Eşimin odası değişmiş

Tamamdır çok teşekkür ederim, haklısınız. Zaten abartıyor muyum acaba diye düşünerekten konu açtım fikir almak için, ve şu an bende abarttığımı düşünüyorum yazılanları okuyunca, rahatladım diyebilirim. Tekrardan sağ olun nazik tavırlarınız için

Eşinize neden güvenmiyorsunuz? Güveninizi zedeleyecek bir davranışı mı oldu? Eşimin iş yerinde bir sürü kadın arkadaşı var. Hatta bir tanesiyle uzun bir dönem idarecilik yaptılar. Hiç böyle düşünmedim. Yeni evliyken öğrencilerinden kıskandığım olmuştu ama o da çok geçici ve kısa bir dönemdi. Bence eşinize güvenin, aklına da karpuz kabuğu sokmayın derim.

Yok herhangi ters bir davranışı olmadı ama doğumdan sonra ben çok evhamlı biri oldum bilemiyorum. Eskiden de mesela kadınlarla aynı odada çalıştığı oldu ama hiç takılmazdım hiç aklıma bile gelmiyordu kendisi söylerdi odam şurda şu kişilerle çalışıyorum diye. Şimdi üç kişiler sabahtan akşama kadar o kadınla çalışacaklar aynı odada ne bileyim rahatsız oldum işte ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…