• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin öfke kontrolü yok

Esrltnts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
6
0
1
31
Merhaba eşimin öfke kontrolü yok evlenmeden önce böyle değildi evlendikten sonra çok değişti aşırı sinirli ve bu beni yıpratıyor. Şöyle ki kahvaltıda simitle yumurta pişirdim aç şunu dedi bıçağı da fırlattı bana bişey de diyemedim gittim içeri. Demem o ki iki insan gibi konuşamıyoruz hemen parlıyo ne yapacağını kestiremiyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum ne çocuklarıyla ne benimle ilgilendiği var lütfen yardım edin!!

Merhaba eşimin öfke kontrolü yok evlenmeden önce böyle değildi evlendikten sonra çok değişti aşırı sinirli ve bu beni yıpratıyor. Şöyle ki kahvaltıda simitle yumurta pişirdim aç şunu dedi bıçağı da fırlattı bana bişey de diyemedim gittim içeri. Demem o ki iki insan gibi konuşamıyoruz hemen parlıyo ne yapacağını kestiremiyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum ne çocuklarıyla ne benimle ilgilendiği var lütfen yardım edin!!
Öfke kontrolü bi olay yaşanırsa olur sizin eşiniz ortada bi sıkıntı yokken böyle davranmış bıçağı fırlatmak aç şunu demek ne demek?

Kaç yıllık evlisiniz? Ne zamandır böyle?

Bu öfke kontrolü değil bencede daha da farklı bisey. Bıçak fırlatması felan hiç ama hiç normal değil bence biran önce ailesi ile konusun bi destek vs alın sen ve çocuklarınin hayati söz konusu

İnşallah çocuklar bu yaşanan olaya şahit ilmamistir. Çok üzücü bir durum çocuklar için.
Eger esiniz böyle devam ederse, siz de bu olaylara boyun eğerseniz, oğlunuz varsa, ilerde aynısını karısına yapmasinin mümkünü çok büyük.

Öfke kontrol sorunu değil bu; "gücüm var, istediğimi yaparım, sen de bir halt edemezsin" kafası.
Sokakta, markette, iş yerinde de ona buna bıçak fırlatmıyor herhalde. Size saygısı yok sadece. Gücü size yetiyor size yapıyor.
Can güvenliğiniz yok. Boşanmaktan başka çare yok buna.

neyi açacaksınız anlamadım ? Flört ettiniz mi ? Kabul ediyorsa tedavi olsun, yoksa yol verin gitsin. Evlendikten sonra değiştiyse mutlu mu değil sizinle nefretini baskılıyor ?

neyi açacaksınız anlamadım ? Flört ettiniz mi ? Kabul ediyorsa tedavi olsun, yoksa yol verin gitsin. Evlendikten sonra değiştiyse mutlu mu değil sizinle nefretini baskılıyor ?
1 yıl kadar flört dönemimiz oldu ama hiç sinirli değildi aynı evde yaşayınca anlıyor insan
Tedavi olmasını söylicem umarım kabul eder

Bu bir olay yasanilip, ofkelenme durumu degil ki.. Durup dururken ac sunu diyerek bıcak firlatmak, öfke değil psikopatlıktır. Hepimiz öfkeleniriz ama daha kimseye bicak firlatmadim yani.
İlk defa böyle bişeyle karşılaştım çok şaşkınım çok üzgünüm.

Şöyle ki kahvaltıda simitle yumurta pişirdim aç şunu dedi bıçağı da fırlattı bana bişey de diyemedim gittim içeri.
Ne olursa olsun bıçak fırlatmak akıl mantık işi değil, yapanında mantık çerçevesinde hareket etmediği de belli ama olayın başı sonu bu mu? Yani bunun öncesinde bir diyalog, bir imalı bakış, karşılıklı bir tavır ne bileyim karşılıkı bir şeyler olmuş olması lazım gibi.

Son zamanlarda olduysa bunun arkasında başka bi is var bi insanın karakteri değişmezki hemen

Ne olursa olsun bıçak fırlatmak akıl mantık işi değil, yapanında mantık çerçevesinde hareket etmediği de belli ama olayın başı sonu bu mu? Yani bunun öncesinde bir diyalog, bir imalı bakış, karşılıklı bir tavır ne bileyim karşılıkı bir şeyler olmuş olması lazım gibi.
Olan şeyi söyliyim yumurtayı farklı pişirdim diye bu sinir. Aslında herşeye çok çabuk sinirlenir hiç olmayacak şeylere de .

Back