Eşimin öfkesi ve benim sindirilmişliğim. yardım edin

bu adam ilk mal dediğinde tepki verseydiniz hemen canım cicimle yumuşamasaydınız böyle olmazdı. hala geç değil bence kararlı bir şekilde terkedilebileceğini gösterirseniz toparlama ihtimaliniz var. ama blöf değil, cidden gidin. blöf yapıp yemeyince tekrar orda olmak en acizce hareket...
Vicdansız adam yani böyle birini tekrar kazanmaya gerek var mı bilmiyorum.İçinde ezebileceği kişiyi bu kadar ezme potansiyeli olan bir adam sevilmeyi saygı duyulmayı haketmiyodur.

Sen ise başla tekrardan , tavırları biraz olsun değişir . Tüp bebek vs durumu yok ise gebelikte te calisabilirsin hem spor olur. Sanada iyi gelir çalışmak . Bazı erkekler vardır hatalı da olsa sindirmeye çalışır .. Sen dirayetli olup , dogrularinda ısrarcı olmaya devam et . Hiç bi zaman neyse deme , başka türlü duzeltemezsn. .

Bu Tarz davranışlara maruz kalmak zamanla insanda özgüven eksikliğine yol açıyor .hakarete uğrarken yada kavga ederken karsindaki seni öyle bir sindiriyor öyle bir inandırıyor ki hakliligindan da zekândan kendin şüphe eder hale geliyorsun git gide içe dönüyorsun ve kavga çıkmasın diye ip üstünde yürür gibi hata yapmaktan korkuyorsun ben bunları yaşadım yaşadıklarım senin yaşadıklarına çok benziyordu ama senin ki benimkini bile aşmış durumda.ben hakarete uğradığım zaman karşılık verince olay acayip büyüyordu. Ve artık ben olaylardan sonra günlerce konuşmamaya ayrı yatmaya başlamıştım öyle olunca eski eşim biraz kendini torpuledi ama tam anlamıyla davranışları bitirmedi bi kere korkudan alttan aldıkça daha çok üstüne gelir.ailenle ilgili düşünceleri de değişmez büyük bi ihtimalle ailenle olan ilişkilerinizi kıskanıyor .benimki de bana eziksin değer görmüyorsun hizmetçi gibisin derdi neyse anlatmakla bitmez düzeleceğini sanmıyorum bence çocuk işini ertele bu narsist adami daha fazla tepene çıkarma

Kaç yıldır birlikteymişsiniz, değişmeyeceğine inanmanız için bu kadar sene size kanıt olamadıysa, hiçbir şey olamaz.
Eşinizde karakter yoksunluğu var. Küfürbazlık, saygısızlık, terbiyesizlik karşınızdaki insana göre değişen bir şey değildir, karakterinizle alakalıdır. Böyle bir adama katlanma sebebiniz nedir? Yani insanca muamele bile görmüyorsunuz. Böyle bir evliliğin size faydası nedir? Bu erkek müsveddesi size ne verebilir? Hiçbir şey bence.

Sen bu adamı boşamak yerine çocuk mu istiyorsun.

kendi hep sevdiğini söylüyor, çocuk hayali kuruyo sürekli..
bende narsist olduğunu düşünüyodum aşağılık kompleksinin ne olduğunu bilmiyorum, çok yaygın kullandığımız için o sözcüğü aslında ruhsal hastalık olduğunu bile bilmiyodum...

ne zaman konuşsam bana önce sen değiş sonra ben değişicem diyo. ben değişir,akıllı olgun davranırsam oda küfür hakaret etmeyecekmiş zaten otomatik olarak. yani sorumluluk almıyo herşeyi benim üstüme yıkıyo. o yüzden kendi çabasıda yok. oysaki bugün örneğin ne haketmiş olabilirmki direk size olayı anlattım yani.
hatta bi kaç gün önce kavga ettiğimizde iki seçeneğin var biri S***** G** (Defol) ailen sana köpek kulubesi verir anca dedi ikinciside bendede hata var diyip hatalarını düzelt sonra bak .

bendeki hatalar insani hatalar, kaldıki bu kadar psikolojik şiddete normal bile bence. ama kendini mükemmel gördüğü için bunları görmesi mümkün olmadı hiç. bide hep aklımızı kıyaslıyo. bende neredeyse aptal olduğuma inanıcam.
severek isteyerek evlendik. baya çok isteyerek evlendi hemde daha önce ben evlenmem diyoken. Ailesi bile çok şaşırmıştı o yüzden. nası bu kadar değersizleştim gözünde. bende inanamıyorum geçmişi düşününce..

kendime olan saygımı kaybettim günden güne haklısınız. ne yapıcağımı nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum.

Hersey bir yana da anneniz hastayken ben iklimi bile kipirdatmam diyen sözde es ten bırakın es insan bile olmaz. Siz de herhalde yan gelip yatıyorum ne dese önemsiz deyip böyle bir yaşam secmissiniz. Terkedin pisligi bu kadar da gurursuzluk yapmayın. Öyle bir tekmeyle onu terkederdim ki hayatının tekme sini yemiş olurdu!

"hatta bi kaç gün önce kavga ettiğimizde iki seçeneğin var biri S***** G** (Defol) ailen sana köpek kulubesi verir anca dedi ikinciside bendede hata var diyip hatalarını düzelt sonra bak ."

Size bu lafı söyledi ve siz ona ragmen o evde mi kaldınız gercekten, nasil izin veriyorsunuz sizi bu kadar küçük düşürmesine, bence bir silkelenip kendinize gelin, psikloğa gidin ilk önce ve eşiniz de ya tedavi olsun olmazsa da psikolojinizi bu kadar bozan, sizi aşağıya çeken bu adama tahammül etmeyin daha fazla

Kafasına indirin bi vazoyu, ne ağzınızı yoruyorsunuz ya. Ben istesem de cevap veremem, terbiyesizliğe bak. Laf mı yetişir bu adama? Vurun kafaya atın evden, değiştirin kilidi. Baktınız bağırıyor çağırın polisi. Boşanın gitsin. Değişecek ne olabilir ki, ne umuyorsunuz?

Adam ana avrat düz gidiyor size farkında mısınız?+18 küfürler mi etmesi lazım illa
Dunkof munkof ne demek ya?İndirrim kafasına bisey görür dunkofu.
Bu adama çocuk mocuk yapmayın.
Bildiğin sığır bu!

kaybetme korkusu yok, veya bana yok gibi davranarak daha güçlü göstermek istiyo kendini.
kendimden çok ailem için duyduklarım beni endişelendiriyo, ileride neler duyarım kimbilir diyerek..

4 senedir evliyiz evlendiğimizden beri aynı. sinirlenmediği zamanlar iyi gayet aşkım canım cicim evinde işinde gücünde eğlenceli. ama sinirlendiği zamanlar bana bir hiç muamelesi yapan beni aşağılayan bir insan. ve o sinirlendiği şey herşey olabilir, ağzının ayarı yok, gerildimi hemen kabalaşır. içimde hala sevgi var ilişkiyi yürütecek kadar ama günden güne azalan hayat enerjim var aynı zamanda. ne zaman ve nasıl kestirip atmam gerekiyo bilemiyorum. hep bi pişmanlık suçluluk duyacakmışım gibi geliyo.

Alamancı değil aslında. ama o kelimeyi sıkça kullanır..
anlattıkların gibi benimde yaşadıklarım, başından itibaren büyülenmişçesine davranıyorum ve kendimi çok sindirilmiş ve güçsüz hissediyorum. bide bu bi döngü, kavga olmayınca güzel geçen zamanlarımızda baştan güvenmeye inanmaya başlıyorum sonra her seferinde yıkıma uğruyorum. o inanma güvenme sürecindede hep düzelir belki değişir mutlu oluruz diye düşünüyorum. sonra hüsran yine hakaret aşağılama.... ne yapsam suçta bende oluyo bende kendimi suçlar oldum artık.. nası bitireceğimi napıcağimi bilmiyorum kendimi suçlamadan yeni yol nası çizicem..
bide eşim ilk başlarda çok ilgili çok iyiydi nişanlandıktan bir süre sonra değişti yavaş yavaş hatta en çok evlendikten sonra değişti o beni el üstünde tutan değer veren insan gitti yerine benim hatamı gözeten sürekli kendiyle beni kıyaslayan ve altta kalmamı isteyen bi adam geldi. günden güne küfürlerin derecesi arttı... bi şekilde alıştım bu muameleye malesef kendimi kurtarmak için yada ne yapmam gerekiyosa acı gerçeklerle yüzleşmem gerekiyo o yüzden konu açtım buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…