sanırım bu konuştuğumuz konu genel hatlarıyla.

eşiniz baya baya kandırılmış gibi ama bilemedim

Konusahibi dünya malıyla işi olmaz benim eşimin derken ne kadar mal mülk düşkünü olduklarını görmüşsünüzdür umarım. Kayınpeder ve kayınvalide tayfasına da bu kadar kıymet vermeyin hepsi aynı yolun yolcusu ve bile isteye bu sürece girmişler,yazık ki çok yazık. Her karar düşüne taşına yavaş yavaş alınmış. Düşündüğünüzden çok daha tehlikeliler belli ki

Hala öyle olduğuna inanmak istemiyorum. Dün eşim aynı şeyi tekrar söyledi aile içinde bunların lafının yapılmasını sevmiyorum olsa ne olmasa ne diye söyledi. İçim hala kendimi suçlamak istiyor. Çünkü kendimi suçlarsam bununla daha kolay baş edeceğim.
Zaman diyorum

Öncelikle psikiyatristimden randevu almam lazım. En kötüsü geliyor aklıma olası bir boşanma durumunda tedavi sürecim ve raporlu ilaçlarım karşıma nasıl çıkar. Sonrasında bir avukat ile durumu detaylıca değerlendireceğim.

Aile içinde lütfen para konusu geçmesin fakat tüm para kardeşimin ve babamın olsun Sizi ne de güzel manipüle ediyor..

Sahibi olduğumuz bi araba bi ev var ikisi de benim üzerime. Olası boşanma durumunda mağdur olacak olan kadındır madem ikimizde de olması bişey farketmiyor bende dursun ,çoluk çocukla ben seninle değil sen benimle uğraş dedim eşime. Sen benden yarısını almaya çalış mesela. Lütfen konusahibi bundan sonra daha çok dikkat edin.

İşin kötüsü hakkınızı aramanız paragözlülük olacak, eşiniz bu şekilde manipüle etmeye çalışacak sizi, buna izin vermeyin.

Başka bir üyede yazmıştı, boşanmaya ısrarla karşı çıkmasının sebebi bile olabilir sonrasında yaptığı şey bu düşünceyi destekliyor çünkü.

Cidden üzüldüm eşinizin si düşürdüğü duruma, kendinizi ve oğlunuzu düşünerek adım atın bundan sonra. Eşini güvenilir bir eş değil ne yazık ki.

Çok güvendiğim bir arkadaşımızla (ailecek görüştüğümüz erkek) ve başka güvendiğim bir ablamla konuştum konuyu. Her ikisi de eşimin tarafından bakıldığında onun da haklı tarafları olduğunu söyledi.
Her ikisi de kötü tarafını benim gibi eşime yakıştıramıyorlar.
Bugün olur ise tekrar etraflıca konuşacağım konuyu.
Dediğiniz gibi konu hep benim paragözlüğüme gelecek maaleaef

Ya inanın çok üzüldüm durumunuza. Uğradığımız haksız tavra, emeğinize, iyi niyetinize.
Allah yardımcınız olsun, içinize ferahlık versin demeye geldim.

Ya inanın çok üzüldüm durumunuza. Uğradığımız haksız tavra, emeğinize, iyi niyetinize.
Allah yardımcınız olsun, içinize ferahlık versin demeye geldim.
Allah razı olsun. Bu kadar iyi olmaktan gerçekten çok yoruldum. İyi olayım, erdemli olayım, çocuğuma ancak böyle örnek olabilirim diyordum

Para uğruna boşanılmaz üstüne en azından evi yapsın şirket batarsa ev kalsın en azından

Bence sizde hak talep edin

Sizi sevıp sayıyorlarsa ve dınlıyorlarsa hep bır aradayken konus kp le haksızlık yanı hakkını ıste durumun ıyı olabılır ama ılerısı var bunun ve cocugun var herseyden cok emegınız var gunlerce esını gormemıssın esın sabahlara kadar calısmıs nıye boyle bı haksızlıga gelesınızkı

Para uğruna boşanılmaz üstüne en azından evi yapsın şirket batarsa ev kalsın en azından
Evimiz yok.
Evimiz yok, kiracıyız. Zaten benim derdim ev araba değil. Bugün bizim şartlarımızda işletmemiz gayet iyi konumda. 10 tane aileye ekmek sağlıyor, bunun haricinde 5 tane şubesi var. (İşletmecisi biz değiliz)
Biz anadoludayız. İstanbuldan ortaklık teklifi aldılar yakın zamanda . Onun prosesi yapılıyor şu an.
Benim tek gözettiğim oğlumun geleceği.

Konusahibi o zaman şöyle yapın oğlunuz için bir ev aldırın artı sizin yerinize 4. hissedar oğlunuz olsun. Oğlunuza da bi yüzde 15 hisse versinler. Ayrıca ısrarla neden parada pulda gözüm yok diyorsunuz o kısmı anlamıyorum. Tabi ki parada pulda gözünüz olmalı başkasının malını gaspetmek gibi birşey değil ki bu. Belirli bi hayat standardı için evet malda mülkte gözüm var çünkü ben enayi değilim kendi hakkımı gözetirim deyin lütfen. Önce bu cümleyi yüksek sesle söyleyin ve kabul edin.

Çok fena psikolojik şiddet görüyorsunuz burda bile sürekli paragöz olmadığınızı anlatıyorsunuz. Çok yazık .

Kardeşi evlense ne olacakmış peki?
Bilemedim çok yaralayıcı,resmen mal kaçırmış, eşinden,çocuğundan.
Boşansanız dahi haklarınızı verse ne olurdu ki yani,en nihayetinde çocuk var ortada.
Ondan da kaçırıyor bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…