Görüşmüyorum gitmiyorum. Eşime de diyorum çok istiyorlarsa onlar gelsinler. Onlar da gelmiyorlar zaten. İşte herkesin annesi kendine melekte yine de insan annesinin olumsuz bazı özelliklerini de bilir. Yalan söyleyemem. Beni onlara karşı korudu. Yeni evlenmiştik. Beni kv ye bıraktı eşim bir gün. Baktım benimle konuşmuyor. Başka işlerle uğraşıyor. Bende eşime dedim annen benimle konuşmuyor gel beni al yoksa ben çıkıp gidicem diye. Geldi hemen annesine sordu yok bişey oğlum dedi eşime. Konu da ne söylim hemen üvey kızıma ders çalış yoksa babana söylerim demişim. Ben torununu oğluna şikayet etmişim. 2 günde hemen üvey anne olmuşum. Konu bu. Eşim de dedi madem karımı istemiyorsunuz bende sizi istemiyorum hadi kalk gidiyoruz dedi Bana annesine de benim eşim kızımı asla bir kez şikayet etmedi asıl şikayet efen halası yani senin kızın. Git kendi kızına küs o zaman dedi. Yani böyle şeyler yaşandı bir kaç kez. O da hemen oğlumu bize düşman ettin falan dedi bana bende eşime annesinin yanında dedim istersen ayrılalım istersen annenle kal ben aranıza girmem diye. Kv dem heh işte böyle ol dedi. Eşim de benim eşimdir isteseniz de bu istemeseniz de demişti. Yani onlar biz senin karını sevmiyoruz isteniyoruz diyemezler açıkça ona karşı beni kötüleyemezler buna izin vermez eşim. Ama tabi alttan alttan az yapmadılar. O yüzden uzak duruyorumKocanız sizi savunuyorsa sizi seviyordur. Kayınvalideniz olacak o melun dan bahsetmek dahi istemiyorum. Biraz zaman tanıyın lütfen. Ama o kayinvalideyi yerinizde olsam bı güzel benzetirdim.