Eşimin öfke patlamaları

Sürekli ona nasihat vermekten bıktım. Hep psikolog gibi onunla konuşuyorum. Pişman olup oturup beni dinliyor haklısın diyor özür diliyor. Ama dediğiniz gibi fazla sürmüyor saçma sapan bir sebepten yine nüksediyor. Yani bu yeni değil bence. Oldum olası demek ki böyleymiş. Ama ailesi demek ki tedavi ettirememiş ya da umursamamışlar

Konuştum zaten kendisi söyledi akşam da ben yine konuştum. Açıkçası ben onu ikna etmek için benim de terapiye ihtiyacım var demem ona. Gerçekten ihtiyacım olursa bunu söylerim. Çünkü suçlu çünkü bu ilk değil. Artık farkında olup bir adım atması gerekiyor. Doktora gitmezsen bu hareketlerine bir son vermezsen evliliğimiz bitecek dedim beni kaybedeceksin dedim. Ben evliliğimiz bitsin istemiyorum bunun için çaba gösteriyorum emek veriyorum sende aynı özveriyi gösterirsen her şey düzelebilir. Sakın beni böyle kabul et deme bunu yapamam ve emin ol kimse de yapamaz. Ben ki çok sabırlı biriyim beni bile tükettin. Hayatının her alanında ben olmasam bile sorun yaşarsın dedim

Yemin ederim bin kes söyledim. Hatta iş yapıcam diye benim altınlarıma kadar aldı. Onlar da gitti hep. Kuzeni herkesi kandırdı en çokta eşimi. Müfettişim devlet memuruyum diye ihale yalanı ile kandırdı. Eşim de herkese tüm sülaleye ben ona ortağım borcuna da karına da dedi. Şimdi doğal olarak herkes eşime soruyor madem ortaksın diye. Eşim çevresinde tanınan bilinen biri sülalesinde de her şey ondan sorulur eğer öyle olmasa biz şu an çok farklı şeyler de yaşıyorduk. Ben uyardım emin olun benden hariç onu uyaran arkadaşları falan da olmuştur. Ama tabi biz söyledik mi sanki onların iyi olmasını istemiyormuşuz gibi geliyor. Dayımın oğlu hakkında öyle deme sana ne oluyor vs deyip gerekli gereksiz koruyordu. Getirip envayi çeşit yemekler pastalarla ağırlatıyordu evde o kasıntı karısıyla. Bir kez getirmişti sabah saatlerinde yazlıktaydık. Etler buzlu ben mangal yapacağım kuzene dedi. Açılmaz bu etler hep buz diyorum yok açacaksın onları falan bağırıyor çağırıyor bana bir sürü laf saymıştı. Para gelecek umutları varken tartışmıştık daha dolandırılöa olayları yoktu ortada kalkıp geleceğim parlak benim seninle mi uğraşacağım sen insanı ancak strese sokarsın demişti. Şimdi ayrılma konusu açılsa zamk gibi yapışıyor bana

Çocuk düşünmüyorum ama nereye kadar düşünmeyeceğim. Anne olmayı çok istiyorum. Ama bu şekilde olmaz. Bir kez hamile kaldım stresten sanırım bebeğimin kalbi atmıyordu kontrole gittiğimde. Tedavi olmasını bekliyorum. Düzelmezse de kendi bileceği iş o saatten sonra yapacak bir şeyim kalmaz

Bu adam sizin boşanmanıza bile izin vermez takıntılı ve hasta bir adam.
Evlenmeden önce mutlaka belli etmiştir bence siz görmezden geldiniz sanırım işiniz çok zor artık.
Flört ve nişanlılık döneminde melek gibiydi. Gezerdik dolaşırdık ne istersem yapardı. Yanımda fazla kimseyle konuşmazdı. Telefon görüşmelerinden falan bahsediyorum. Demek ki normal halini görmemden çekiniyordu. Evlendik aylar sonra başladı. İlk evde tül açık kalmış diye kavga etmişti benimle. Namussuz imansız zaten kafir gibiydin seni aldım. Ben almasam seni kimse almazdı. Ailen de namussuz. Kardeşlerin belli. ( kardeşlerim açık saçık vs diye öyle diyor başka bir nedeni yok) sonra akşama sinirle dedim onları ben sinir anında her şeyi derim takılma demişti. İlk böyle başladı. Sonra zamanla baktım annesine falan da aynı. Kızına karşı da aynı. Hatta arkadaşlarına karşı da aynı ve çocukluk arkadaşları onunla bu şekilde çok rahat arkadaşlık yapıyorlar hep onu tolere ediyorlar

Bu adam leş. Gercekteki düşüncelerini kusuyor size öfke anında. Bana bu lafları edenin tedavisiyle falan uğrasmazdim açıkçası.

Öfke problemi varsa herkese böyledir sadece size böyleyse gücü size yetiyordur,stresini üstünüzden gideriyordur.Dediği laflar ise gerçek düşünceleri sinirliyken çenemi tutamıyorum ayağına söylüyor işte.

Namussuz da sensin, o...u da sensin rezil de sensin der boşanırım. Çok iyi niyetlisiniz tedavi medavi uğraşıyorsunuz asla çekmeyin uğraşmayın. Hastaysa da hasta onun da bir sınırı var ne demek namussuz Trafikte delisine dek gelir umarım bıçağı takarlar siz de kurtulursunuz

Öncelikle seni anlıyorum benim kocamda en küçük sıkıntıda bağırır. Onunda öfke problemi var. Ama şunu unutma kimse mükemmel değil. Bir insanın her özelliğini sevemezsin bu mümkün değil. Bundan boşansan ne olacak ? İlerdeki kocan bagirmaz ama başka bı problemi olur ondan da mı boşanacaksin. İnanki onun da sende sevmediği bir özellik vardır illaki. En küçük bir problemde boşanmaya getirmeyin bu çocuk oyuncağı değil. O bagirdiginda dayanamiyorsan sende bağır. Deli deliyi görünce sopasını saklar. Sen sürekli sustugun için büyük ihtimalle devam ediyor. Ama boşanmak hiçbir zaman çözüm değil

Bende zaten boşanmamak için evliliğimi kurtarmak için her yolu deniyorum. Ben daha önce evlenmedim. Ama onun bir çocuğu var. Tamam eşimden önce bir çok kişi de girdi hayatıma ama dediğiniz gibi hepsinin bir olumsuz özelliği hatta bir çok olumsuz sıkıntıları vardı. Ben bir de hep çok sevmek istedim. Aşık olmak istedim. Muhatabım da beni çok sevsin istedim ve o şekilde evlendim. Tabi ki düzelmesi için elimden geleni yaparım. Ama bir yerden sonra benim de elimden gelen bişey olmaz. Çünkü seviyorum diye kendime olan saygımı da kaybedemem

Benim kişisel tavsiyem en az iki sene çocuk yapma bu durumu son kez ciddi ciddi konuş. Bir daha yaparsa sende karşılık ver aynı tepkiler ile bir ay mi iki ay mi artık ne kadar bagirirsa sende ona bağır. Dayanamayacak ve duzelmeyeceginden emin olduğun zaman da son kez yaptığında gizli bir video çek küfürlü olursa ekstra iyi olur. Sonra da git direk boşa. Ama önce dene... Evlilik kolay birşey değil.

Zaten 2 seneyi geçti evliyiz ve hala öyle bir fikrim yok. Çünkü çocuğum olsa onunla ayrılmam çok daha zor olacak. Üstelik bana da vermez çocuğu. Yani baya kötülük çıkarır. Bilmiyorum ama inşallah iyi olur demekten başka şu an başka bişey yapamıyorum

" ...parayı ailesine b. ktan çevresine yedirir ama kazık yiyip dımdızlak kalınca karısına sarar ona öfke kusar. "

o kadar doğru ki. Ah! keşke print edip duvarlarımıza assak. Biz değerliyiz. Biz kendimize değer vermeliyiz.
Önceliğimiz kendimiz olmalı.
En büyük darbeyi de, eşini, eş ailesini, yuvasını en çok düşünenler, en çok fedakarlık yapanlar almıyor mu ?

Ne yazık ki öyle

Sevmediğin özellik başka hakaret etmek başka. Normalleştirmeyin şunları. Çocuk oyuncağı değil diye diye kadınların gururunu iki paralık ediyorsunuz.

Sevmediğin özellik başka hakaret etmek başka. Normalleştirmeyin şunları. Çocuk oyuncağı değil diye diye kadınların gururunu iki paralık ediyorsunuz.
Hakaret etmek doğru demedim canım zaten. Ama boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Senin ailen de illaki küfür etmiştir. Sen kalkıp ailenizden cikiyorum mu diyorsun? Kocan senin ailen değil sanırım... Bu kafayla yuva kurulmaz

Diğer üyeye yazmışsınız ama ben size örnek vereyim.
Bir erkek olarak ben babamdan hayat boyu "namussuz, o..p." gibi hakaretler duymadım. Annem de duymadı.

Her ailenin normali bu değil yani.

Bu kafalarla kurulan yuvaları burada da okuyoruz, gerçek hayatta da rastlıyoruz merak etmeyin, bir ton ruh hastası kazandırılıyor topluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…