seni o kadar iyi anlıyorum ki ben anlatsam bu kadar olurdu. Bir uzman teşhis koymuş ama benim eski sevgilimle ilgili fikrim bipolar olduğu. mutluyken inanılmaz mutluyuz, bana ne kadar aşık olduğundan eminim, öyle anlarda dünyanın en mutlu kadını oluyordum hayatım boyunca hiç böyle aşık hissetmedim ama kavgalıyken o adamın içine sanki şeytan giriyordu. kullandığı kelimeleri bir duysan tanımadığın halde kızım sen salak misin dersin, daha ilk seferde neden bırakmadın diye. Her seferinde en tepeden düşmüş gibi oldum ama sonra ayrı kaldığımızda bunları unutup onu özlemeye başladım ve o beni yine en tepeye çıkarıp yine aşağı bıraktı. Bu kısır döngü sonu gelmez bir hal alınca anladım. şükürler olsun artık onu sevmiyorum. ama üzerimde bıraktığı enerji düşüklüğünü tarif edemem. ozguvenimin ayarıyla oynadı.
gerçekten o hayatimdayken, mutluyken her şey çok iyi gidiyordu bana inanılmaz şans getirdiğini söyleyebilirim ama hayatımdan her çıkışında bir sürü şey ters gitmeye başladı. Yani onsuzluğa her alışmaya başladığımda, beni ona sanki uyuşturucu bağımlısı biri gibi ihtiyaç duyuracak şeyler oldu. burada böyle şeyler konuşmak istemiyorum ama büyü mü yaptı diye bile düşündüm. yaşadıklarıma tanık olan kız, erkek farketmeksizin bütün arkadaşlarımin yorumu bu oldu. Yani böyle şeylere inanmayan bir arkadaşım bile bu adamda başka bir şey var kötü bi enerji, normal olmayan başka şeyler sanki demişti. Stockholm sendromu diye bir şey var, resmen o haldeydim. Şu an hala peşimi bırakmış değil, uzakta da olsa takip ediyor. numaramı değiştirip her şeyi kapatmak istiyorum ama bi taraftan da öyle daha fazla tedirgin olacağım için yapmıyorum. diğer türlü bir anda karşıma çıkma fikri beni korkutuyor. Bana ulaşırsa bir şekilde idare edip ne yapacağımı düşünme fırsatım olur diye yapmıyorum.
senin durumun çok daha zor, bu adamla aynı evi paylaşıyorsun. Allah yardımcın olsun ama buraya gelip bu konuyu açtığında sana yaptığımız yorumlar bile Allah'in sana yardımcı olduğunu gösterir aslında görmesini bilene. Ben yaşadıklarımı ve artık ondan nasıl koptuğumu, bu yaşadığın şeyin kesinlikle aşk olmadığını yazıyorum sana birinci elden. okuma fırsatım olmadı ama eminim çok güzel yorumlar yazmışlardir, çok güzel yol gösterenler olmuştur. bu adam hasta ve onunla geçirdiğin her gün sen de hastalaniyorsun. benimkinin yüzüne söyledim hasta olduğunu, annesine bile söyledim. annesi kabul etmedi, bilmiyorum belki de konduramadi evlat sonuçta ama o kabul etti. doktora gitmeyi bile kabul etti tabi benim onunla uğraşacak sevgim kalmadı.
bir anda kopman çok zor ama bu yaşadığın şey sevgi asla değil, aşk da değil ama zaten aşk da olsa asla sevgiye dönüşmeyecek geçici bir duygu olduğuna emin ol. o adamın iyileşmesini bekleme, sen kendini iyiletirmeye odaklan, şu an bağımlı gibi davranan sensin. eroin bağımlılığı gibi düşün. Her geçen gün kendine bu adamın igrenc küfürlerini enjekte ediyorsun. halbuki ona ulaşacak imkanım olmasa, yani o artık hayatında olmasa ruhun günden güne arınmaya başlayacak. Bir önceki mesajimda dediğim gibi su an tek düşüncen, "bu adamdan nasıl kurtulurum? olsun ve yolunu bu düşünceye göre çizmeye başla.